ISÄPUOLI 8

En saanut unta sen jälkeen, kun Tamás lähti huoneestani. Kuulin hänen käyvän suihkussa ja liikkuvan huoneistossa, kunnes kaikki hiljeni. Kello tuli kuusi, seitsemän, kahdeksan. Makasin keho arkana ja pää tyhjänä kaikesta muusta paitsi siitä, mitä olimme tehneet koko yön. Yhtäkkiä tajusin, että äiti heräisi pian ja havahduin siihen, että minun täytyisi tehdä jotain. Siltä varalta, että hän tulisi käymään huoneessani. Se oli harvinaista, mutta mahdollista.

Huone haisi varmasti seksiltä, minä haisin seksiltä ja minun täytyisi saada ainakin osa jäljistä peitettyä meikkivoiteella tai vastaavalla. Nousin vuoteen reunalle ja sääreni vapisivat. Kun ponnistauduin ylös, pysyin hädin tuskin pystyssä. Kävelin kuin vanha eukko ikkunan luo ja aukaisin sen. Sitten laahauduin vaivalloisesti kylpyhuoneeseen. Kävin nopeasti suihkussa. Rintani ja jalkovälini olivat niin arat, että minun teki mieli huutaa ääneen, kun lämmin vesi iski niihin. En vaivautunut pyyhkimään itseäni pyyhkeellä ja aiheuttamaan itselleni lisää tuskaa, vaan puin ylleni kylpytakin. Nappasin ilmanraikastuspullon ja peittävimmän meikkivoiteen mukaani.

Suihkin ainetta ympäri huonetta, menin peilin eteen ja katselin kaulaani ja olkapäitäni. Oikealla puolella oli yksi iso purppuranpunainen jälki, ja kehoni nytkähti, kun muistin Tamásin purreen ja imeneen sitä monta kertaa, haukanneen sitä laukeamisensa hetkellä ja saaneen minut kiemurtelemaan ja laukeamaan entistä kovemmin. Vasemmalla korvan alla toinen pienempi jälki. Kun avasin kylpytakkini ja pudotin sen sängylle, näin jälkiä olkapäilläni, rinnoissani, jopa vasemmassa olkavarressani.

Aloin toimia kuin rikollinen jälkiään peittäessään. Vaihdoin lakanat ja työnsin likaiset toistaiseksi sängyn alle. Valitsin t-paidan, joka peitti enimmät jäljet ja meikkasin kaulan ja olkavarren niin hyvin kuin osasin. Kaulan suuri jälki ei tahtonut peittyä millään ja päätin käydä myöhemmin ostamassa Joe Blascoa tai vastaavaa sitä varten. Sitten ryömin takaisin vuoteeseen. Olin suunnattoman väsynyt sekä henkisesti että fyysisesti, mutta en kyennyt nukkumaan.

Olin hävennyt itseäni aikaisemminkin, mutta se ei ollut ollut mitään tähän verrattuna. Oli yksi juttu antaa isäpuolelleen äidin selän takana, mutta toinen naida miehen kanssa samaan aikaan, kun äiti oli kotona. Erityisesti häpesin sitä, että ajatus äidistä saman katon alla autuaan tietämättömänä oli saanut minut entistä kiimaisemmaksi. Voi luoja, että se saanut minut kiimaiseksi. 

Kuulin liikettä äidin ja Tamásin makuuhuoneen suunnalta ja sitten keittiöstä kuului äidin ääni.

– Et sitten viitsi edes YRITTÄÄ peitellä, että sä olit nussimassa toista naista viime yönä. Poikien ilta, hah!

– Meillä on sopimus ja sen pitää…

Tamás oli käväissyt keittiön puolella, mutta ääni häipyi makuuhuoneen suuntaan. 

– Olikse joku helvetin vampyyri kun se on purru sua kaikkialle? Nautiksä sellasesta? Kivusta?, äidin ääni ei ollut erityisen raivostunut, enemmänkin ilkeä. 

