ONNENONKIJA 1

 

Olin 19-vuotias, kun siirryin opiskelemaan Helsinkiin kätilötyötä. Olin innoissani. Pääsin viimein pois Hyvinkäältä, jossa olin viettänyt suurimman osan elämästäni ja Suomen pääkaupunkiin. Minulla oli viimein ikää tehdä mitä mielin, minulla oli E:n paperit lukiosta, joilla voisin hyvinkin seuraavalla kierroksella päästä lääkikseen ja aivan oma pieni asunto.

No ei aivan oma. Jaoin asunnon Stellan kanssa, joka opiskeli biotekniikkaa – mitä lie sekin sitten oli. Äiti oli vastahakoisesti suostunut rahoittamaan asumistani sen verran, ettei minun tarvinnut ottaa velkaa ainakaan vielä. Hän ei ymmärtänyt lainkaan, miksi ylipäänsä halusin opiskella.

Aihe oli ollut vakiokiistamme siitä lähtien, kun olin mennyt lukioon.

-En mä koskaan mitään lukioita käyny ja kato miten hyvin mulla menee, äitini oli tuhahtanut ja nostanut huolellisesti puuteroitua nenäänsä.

Hän oli itse aikoinaan mennyt naimisiin varakkaan, italialaisen, häntä huomattavasti vanhemman paronin kanssa, ja vaikka he olivat sittemmin eronneet, äidillä ei ollut taloudellisia huolia. Avioehtoa ei ollut ollut, eikä isäni ollut muutenkaan koskaan ollut pihi, mitä äitini, minun ja nuoremman veljeni ylläpitoon tuli. Niin paljon rahaa ei kuitenkaan ollut, että olisimme kylpeneet siinä, ja äiti olikin aloittanut valmennukseni heti, kun täytin kuusitoista.

-Sä oot periny mun hyvät geenit ja sä oot hyvännäköinen. Niin hyvännäköinen, että sä saat helposti jonku rikkaan, vanhemman miehen pään pyörälle. Rahalla ei ehkä saa rakkautta, mutta mukavuutta se tuo ja paljon. Ja jos ei heti nappaa, ota rikkaita rakastajia. Ne ostaa sulle koruja ja matkoja ja päivällisiä, vie klubeille ja hemmottelee sua yötä päivää.

Minulla ei ollut aikomustakaan hylätä opintojani, sillä toisin kuin äitini mielestä, uskoin hyvän ammatin ja taloudellisen itsenäisyyden olevan varmempia tapoja pärjätä elämässä kuin se, että metsästäisin miehiä tulojen toivossa. Sitä paitsi äidin näkökulma kuulosti mielestäni hiukan liian laskelmoivalta, jos totta puhuttiin. Jos aivan totta puhuttiin, mielessäni käväisi, ettei sellainen elämäntapa ollut kovinkaan kaukana huoraamisesta.

Osittain ehkä äitini minuun istuttamien ajatusten vuoksi ja osittain isähahmon puuttuessa olin silti alkanut fantasioida vanhemmista miehistä. Monikossa. En lämmennyt koulupojille enkä edes vähän vanhemmille nuorille miehille, joita kyllä riitti tarjoamaan drinkkejä paikallisessa baarissa. Parin onnettoman kokeilun jälkeen olin pidättäytynyt seksistä ja päättänyt, että seuraavalla kerralla kokeilisin vanhempaa miestä. Kokenutta, osaavaa miestä, joka osaisi tuottaa minulle mielihyvää.

Uskoin, että ulkonäöstä löytöretkeni ei olisi kiinni. Olin perinyt isäni tumman värityksen, ja minulla oli eksoottisen tumma, miltei musta pitkä tukka, tummanruskeat kauriinsilmät, kauniisti kaartuva suu ja vartalo kuin nuorella Sophia Lorenilla. Tosin olin Lorenia lyhyempi, vähän reilut 160 senttiä, mutta sekin tuntui olevan vain plussaa. Miehet näyttivät pitävän pienistä, kurvikkaista tytöistä.

Kun sitten muutin Helsinkiin, keksin Tinderin. Stella ja muut kaverit, joihin olin tutustunut parin ensimmäisen kuukauden aikana käyttivät sovellusta yhtenään, joten minäkin päätin kokeilla. Latasin itsestäni pari mahdollisimman edustavaa kuvaa sovellukseen ja hetken mietittyäni kirjoitin:

19-vuotias opiskelijatyttö kaipaa uusia kokemuksia vanhempien miesten kanssa.

