PIISPA 1

Rakkaat lukijat!

Raskain sydämin olen seuraillut tilastoja ja huomannut, että lukijat karkaavat. Totta kai minä tiesin näin käyvän. Ilmainen on aina ilmaista, ja kun homma menee maksulliseksi, kato iskee väistämättä. 

Olen kuitenkin valmistautunut asiaan pitkään henkisesti, ja minulla on todella hyvä fiilis siitä, että saan pientä korvausta rakkaasta harrastuksestani. Tietenkään minulla ei ole tietoa kuin joulu- ja tammikuun osalta, joten voi hyvin olla, että heinäkuussa en ehkä tienaa mitään. 

Mutta mitä siitä! Jo Nesbø jossain haastattelussa joskus sanoi, että kirjailijalla on aina vähintään yksi lukija – hän itse. Se on enemmän kuin totta. Koko blogini alkoi itseni viihdyttämisellä, enkä odottanut tai toivonut yhtään mitään, mitä lukijoiden määrään tulee.

Viime aikoina lukijoita on ollut 20-25 000 yksilöityä kävijää kuukaudessa, ja se tuntuu itsestäni hurjalta määrältä. Haluan siksi kiittää jokaista blogissani käynyttä lukijaa, joka on viihtynyt tarinoiden äärellä. Ja niitäkin, jotka ovat sivuille eksyneet ja kauhuissaan poistuneet.:D

Nyt on kuitenkin muutoksen aika, ja yksi sellainen on tulossa lisääkin. Tosi kiva juttu kaiken kaikkiaan, mutta koska en suostu uskomaan mihinkään, ennen kuin näen (ja paperit on allekirjoitettu), en sano asiasta yhtään enempää.

Siirrytään nyt kuitenkin näistä hautajaismaisista tunnelmista siihen tosiasiaan, että Piispan ensimmäinen luku on tarjolla sivuillani ja koko tarinan voi ostaa kaupasta. Tarinahan kertoo Hymytytön Marian röyhkeänä ja villin itsenäisenä tunnetusta Doriksesta ja siitä, kuinka hän kauhukseen retkahtaa…uskomattoman vetävään piispaan nimeltä Volter Helakorpi. 

Ensimmäiseen lukuun pääset tästä:

PIISPA *

Ja kaupan tuotesivulta löytyy tarkempi juonikuvaus:

Piispa *

suhteet seksi hopsoa runot-novellit-ja-kirjoittaminen
Kommentit (0)