– Haluisitko sä purra mua kans?, kuului Tamásin huvittunut ääni ja mieleni teki käpertyä niin pieneksi, ettei minua olisi olemassakaan.

Äitini mutisi jotain, sitten tuli hetken hiljaisuus. Sovittelusuudelma, mielessäni vilahti. Äidin askeleet tulivat halliin ja oveni taakse. Ulko-ovi avautui ja sitten hän oli poissa. Makasin turtana sängyssäni. Kun ovi avautui ja Tamás tuli sisään, en ollut lainkaan yllättynyt. 

– Jaksatko sä tehdä tänään töitä?, mies kysyi ja istuutui sängyn reunalle.

Hän ojensi minulle kupin kahvia. 

– En, vastasin lyhyesti. 

– Toi sun kaula ei näytä hyvältä, vaikka sä oot meikannu sitä. Otetaan se meikki pois. Mä voisin valokuvata sua tässä.

– Haha.

– Ei kun ihan tosissaan. Fritsuja ja puremia. Hyvää jälkeä mun kollaasiin.

Vilkaisin Tamásia silmiin. Hän ei pilaillut. En tiennyt, olisiko minun pitänyt ihailla vai inhota miehen asennetta. En sanonut sanaakaan ja Tamás otti sen myöntävänä vastauksena. Hän kumartui puoleeni ja painoi suunsa korvalleni.

– Pikku Margareta on väsyny, kun se on ottanut kyrpää pikku reikäänsä koko yön, hän hyrisi korvaani ja inhosin itseäni, kun hänen äänensä ja mustien ja harmaiden suortuvien kosketus poskellani herättivät vartaloni eloon, oli se kuinka kipeä tahansa. 

Kuulin Tamásin kävelevän ateljeehen ja yhtäkkiä olin taas kameran linssin edessä. Makasin sängylläni kykenemättä liikkumaan. Tamás kiskaisi t-paitani pois. Alushousuja en ollut edes pukenut. Hän kuvasi jokaisen jäljen läheltä ja kauempaa. Sitten hän kuvasi loppuunnussittua kehoani ja kehui, miten ihanalta näytin. Pantavalta. Kauniilta. Seksikkäältä. Nuorelta. Viattomalta. Huorahtavalta.

Mitä enemmän adjektiiveja hän pudotteli ilmaan, sitä enemmän minä häntä taas halusin. Tamás ei kuitenkaan yrittänyt koskea minuun. Hän kuvasi myös jalkovälini ja naksautti kieltään säälivästi loppuun käytetylle lihalleni. Aistillisuuteen herännyt ruumiini janosi silti seksiä, mutta päätin, että kunhan toipuisin, yrittäisin hakea sitä muualta. Fantasioisin seksikkäästä ja petomaisesta isäpuolestani ennemmin toisen miehen kanssa. Se saattoi olla helpommin sanottu kuin tehty, mutta ainakin yrittäisin. 

———————————-

En astunut ateljeehen pariin päivään. Tamás oli pyytänyt, mutta olin pystynyt sanomaan ei – ehkä siksi, ettei minulla ollut mitään annettavaa. Hän ei vaatinut eikä painostanut. Kai hän näki kasvoiltani, että olin fyysisesti loppu ja kävin jaakobinpainia halujeni ja järkeni kanssa.

Kun Teemu sitten laittoi minulle tekstiviestin juuri kun olin toipumassa, suostuin lähtemään hänen kanssaan drinkeille. Olin heräämässä horroksestani ja kehoni oli taas parantunut. Se tarkoitti sitä, että aloin olla täydellinen hermoraunio Tamásin jatkuvasta läsnäolosta. Ajattelin, että poistuminen kotoa tekisi minulle hyvää.

Tapasimme Belgessä ja kun astelin baariin ohuessa vaaleanpunaisessa kesämekossani, Teemu katsoi minua sillä tavalla ihailevasti, mitä en ennen Tamásia olisi osannut rekisteröidä ollenkaan. Hänen silmäluomensa putosivat hiukan alemmas, silmät kävivät nopeasti vartalollani ja nousivat takaisin kasvoilleni. Hymyilin miehelle rohkaisevasti. Söimme simpukoita, ranskanperunoita ja joimme viiniä. 