Stella ja opiskelutoverini Auli kiusoittelivat minua ja sanoivat, että minulla oli daddy issues. Minä väitin vain tyynesti, että vanhemmat miehet olivat parempia sängyssä. Aivan kuin muka olisin tiennyt.

Daddy issues tai ei, kiimainen minä kuitenkin olin, se oli varmaa. Aloin saada vastauksia sellaisella vauhdilla, että puhelimeni kilisi alituiseen. Läähättäviä, epätoivoisia viestejä. Pyyntöjä lähettää lisäkuvia alastomana. Mutta myös treffikutsuja. Naimattomilta, leskiltä, naimisissa olevilta miehiltä. Kaikenikäisiltä 25 ja 75 vuoden väliltä. Värähdin, kun vain ajattelin seitsenkymppistä miestä – vanhempaa kuin isoisäni – ähkimässä päälläni. Ajatus kiihotti minua.

Valitsin huolella kaksi vastausta, jotka minua kiinnostivat eniten.39-vuotias naimisissa oleva mies, jolla oli oma, suuri turvallisuusalan yritys ja 65-vuotias ranskalaismies, joka omisti omien sanojensa mukaan osia monista eri firmoista ja haki seuraa Suomen vierailulleen.

Oli tietysti täysin mahdollista, että osa tai kaikki miehistä olivat täysiä huijareita, mutta uskoin erottavani teeskentelijän, jos tapaisin sellaisen elävässä elämässä. Sen verran olin kuitenkin italialaisia seurapiirejä lomillani nähnyt ja kokenut.

Ensimmäinen tapaaminen osui vanhemman kandidaatin kohdalle. Olin lähettänyt hänelle useamman kuvan itsestäni – myös minimaalisissa narubikineissä – ja hän oli ilmoittanut, että tapaisimme yhdessä Helsingin hienoimmista hotelleista. Omituiset jännityksen ja kiihkon väreet juoksivat pitkin vartaloani, kun kävelin aulabaariin hiukan pehmein polvin.

Olin valmistautunut huolella. Hiukseni kiilsivät suorina ja paksuina, virheettömällä ihollani oli vain vähän meikkiä, jos lukuun ei otettu huolellisesti tehtyä silmämeikkiä, joka suurensi silmäni entistäkin suuremmiksi ja viattomammiksi, ja päälläni oli mekko, jonka isäni oli ostanut minulle Italiasta. Ohut kangas liimautui vartalooni kuin toinen iho, pitkät hihat tasapainottivat äärimmäisen lyhyttä helmaa ja vihreä, köysi- ja nyöriaihein koristeltu kangas edusti kaikkea muuta kuin suomalaista yksinkertaisuutta.

Oli jo lokakuu ja ilma oli hiukan kirpeä, joten olin pukenut ylleni lyhyen, hyvinistuvan nahkatakin ja vetänyt jalkoihini pitkävartiset, ruskeat saappaat varsinkin, kun mekon kanssa ei voinut pitää sukkahousuja tai edes stay-upeja. Itse asiassa minulla ei ollut puvun alla muuta kuin kermanväriset, läpinäkyvät stringit – pienimmät mahdolliset.

Kuvien perusteella Claude oli hyvännäköinen mies ikäisekseen, ja olin tyydyttänyt itseni jo monta kertaa ajatellen, että antaisin minua 46 vuotta vanhemman miehen ottaa minut. Myönnän, että epäröinti oli kalvanut sisuksiani aina silloin tällöin aloittaessani projektini, mutta toisaalta halusin miestä – oikeaa, kokenutta miestä.

Tunnistin Clauden heti, kun astelin baariin. Miehen hiukset olivat miltei kokonaan harmaat, mutta hän oli leveäharteinen ja hänellä oli miellyttävät säännölliset piirteet. Kun astelin hänen pöytänsä ääreen ja avasin takkini, hänen silmänsä levisivät ja hymy syttyi hänen kasvoilleen, kun hän nousi seisomaan.

-Lila, ihanaa vihdoin tavata, hän tervehti englanniksi ruskeat silmät kimaltaen.

