Kysely ja arvonta – monenko tähden tyyppi sinä olet?

TÄMÄ KYSELY ON PÄÄTTYNYT, ARVONTA ON SUORITETTU JA VOITTAJALLE ON ILMOITETTU VOITOSTA. Vastauksia tuli paljon enemmän kuin odotin – siitä olen tosi kiitollinen. Kiitos siis kaikille vastaajille! Palaan omilla sivuillani tuloksiin jahka olen niitä ehtinyt vähän tutkia.:)

t. Lilith

Muistutan lukijoitani – ja niitäkin, jotka eivät ole lukijoitani – kyselystäni! Vielä tämä ilta on aikaa vastata.

Kun kirjani ovat menneet kauppaan, olen tähdittänyt tarinat sen mukaan, kuinka rankkaa ja roisia meno on.

Vastauksia on tullut jo tosi mukavasti ja mikä ihaninta, olen saanut roppakaupalla rohkaisevaa palautetta. Suurkiitos siitä! Pari kommenttia olen myös saanut, joissa todetaan, että joku on lopettanut tarinoideni lukemisen, kun sisältö on käynyt ahdistavaksi tai epämukavaksi. Juuri sen haluan nykyisin tähdityksillä välttää. Toiset kun kuitenkin suorastaan rakastavat niitä tabujen ja rankkojenkin teemojen äärellä liikkuvia tarinoita, ja toiset taas  viihtyvät paremmin kevyen ja romanttisen viihteen parissa.

Itselläni kaudet vaihtelevat kovasti, ja siinä missä voin kirjoittaa lähes chicklitiä rohkeilla seksikohtauksilla, voin hetken perästä siirtyä aivan hyvin esim. bdsm:ään tai käänteiseen haaremiin.

Joten jos yhtään eroottinen romantiikka kiinnostaa, valitse oma tähtilajisi ja ota osaa arvontaan. Alla alkuperäinen postaus.

t. Lilith

__________________________________

Hei kaikki!

Nyt olen kovasti uteliaalla tuulella, ja kun sain näillä humanistin olemattomilla teknisillä kyvyillä asennettua sivuilleni testi- ja kyselylisäosan (!!!), ajattelin sitä heti testata!

Tiedustelisin.siis, mitä tähtityyppiä olet – eli kuinka kevyistä tai toisaalta rajuista tarinoista nautit? Jokainen voi vastata, vaikka ei tarinoitani olisi aiemmin lukenut tai ostanut. Kertomuksiinhan voi tutustua täällä Lilyssäkin (arkisto) muutaman tarinan verran, vaikka osa onkin Velan tapaan oikoluvun ja ryhtiliikkeen tarpeessa ja tietysti kotisivuillani, joilla jokaisen tarinan ensimmäinen luku on ilmainen (tähditys näkyy otsikossa, esim Paja*).

Kaikkien vastanneiden kesken arvon e-kirjan ja vastaaja saa itse valita, minkä haluaa. Jos kaikki kertomukset ovat ennestään tuttuja, voi jäädä vaikka odottamaan Valentinan tarinan kokoamista kirjaksi.

Haluan erikseen tässä vielä kiittää jokaista lukijaani mielenkiinnosta ja aivan erityisen kovasti ostoksen tekijöitä siitä, että olet uskaltanut hankkia e-kirjani siitä huolimatta, että se ei ole hienon, ison kustantamon ulos pukkaama.

Eli iso kiitos ennakkoluulottomuudesta viihteellistä indiekirjallisuutta kohtaan!

Kyselyn ja siihen liittyviä ajatuksiani löydät alla olevasta linkistä.

t. Lilith

Kysely ja arvonta: Monenko tähden tyyppi sinä olet – voita e-kirja!

Kommentit (0)