– Tosi kiva kun lähdit mun kans tänään tänne. Mä vähän jännitin, et haluutko sä edes nähdä mua, Teemu sanoi minulle, kun olimme syöneet. 

Hän oli oma viehättävä itsensä ja aloin jännittyä, kun ajattelin, mitä mielessäni oli.

– Enkö mä tehny tarpeeksi selväksi viime kerralla, että mä haluun nähdä uudestaan?

– Amerikkalaiset vois kutsua sellaista petipuheeksi, Teemu mutisi vähän nolona.

– Se tilanne ei ehkä ollu kaikkein tavallisin tapa puhua petipuheita. 

Kohautin olkapäitäni muka huolettomasti, vaikka muisto väänsi vatsaani. Jatkoimme juttelua muista aiheista jonkin aikaa, kun yhtäkkiä pöytämme ääreen saapui suuri, tummaihoinen mies.

– Teemu!, hän hihkaisi ja jatkoi sitten jutustelua englanniksi.

Teemu näytti hetken verran ärsyyntyneeltä, mutta alistui sitten ja esitteli minut miehelle.

– Tää on Jackson. Se on Bostonista, tekee tohtorinväitöskirjaa.

Katsoin Jacksonia päästä varpaisiin. Hän oli isokokoinen ja harteikas, kiharat hiukset oli leikattu aivan lyhyiksi, iho oli hyvin tumma ja hänen piirteensä kauniin veistokselliset. Täydellistä. Kun mies kysyi, voisiko hän istua pöytään, minä nyökkäsin, ennen kuin Teemu ehti sanoa mitään. Juttelimme tunnin verran niitä näitä, kun tunsin äkkiä Jacksonin käden reidelläni mekkoni helman alla. Myönnän, että olin katsellut häntä hiukan yllyttävästi silmiin, mutta en ollut laiminlyönyt Teemuakaan.

– Olisiko teillä pojilla jatkopaikkaa tiedossa?, kysyin niin keimailevasti kuin osasin ja osa aivoistani rypisteli minulle tuimasti kulmiaan. Aivan sama, äyskäisin kriittisille ajatuksilleni. Toinen vaihtoehto oli antautua taas naimaan isäpuoltani.

– Totta kai, Teemu vastasi sekunnin murto-osassa. – Mulla on yksiö Punavuoressa. 

– Mennäänkö sitten jatkoille sinne?, kysyin. Olimme puhuneet englantia ja suuntasin katseeni myös Jacksoniin. Miehen melkein mustat silmät laajenivat hiukan ja hymy alkoi nykiä hänen suupieliään. Teemu ei näyttänyt täysin tyytyväiseltä, mutta hän ei sanonut mitään.

– Tietysti, hän vastasi. 

Päätäni huimasi helpotuksesta. Yksi yö poissa siitä helvetinkattilasta, jossa elin päivästä toiseen. Se oli mahdollisuus, jolle ei voinut sanoa ei. Panisin vaikka jalkapallojoukkuetta vastineeksi siitä, ettei minun tarvitsisi taistella isäpuoltani kohtaan tuntemaa vetovoimaa vastaan. 

Kun olimme juoneet viinimme, lähdimme kohti Punavuorta, jossa Teemun yksiö sijaitsi. Kysyin häneltä uteliaana, miten valokuvauksen opiskelijalla oli varaa sellaiseen asuntoon.

– Mun vanhemmat on varakkaita. Ne osti asunnon sijoitusasunnoksi. Mä elän siivellä, Teemu totesi ja näytti vähän nololta.

– No, mä asun edelleen äidin luona. Se on vielä nolompaa, minä vastasin. 