Hän ei ollut erityisen pitkä, mutta silti pitempi minua, vaikka minulla oli kymmenen sentin korot – ja hänestä säteili sellaista auktoriteettia, ettei hän enempää senttejä tarvinnutkaan. Olin välittömästi myyty. Halusin sänkyyn tuon miehen kanssa, ja olin aivan varma, että hän osasi enemmän kuin työntää kalunsa sisään ja rynkyttää, kunnes laukeaisi.

-Hei, sanoin melko ujosti ja istuuduin miehen viereen sohvalle.

Huomasin, miten Clauden katse vaelsi kiinteillä reisilläni ja kun otin takkini pois, hän ei häpeillyt hyväillä katseellaan kapeaa vyötäröäni ja runsaina kumpuina pullistelevia rintojani. Rintojani, joiden kärjet nöpöttivät paljastavan kireinä ja kovina, huomasin hiukan nolona. Päättäväisyydestäni ja himostani huolimatta olin kokematon, enkä tiennyt, miten mies reagoisi sellaiseen. Pitäisikö hän minua huorana?

Entä sitten? En ollut huora, jos halusin seksiä, selitin itselleni. Jos Claude halusi hemmotella minua tarjoamalla vaikkapa aterian, siinä ei ollut mitään pahaa.

Juttelimme jonkin aikaa Clauden perheestä – hänellä oli vaimo ja kolme aikuista lasta – , hänen liiketoimistaan, minun opiskeluistani ja taustastani, Italiasta. Sitten sain tietää, mitä mieltä Claude oli yhä kireämmiltä ja paisuneemmilta tuntuvista rinnoistani. Kun keskusteluumme syntyi tauko, hän nosti kättään, hieraisi nänniäni peukalollaan ja katsoi minua suoraan silmiin.

Suustani pääsi huokaus ja painauduin tiiviimmin miehen kättä vasten.

-Minusta tuntuu, että me olemme jutelleet tarpeeksi, Lila pieni, Claude kuiskasi minulle.

Minä nyökkäsin. Hän johdatti minut sviittiin, jossa oli kaksi huonetta ja kaksi kylpyhuonetta, mutta sen sain tietää vasta myöhemmin. Heti kun pääsimme huoneeseen, mies suuteli minua suulle ja puristi minut pakaroista itseään vasten.

-Niin nuori, kaunis ja halukas, mies henkäisi suuhuni ja tunnusteli kielellään huuliani ja leikitteli sitten kielelläni.

Minä olin halukas. Niin halukas, että tunsin stringieni kankaan antavan periksi ja kastuvan, kun pilluni vuoti niin märkänä ja koko vartaloni kihelmöivän halusta päästä panemaan tätä minua niin paljon vanhempaa miestä. En ollut koskaan ollut niin kiihottunut. Ja vaikka olimme edenneet vasta suudelmiin, kaikki tuntui paremmalta kuin pari hätäistä kokemustani Hyvinkäällä.

Clauden kädet kaivoivat toisen rintani pukuni syvästä kaula-aukosta, ja toinen hivuttautui helmani alle puristamaan pakaraani. Miehen huulet näykkivät kaulaani ja hän hengitti raskaasti. Painauduin tiukemmin miestä vasten ja sanoin vapisevalla äänellä:

-Riisu minut.

-Malttamaton tyttö, Claude kuiskasi ja livautti kätensä pakaraltani jalkoväliini.

Kun hänen kätensä tapasivat märät pöksyni, hän kirosi vaimeasti ja pujotti sitten mekkoni pois pois päältä. Hänen silmänsä eivät näyttäneet tietävän, minne katsoa: paisuneisiin rintoihini, litteälle vatsalleni, lanteideni kaarteille. Vai jalkoväliini, jota peittävä kermanvärinen pitsi paljasti selvästi,että olin ajellut pilluni paljaaksi.

-Sängylle, Claude sitten komensi karheasti.

Hän talutti minut vuoteelle, riisui saappaani ja käski minun sitten asettua vuoteelle selälleni. Miehen silmät vaelsivat edelleen kimmoisalla, hoikalla vartalollani samalla, kun hän alkoi riisua pukuaan.

-Minulla on ollut nuorempia rakastajattaria, Lila. Mutta ei koskaan näin nuorta. Himokasta teinityttöä. Minä lupaan, että tästä tulee hyvää.

