KARTANO luvut 9-12 ja kirja & Lilith löysi tiensä STORYTELiin

Huhheijaa!

Minua on vaivannut kevätvirkeys ja unettomuus, mutta tulipa sitten kirjoiteltua. Kartano valmistui juuri ja viimeisiä lukuja kertyi peräti neljä lisää. Omilla sivuillani myönsinkin jo, että leikin angstin kanssa ihan huolella, kun ihan tämän tasoista draamaa ei kirjoissani ole nähty.

Lukuja seuranneet pääsevät ostoksille tästä:

KARTANO LUVUT 9-12

 

Jos et vielä ole tarinaan tutustunut, niin lyhyesti: kolmen tähden tarina, joka ei kuitenkaan huitele aivan Onnenonkijan tai Koston sfääreissä. Toki syntisiä ryhmähetkiä ja vaihtuvia partnereita löytyy, mutta myös kiihkeä rakkaustarina varatun miehen ja häneen retkahtavan ”palvelustytön” välillä. 

Jos et vielä tunne tarinaa, sen kahteen ensimmäiseen lukuun voit tutustua täällä:

KARTANO***

Kirja seuraa perässä niin pian kuin mahdollista, mutta sen kokoaminen ottaa aina oman aikansa: viimeistään huomenna kaupassa, mutta laitan siitäkin sitten vielä viestiä.:)

Sitten haluan jakaa iloisen uutisen niille, jotka käyttävät Storyteliä. Solmin sopimuksen Storytelin kanssa vastikään, ja aivan pian kirjani löytyvät myös heidän palvelustaan! Tuotteiden lataaminen heille onkin seuraava urakkani.

Nämä ovat minulle suuria juttuja, sillä minullahan ei ole takanani minkäänlaista suurempaa kustantamoa ja olen hankkinut itselleni aivan omat kustantajatunnukset. Nextoryssahan suurin osa tuotantoani onkin, joten siellä eroottista viihdettä Lilithin tapaan on myös tarjolla.

BookBeatiltä tuli aikanaan kuittaus, että he saavat indie-kirjailijoilta koko ajan paljon kyselyitä, ja etteivät kirjani toistaiseksi kiinnosta, mutta jos käytät ko. palvelua ja toivot kirjojani sinnekin, toivomuksia kannattaa aina lähettää ja bim – sisältö saattaakin yllättäen pompata tarjolle.

En tiedä, tuliko nyt harvinaisen sekava postaus, mutta toivottavasti siitä sai edes jotain selvää.

Lyhyttä likaista on taas loppuviikosta luvassa ja uusi tarina starttaa sitten, kun olen vähän makustellut asioita.:D

Nyt aurinkoisia kevätpäiviä ja kiitos taas jokaiselle tarinoitani hankkineille – ihan jokaiselle! <3

t. Lilith

 

Kommentit (0)