Teemu otti minua kädestä kiinni ja kävelimme kohti Punavuorta. Jackson seurasi perässä. Asunto oli vanhan kerrostalon toisessa kerroksessa ja kun pääsimme sisään ovesta, Teemu suuteli minua. Hän työnsi kielensä suuhuni ja minä leikin sen kanssa mielelläni. Oli kuin hän olisi halunnut todistaa jotain Jacksonille. Se oli mukavaa ja melko kiihdyttävääkin, ja ruumiini piti siitä. Mutta Teemun suudelma ei ollut sellainen miinakenttä, jolle jouduin aina Tamásin kanssa. Vasta kun Jackson kosketti minua takaapäin, heräsin eloon.

Hän kiersi vaaleat hiukseni kätensä ympärille ja suuteli niskaani samalla, kun Teemun kieli oli suussani. Rintani alkoivat kovettua ja vatsaani pisteli. Huokaisin ääneen. Miehet aloittivat kilpailun, jonka päämääränä näytti olevan se, kumpi ehti käydä vartaloni perusteellisimmin lävitse käsin ja huulin. Teemu nyki mekkoni helmaa ja hivutti kättään reisilleni, kun Jackson avasi vetoketjun selkäpuoleltani ja alkoi kuljettaa kieltään ja hampaitaan olkapäilläni ja selälläni. 

Kun he painautuivat minuun kiinni, tunsin kaksi kovaa kullia: toisen takapuoltani vasten, toisen vatsaani vasten. Jalkovälini sykki innokkaana. Kaksi miestä oli jotain, mistä en koskaan ennen ollut unelmoinutkaan, mutta nyt se tuntui hävyttömän hyvältä. Pääni lävitse singahti ajatus, mitä Tamás sanoisi, jos näkisi minut nyt. Olisiko hän mustasukkainen? Kiihottunut? Tulisiko hän mukaan? 

En välittänyt, vaikka isäpuoleni matkasi mukanani mielikuvituksessani. Tämä oli silti hyväksyttävämpää kuin hänen kanssaan nussiminen.

Kun mekkoni putosi nilkkoihin ja Jackson riisui rintaliivini, Teemu polvistui ja nykäisi vuorostaan pikkuhousuni alas. Hän ei halunnut olla pekkaa pahempi. Katsoin alas ja kun näin Jacksonin tummat kädet puristamassa ja hieromassa rintojani ja Teemun pään jalkovälini edessä himo syöksähti lävitseni. Teemu tarttui reisiini ja suostutteli ne pieneen haara-asentoon. Sitten tunsin hänen kielensä häpyhuulillani. Nännini sojottivat kovina ja innokkaina Jacksonin sormia vasten, ja kun Teemun kieli siveli karvatonta vakoani, tunsin kuinka puristuin liukkaammaksi ja liukkaammaksi hänen kieltään vasten.

Voihkaisin ääneen ja kuulin Jacksonin kuiskaavan korvaani:

– What a bad, bad girl. I wouldn’t have guessed. 

Minusta tosiaan oli tainnut tulla tuhma tyttö, kun olin omin päin hakeutunut kahden miehen seuraan. Jacksonin toinen käsi liukui rinnalta takapuolelleni ja se hyväili pakaroideni väliä samalla kun toinen puristi edelleen rintaani. Teemu nuoli pilluani ja jalkani alkoivat vapista. Olin märkä ja valmis ja odotin innolla, mitä miehet keksisivät tehdä. Olin niin kiimassa, etten osannut edes pelätä mitään.

– Viedään tyttö sänkyyn, Jackson ähkäisi ja Teemu murahti jotain vastaukseksi. 

Jackson työnnäytti minua liikkeelle ja haparoin suurelle sängylle, joka hallitsi pientä yksiötä. Mies asettui sängylle selälleen ja nykäisi minut käsivarresta päälleen. 

– Onko tämä se pikku lutka, jota sinä nait töissä?, Jackson kysyi Teemulta. 