Luotin Claudeen. Hengitykseni kulki jo raskaana, rintani nousivat ja laskivat tiukkoina ja kivikovina, ja jalkovälini oli tuntui paisuneemmalta kuin koskaan. Vaatteiden alla Claude oli kiinteä ja sopusuhtainen, vaikka tietysti hänen ikänsä näkyi hänen ihollaan harmaana karvoituksena, parkkiintuneisuutena ja karheutena. Se kiihotti minua ennestään. Kun mies sitten riisui alushousunsa, nuolaisin huuliani.

Minulla ei ollut paljon kokemuksia, mutta parin onnettoman kokemukseni, dildoni ja näkemäni pornon perusteella Claude kulli oli pitkä. Pitkä ja suonikas. Se seisoi huojahdellen miehen jalkovälissä punaisena ja hiukan uhkaavana.

Claude huomasi katseeni ja hymyili.

-Minä en edes muista, koska olisin ollut näin kovana. Sinä jäät tänne yöksi ja minä nussin sinua koko yön – ja huomisaamun.

En osannut sanoa mitään. Nyökkäsin vain. Mies tuli vuoteelle ja asettui päälleni niin, että oli kontillaan ylläni ja tuijotti rintojani.

-Jumalauta, hän ähkäisi kuin uskomatta onneaan.

Sitten hänen suunsa laskeutui rinnalleni ja imaisi nänniä – nopeasti ja lujaa. Minulta pääsi pieni kirkaisu. Kivunsekainen mielihyvä iskeytyi rinnankärjestäni pilluuni ja kaarsin selkääni.

-Ihanaa, Claude mutisi ja hänen kätensä puristui toiselle rinnalleni, kun toinen siveli vatsaani ja kylkeäni.

Kiemurtelin hiukan ja voihkaisin. Mies imaisi rintaani uudestaan, suuteli sitä, näykki valkoisten kumpujeni ihoa, imaisi toista nänniä ja alkoi hivuttaa kättään stringieni alle.

-Tietääkö Lila, mitä tämä tarkoittaa?, Claude kysyi jo kiihkeän karhealla äänellä, kun hänen sormensa tapasivat tuskallisen liukkaat, paljaat häpyhuuleni.

-Minä…minä…haluan seksiä, huokailin ja levitin reisiäni päästääkseni minua melkein viisikymmentä vuotta vanhemman miehen käden pilluuni.

-Sinä olet kiimassa, kulta. Oletko vahannut tämän pienen vitun minua varten?, Claude huohotti.

-O-olen, myönsin ja aivan rehellisesti.

-Taivaallista.

Mies työntyi alaspäin. Hänen kätensä leipoivat rintojani hitaasti mutta lujasti, ja hänen suunsa alkoi haukkoa ohuen kankaan peittämää pilluani. Olin aivan muissa maailmoissa. Levitin reisiäni vingahdellen, kun Clauden suu nuoli ja puraisi märkiä sisäreisiäni ja imi klitoristani. Hän työskenteli niin tehokkaasti, että pikkuiset housuni olivat pian häpyhuulieni välissä ja minä täynnä painetta, jonka pitäisi päästä purkautumaan.

-Ole kiltti. Ota ne pois, huohotin Claudelle ja nostin käteni hänen käsiensä päälle puristamaan rintojani vielä kovemmin.

Claude ei tarvinnut toista kehotusta. Hänen toinen kätensä ampaisi lantiolleni ja hän repäisi stringit pois.

-Minä ostan sinulle kaapillisen alusvaatteita, kulta, hän ähkäisi ja nuolaisi klitoristani niin, että silmissäni salamoi.

-Ooooh…, kiljaisin ja tunsin, kuinka pilluni nytkähti kiinni ja auki.

Sekä kiimasta että siitä, että mies aikoi varustaa minut seksikkäillä alusvaatteilla. Claude tarttui reisiini ja pyöräytti minut hetkeksi ympäri.

-Pakko saada nähdä tämä perse pystyssä…, hän ähkäisi.

Minä tein työtä käskettyä, nousin polvilleni ja levitin reisiäni.

-Jeesus miten märkä sinä olet, tyttö pieni. Litimärkä, mies totesi ja työnsi sormensa pilluuni.

Minä kiljaisin. Hän kuljetti toista sormeaan vaossani ja pumppasi pilluani ja työnsi sitten toisen sormen peräaukkooni.

Kurkustani pääsi kurnuttava ääni, ja vaikka sormi peräaukossani tuntui ensin oudolta, tunne vaihtui pian nautinnoksi.

-Minä nussin sinua tänä yönä monta kertaa. Ja huomenna.

