KESÄN KUNNIAKSI

Hei!

Ja terveiset kuohuviinilasin ääreltä. Olen lapsuudenmaisemissa pohjoisessa ja kirjoittaminen on aika rajallista kaiken tämän sosiaalisen paineen takia, mutta ajattelin kuitenkin avata yhden tarinan keskikesän kunniaksi. Isäpuolihan – yksi aivan ensimmäisistä stooreista – on perinteistä pervoilua, vaikka minun versioissani isäpuoli nyt ei olekaan mikään teinitytön märkien unelmien kohde vaan äidin viides ja uusi aviomies, johon aikuinen ja sattumalta saman katon alla elelevä tytär iskee häpeäkseen silmänsä. 😀

Ajattelin mahdollisesti tuunata tätä tarinaa vähän myöhemmin, ja kun en oikein tiedä mihin suuntaan (ehkä Tamás taiteilijana alkaa tutkia pornografiaa Gretan kanssa?), olkoon tämä kertomus auki sillä aikaa, kun käyn Uskottoman ja Velan kimppuun ja kirjoitan uutta tarinaa. Tämä ei missään tapauksessa ole romanttisimmista päästä, mutta seksikohtauksia piisaa ja tietysti draaman aihettakin.

Ensimmäiseen lukuun pääsee (on siis auki Lilyn puolella) TÄSTÄ ja loput luvut löytyvät, kun kirjoittaa vain lily.fi:n hakukenttään hakusanaksi Isäpuoli.

Ennen juhannusta muuten tulevat myyntiin Kartano ja Piispa! Kirjat eivät vielä ole myynnissä, mutta ennakkotilaus toimii ja jotenkin itse tykkään molemmista tarinoista. Eipä sillä, että mielipiteilläni kauheasti olisi väliä, jokainen päättää itse oman suosikkinsa olipa kyseessä kuohuviini tai kirja.

Sellainen juttu kumminkin oli ihana huomata, että Hotwife oli päässyt Adlibriksen sadan ladatuimman digikirjan joukkoon. Johan siitä tuli hyvä mieli – lämmin kiitos ja rutistus jokaiselle lukijalle!

Oikein ihanaa lähestyvää keskikesää! Ehkä minulla juhannukseksi on sitten jotain vanhoja, pervoja muistojakin.:)

t. Lilith

suhteet seksi hopsoa runot-novellit-ja-kirjoittaminen
Kommentit (0)