Teemu murahti myöntävästi, enkä minä osannut loukkaantua piirun vertaa. Päinvastoin. Kiihotuin vain enemmän hänen sanoistaan. Asetuin Jacksonin päälle ja riisuin hänen t-paitansa. Suklaanruskea, hohtava iho sai minut kuumaksi kaikkialta ja sivelin hienopiirteisiä lihaksia ja vatsaa, kunnes saavutin farkkujen vetoketjun. Amerikkalainen kirosi. Mies hieroi likomärkää pilluani ja naurahti tyytyväisenä, kun suljin silmäni ja heitin pääni taaksepäin. Kuulin takanani vyönsoljen kilahduksen lattiaa vasten ja tajusin, että Teemu riisuutui myös. 

–  Täähän jumalauta kerjää, Jackson sanoi Teemulle ja alkoi riisua farkkujaan. 

– Se on vittu täysin totta, Teemu vastasi melkein tunnistamattomalla, kireällä äänellä ja minusta tuntui, että hän tuskin sai sanoja puristettua suustaan.

– Saat maistaa sen pillua. Uskomaton pieni rako. Minä otan sen perseen.

Jäykistyin hetkeksi. Aikoiko hän panna minua peräaukkoon? Teemun kädet alkoivat liikkua selälläni, kyljilläni ja pakaroillani. Samaan aikaan Jackson oli potkinut farkut ja alushousunsa jalastaan ja katsoin kunnioittavasti suurta, komeana seisovaa suonikasta kyrpää. Huoleni häipyivät yhtä nopeasti kuin ne olivat tulleetkin ja sisälläni kiemurteleva kiima otti vallan. Minä halusin tuon kalun sisääni ja mitä ikinä Teemu suunnittelikaan. Pyöritin jalkoväliäni Jacksonin kullia vasten ja yhtäkkiä tunsin, kuinka Teemu otti minua lanteista kiinni ja painoi oman seisovan kalunsa takapuoltani vasten. 

Vasta silloin tajusin, että he aikoivat tehdä sen yhtä aikaa. Kumpikaan ei aikonut odottaa vuoroaan. 

– Anna minä ensin, Jackson ähkäisi, kun olin liu’uttanut märkää vakoani hänen kaluaan vasten hetkisen.

Teemun ote lanteistani ei hellittänyt, mutta hän salli amerikkalaisen asettaa minut parempaan kulmaan. Jackson ei ollut kiltti poika. Hän porasi sisään kerta heitolla ja kovaa niin, että huudahdin yllätyksestä ja mielihyvästä. 

What a sweet little cunt, sweet sweet little cunt, Jackson urahti. 

Hän täytti minut ihanasti ja tunsin, kuinka kiristyin hänen ympärilleen heti ja innokkasti, kun hän oli perillä. Miehen kädet vaelsivat taas rinnoilleni. Hän taivutti minua niin, että pystyi imaisemaan rinnankärkeni suuhunsa. Hän imi kovaa ja puri hiukan. Sitten hän ahmaisi rintaani vielä enemmän suuhunsa ja puristi toisen käteensä. Ulvaisin ääneen ja aloin pumpata hänen kulliaan. 

– Ei niin nopeesti, Teemu ärähti takaani. 

Hänen tavanomaisesta pehmeästä, lempeästä tavastaan puhua ei ollut mitään jäljellä. Hän upotti kalunsa kärjen jalkoväliini, kasteli sen ja yhtäkkiä tunsin painetta peräaukollani. 

– Mä en oo ennen…, ehdin henkäistä, mutta Teemun kyrpä oli jo tunkeutumassa sisään. 

– Ootko sä neitsytperse?, Teemun raaka ääni kysyi takaani.

Ynähdin jotain ja tunsin, kuinka miehen kalu hivuttautui perseeseeni. Se tuntui aluksi epämukavalta, mutta kun tajusin rentouttaa itseäni, aloin villiintyä. Jacksonin kulli oli syvällä pillussani ja Teemu kynti koko ajan syvemmälle peräaukkoon. Kun Teemu oli perillä hän päästi äänekkään ähkäisyn.