-Kyllä, läähätin himosta hulluna.

-Sen jälkeen sinä olet minun oma pikku lutkani.

-Kyllä, minä toisin silmät kiinni, kun sormet nussivat minua rytmikkäästi ja niin ihanasti.

Claude pyöräytti minut takaisin ympäri ja veti minut aivan sängyn reunalle.

-Onneksi täällä vuoteet ovat korokkeella, söpöläinen. Näin minulla on hienot näkymät siihen, miten minun kyrpäni uppoaa sinuun. Ja miltä sinä näytät, kun se tapahtuu, Claude henkäisi ja nousi seisomaan.

Hän levitti reiteni uudelleen, nosti sääreni rintaansa vasten ja katseli tiukasti vartaloani, kun ohjasi kullinsa jalkoväliini.

-Ihana pieni kiimavittu, mies mutisi.

Minä katsoin Clauden uurteisia, kokeneita kasvojaan, harmaita, siistisi leikattuja hiuksia, harmaantunutta karvoitusta rinnalla. Puraisin huultani ja katseeni laskeutui alaspäin. Clauden kulli näytti olevan entistä pitempi ja paksumpi. Ja aivan tummanpunainen.

Mies kuljetti kaluaan vaossani edestakaisin ja selkäni kaareutui. Olisin voinut laueta sillä siunaamalla. Mutta halusin laueta samalla, kun tämä vanha mies nai minua. Tiesin, että pystyisin siihen. Olin sillä tavalla herkkä. En tarvinnut klitoriskiihotusta, jos olin tarpeeksi kiihottunut ja sisälläni oli tarpeeksi iso dildo. Tai kulli. Viimeinkin iso kulli.

Nostin käsivarteni ylös peitolle, jotta pyöreät, kivistävät rintani nousivat entistä selvemmin esille. Claude kirosi. Hän ujutti kullinsa kärjen kololleni ja minä jännityin himostani huolimatta.

-Rauhassa. Aivan rauhassa, kulta.

Mies suorastaan jo läähätti ja tuijotti vartaloani ja vuotavaa vakoani kuin huumattuna. Hän painautui sisääni sentin pari, sitten hitaasti syvemmälle. Valitin ääneen. Se tuntui hyvältä. Ihanalta. Kuumeiset silmäni ahmivat hyvännäköisen, minua 46 vuotta vanhemman miehen himosta jännittynyttä vartaloa ja vartaloni alkoi vapista.

Tämä oli niin tuhmaa. Likaista. Claudella oli vaimo. Hänen lapsensa olivat yli kolmikymppisiä, vanhin jo nelikymppinen. Hänellä oli minua vanhempi lapsenlapsi. Ja täällä hän oli. Panemassa minua, 19-vuotiasta opiskelijatyttöä.

Claude puski syvemmälle ja ähkäisi nautinnosta. Hän kurottautui eteenpäin niin, että sai rintani käsiinsä ja alkoi leipoa niitä samalla, kun hivutti itseään sisääni.

-Tuhma tyttö. Niin tuhma tyttö, mies kuiskasi ja nipisti molempia nännejäni niin, että ulvaisin.

Pilluni puristui ja Claude korahti.

-Pidätkö sinä tuhman teinitytön pillusta?, huohotin yllyttävästi.

En tiedä, mistä sanat tulivat – jostain syvältä sisältäni, jossa riehui kammottava, syntinen kiima.

-Minä rakastan tätä pikku vittua, Claude murisi ja puski viimein aivan perille yhdellä sulavalla työnnöllä.

Huudahdin ja Claude voihkaisi. Koko vartaloni värisi ja tunsin olevani ihanan täynnä ja levitetty. Mies alkoi naida minua ensin hitaasti. Hän nautiskeli, veti kullinsa melkein ulos ja työnsi sen sisään uudestaan. Hän kiroili, silmät rinnoillani, vatsallani ja nuoressa pienessä pillussani, jota hänen kokenut, vanha kullinsa levitti ja työsti. Hän tuijotti huuliani ja silmiäni ja palasi taas katsomaan vartaloani, joka oli alkanut vääntyillä ja vastata hänen työntöihinsä.

-Lisää, sopersin ja työnsin itseäni lujemmin Clauden kullia vasten.

Claude ei tarvinnut toista kehotusta. Hän alkoi naida lujemmin, kärsimättömästi ja puristi rintojani niin kovaa, että se teki kipeää. Hänen uurteiset kasvonsa vääristyivät nautinnosta ja hänen otsallaan kimmelsi hikihelmiä, kun hän pani minua kiihtyvää tahtia. Pilluni sykähteli mielihyvästä ja rintani kuumottivat siitä piinallisesta puristuksesta, jota miehen kourat niille tuottivat.

-Ikinä ole saanut näin nuorta…., mies läähätti.

-Ja vielä näin kaunista…, hän jatkoi.

Himoni vain kasvoi sanat kuullessani ja voihkaisin joka työnnöllä yhä kiihkeämmin.

-Tuntuu hyvältä…niin hyvältä, inahtelin pää tyhjänä ja vartalo valmistautuen kliimaksiin, jonka tunsin odottavan aivan nurkan takana.

Clauden kalu tuntui paisuvan sisälläni, ja se teki minut hulluksi. Aloin kiemurtaa vartaloani, tarjota sitä, anella.

-Nussi kovempaa. Ole kiltti.

Please. Please. Please.

Kuulin hokevani sanaa, kun orgasmi hiipi lähemmäs. Silmäni tuijottivat paljaita, kiiltäviä, venyneitä häpyhuuliani ja Clauden kullia, joka puski sisääni kuin raivo härkä. Pillussani leimahteli ja säkenöi ja tiesin olevani aivan rajalla. Mies päästi rinnoistani irti ja tarttui pakaroihini.

-Jumalauta, minä teen sinusta oman teinipilluni, mies sihisi ja jatkoi mieletöntä jyskytystään sisääni.

Orgasmi tuntui repäisevän minut kahtia ja kiljaisin kerran, toisen kerran,  monta kertaa, kun syntinen, synkkä mielihyvä syöksyi suoniini. Teinipillu. Olin Clauden teinipillu. Ja se tuntui hyvältä. Mies laukesi miltei saman tien ja tunsin, kuinka siemenlasti toisensa jälkeen ampui sisääni. Niin paljon. Näin ripsieni välistä, että Claude tärisi paikallaan ja katsoi minua kuin uskomatta silmiään.

Hän laski sääreni alas niin, että ne retkottivat osin vuoteen ulkopuolella ja huokaisi.

-Uskomatonta. Sinä olet vuosisadan pano, kulta. Haluaisitko sinä lähteä Turkkiin?

-Miten niin?, kysyin huumaantuneena ja nautinnossani yhä kelluen.

Claude nauroi.

-Minulla on siellä bisneksiä ja vietän siellä kolme viikkoa ystäväni huvilalla. Mutta minulla olisi aikaa nussia sinua oikein kunnolla. Ja koristella sinut kunnon vaatteilla ja koruilla. Sen jälkeen voisimme tavata aina, kun mahdollista.

Siinä uuden kokemukseni huumassa matka, korut ja päivälliset tuntuivat aivan hyvältä idealta. Minähän pidin Clauden seurasta. Ja nautin seksistä hänen kanssaan. Ja jos miehellä oli varaa ostaa minulle pari korua ja vaatetta, mitä se olisi keneltäkään pois?

Claude kiipesi sänkyyn ja nojautui sängynpäätyä vasten. Minä kierähdin vatsalleni ja mietin. Kolme viikkoa Turkissa? Mitä se haittaisi? En jäisi edes kovinkaan paljon jälkeen opinnoissa. Minun pitäisi vain keksiä jokin syy.

Claude poimi puhelimen käteensä ja viittoi minut lähemmäs. Konttasin sängyn päätyyn ja mies hymyili minulle silmät välkkyen.

-Otahan suihin. Ime lempeästi. Minä soitan vaimolleni.

Mies valitsi numeron ja alkoi puhua ranskaa. Minä imaisin spermalta ja omilta mehuiltani maistuvan elimen suuhuni ja tunsin Clauden käden hiuksillani ohjaamassa tahtia samalla, kun hän jutteli vaimonsa kanssa.

_____________________________

-Kyllä. Nämä myös, Claude sanoi himokas kiilto silmissään.

Ylläni oli ylellisesti kirjailtu vihreä korsetti, jossa ei ollut kunnollisia kuppeja rinnoille ja samanväriset pienet stringit. Rintani törröttivät korkealla ja muotoilun ansiosta yhteenpuristuneina ja alushousuni olivat läpimärät. Claude oli kieltänyt minua jättämästä mitään alle, kun sovitin pöksyjä. Hän oli vain todennut ostavansa kaiken, sopi tai ei.

Tähän mennessä kaikki oli hänen mielestään sopinut minulle. Olin sovittanut todennäköisesti jo liikkeen jokaista seksikästä alusvaatesettiä. Tähän asti Claude oli tyytynyt sivelemään takapuoltani ja rintojani avattuaan sovituskopin verhon aina uuden setin nähdäkseen. Nyt hän kuitenkin tunkeutui itse sovituskoppiin.

Hän levitti pakaroitani ja komensi:

-Nojaa seinään.

Minä nojasin ja katselin sivuprofiiliani, kun Claude puristeli nautinnollisesti murahdellen rintojani.

-Onko siellä kaikki hyvin?, kuulin verhon takaa paheksuvan äänen.

Olimme olleet liikkeessä jo ikuisuuden, ja minua huomattavasti vanhemmalle myyjättärelle oli taatusti tullut selväksi, mikä suhteemme laatu oli. Hän ei selvästikään pitänyt siitä. Nuori tyttö ja lähes eläkeikäinen mies. Naisen asenne kiihotti minua entisestään.

-On, ilmoitin paksulla äänellä, kun Claude leipoi rintojani ja työnsi sitten toisen kätensä etusormen pilluuni, ohi stringien kankaan.

Hän lisäsi toisenkin sormen sisälleni ja veteli ja työnteli hitaasti. Minä työnsin takamustani tarjolle, nojasin käsivarsiani kopin seinään ja aloin huohottaa. Claude oli pannut minua jo monta kertaa, mutta tämä tuntui erityisen kiihottavalta. Miehen sormet liukuivat rinnoillani, hän ähki vaimeasti ja hänen sormensa nussivat minua vääjäämättömästi kohti orgasmia.

Pyöritin lanteitani kärsimättömästi ja vingahtelin samalla, kun Claude ähkäisi:

-Pyöritä sitä persettä kulta. Näytä, miten tämä pikku pillu rakastaa Claudea.

Tein työtä käskettyä ja työntelin itseäni sormia vasten ja kaarsin selkääni, jotta rintani painuisivat tiukemmin Clauden kättä vasten.

-Hitto, kun ei ehdi enää naida, mies huokaisi.

Hän nipisteli nännejäni, hänen sormensa kiristivät tahtiaan ja katsoin ripsieni raosta vartaloani, jota kymmeniä vuosia vanhempi mies kiihotti. Näky sai pilluni supistumaan rajusti ja työnnyin pakonomaisesti miehen sormia vasten samalla kuin hiersin rintojani kovakouraista kättä vasten. Claude puraisi olkapäätäni ja venytti rintaani kärjestä. Ulvaisin hallitsemattomasti, kun laukesin aivan yhtäkkiä ja vajosin hetkeksi täydelliseen pimeyteen.

Voihkin ja ynisin ja Claude painoi nauraen kätensä suuni päälle.

-Juuri noin. Ihana leikkikalu. Minä opetan sinut tulemaan, vaikken edes koske sinuun. Mutta nyt meidän pitää mennä. Tilataan netistä sinulle sopivia vaatteita ja bikineitä.

Vedin kädet vapisten mekkoni päälle ja tarkistin kassini. Minulla oli mukana muutama oma mekko, sortsit ja pari t-paitaa, mutta Claude oli vakuuttanut, että hän vaatettaisi minut. Muistin äitini kehotukset ja hetken ajan tunsin itseni hiukan halvaksi. Kuinka paljon Clauden varakkuus, lupaukset ostaa minulle vaatteita ja koruja ja tarjolla oleva loma vaikuttivat päätökseeni?

Ei lainkaan, päätin itsepäisesti. Olin halunnut miestä jo ensi näkemältä. Loma Turkissa oli vain plussaa.

KIINNOSTUITKO TARINASTA? SE LÖYTYY KAIKISTA LUKUPALVELUISTA TAI SEN VOI OSTAA OMAKSI MISTÄ TAHANSA MERKITTÄVÄSTÄ NETTIKIRJAKAUPASTA. OHESSA LINKKI ADLIBRIKSEEN, JOSSA MYÖS JUONIKUVAUS.

suhteet seksi hopsoa runot-novellit-ja-kirjoittaminen
Kommentit (0)