– Vittu, miten tiukka perse, hän murahti tyytyväisenä.

Tunsin, kuinka kaksi kyrpää täytti minut ja miten ne hieroutuivat toisiaan vasten, vain ohut liha välissään. Ne levittivät minut äärimmilleen ja alkoivat liikkua sisälläni hiukan eri tahtiin. Jacksonin kädet ja suu käsittelivät raskaita rintojani ja Teemu puristi minua alaspäin vyötäröstä. En pystynyt liikkumaan muuten kuin mitä miesten vahvat kourat sallivat. En pystynyt tekemään muuta kuin ottamaan vastaan, mitä minulle annettiin.

Mutta mitä minulle annettiinkaan.

Jackson ja Teemu löysivät yhteisen rytmin ja minä olin räjähtämäisilläni. Epäilin, että repeäisin kahdesta sisään ja ulos soutavasta kullista, mutta vaikka olin niin hirvittävän täynnä – tai ehkä juuri siksi – aloin kiivetä kohti likaista, tuhmaa ja pimeää orgasmia. 

Jackson työnsi sormensa suuhuni.

– Ime sitä, hän komensi melkein vihaisesti.

Tein työtä käskettyä samalla kun läähätin, ähkin ja nyyhkin valtavassa puristuksessa. 

– Margareta söpöliinillä on kaikki reiät täynnä, Teemu haukahti takaani.

Pilluni alkoi puristella Jacksonin kullia vastaansanomattomasti ja samalla tunsin, kuinka peräaukkonikin supistui. Vartaloni yritti vääntelehtiä ja kiemurrella kahden suuren miehen otteessa turhaan. He runnoivat elimiään sisääni miten tahtoivat ja pitivät vartaloani paikoillaan. Olin alistettu ja kytketty heihin ja herranjumala, että se tuntui hyvältä. 

Kiipesin ja kiipesin kuin valtavalle pilvenpiirtäjälle, kohti mustaa taivasta, kohti tähtiä. Kun laukesin, kiljuin ääneen kuin eläin ja putosin – pimeys ja tähdet mukanani. Nautinnon pyörre oli sokaisevan kirkas ja läpitunkemattoman hämärä yhtä aikaa ja kun kuulin miesten murinan ja ärähtelyt, pilluni ja peräaukkoni kouristelivat entistä rajummin. 

– Saatana!, Teemu karjaisi takaani ja tunsin, kuinka hän sukelsi syvälle perseeseeni ja naulitsi itsensä kiinni lantiooni. Jackson irrotti otteensa rinnoistani ja puristi kylkiäni niin, että ne tuntuivat musertuvan. Hän puski minua alaspäin niin, että sai kyrpänsä niin syvälle kuin mahdollista ja päästi sitten pitkän, syvän eläimellisen murahduksen. 

Molemmat miehet ampuivat siemennesteensä sisääni ja vasta silloin tajusin, että olin näköjään alkanut huolettomasti panna ketä tahansa ilman kondomia. En jaksanut välittää. Lysähdin Jacksonia vasten, Teemu painautui selkääni vasten ja hetken aikaa makasimme päällekkäin: hikisinä, tyydyttyneinä ja voimattomina. 

Lopulta Teemu siirtyi päältäni ja kierähdin sängyn keskelle, miehet molemmilla puolillani. Tamás livahti mieleeni ja mietin melkein nautinnollisesti, mitä mieltä hän mahtaisi olla siitä, mitä puuhailin. Hän ei ollut näyttänyt pitävän siitä, että olin pannut Teemua hänen läsnäollessaan. Mitähän hän tästä sanoisi? Rankaisisiko hän minua? Vai nauttisiko hän näkymästä? 

Suljin silmäni ja pakotin isäpuoleni pois päästäni. Jacksonin käsi livahti vatsalleni ja reisilleni ja Teemun suu hamusi rintaani. Minulla olisi puuhaa koko yöksi. Tekisin parhaani unohtaakseni Tamásin.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *