SATAKIELI 8

Leviä ei näkynyt enää samana päivänä eikä sitä seuraavanakaan.

Päivät menivät oudossa sumussa ja horteessa. Sää oli kylmä ja kanavat hohkasivat kosteaa kylmyyttä kaupunkiin. Katariinan mielestä se oli hyvä syy pysytellä sisällä. Hän ei enää uskaltanut ajatella Rantaselle viestittämistä, sillä hän ei todellakaan halunnut päätyä venäläiseen vankilaan taposta – ja vielä ilman papereita. Jokin hänen sydämessään yritti vakuutella, ettei Lev tekisi oikeasti hänelle sellaista, mutta sitten hän työnsi typerän haihattelunsa syrjään.

Jos hän ajatteli järjellä, hän ei tuntenut Leviä ollenkaan. Se, että he näyttivät himoitsevan toisiaan räjähtävällä voimalla, ei kertonut mistään muusta kuin seksuaalisesta yhteensopivuudesta. Ja se, että mies oli laskelmoinut niin, että oli saanut hänen sormenjälkensä aseeseen, jolla sitten oli tappanut ystävänsä, ei ainakaan vakuuttanut Katariinaa tämän kunnianarvoisuudesta. Päinvastoin. Hän alkoi uskoa, että Rantanen oli oikeassa. 

Mutta miksi Lev oli ottanut hänet vangiksi? Eihän hän ollut nähnyt juuri mitään. Seuraavalla kerralla hän kysyisi. Tähän asti Lev ei ainakaan ollut valehdellut suoraan. Olihan hän myöntänyt aseiden myynninkin.

Katariina vaelsi pitkästyksissään pieneen kirjastohuoneeseen. Hän piti huoneesta enemmän kuin isommasta kirjastosta. Täällä oli paksu upottava itämainen matto, pehmeitä nojatuoleja, suuri varaava takka ja raskaat tummansiniset brokadiverhot. Hän siveli kirjarivejä hyllyssä hajamielisesti, kun hän kuuli melua aulasta. Ilmeisesti joku oli nähnyt hänen suuntaavan kirjastohuoneeseen, kun ovi aukesi ja Lev tuli sisään vaalean kaunottaren kanssa. Nainen oli suurin piirtein samanikäinen kuin Katariina ja hänellä oli punainen pitkähihainen reilusti polven yläpuolelle loppuva puku ja mustat pitkävartiset saappaat. 

”Katariina. Tässä on Irina”, hän esitteli lyhyesti ja naisen siniset silmät tutkivat häntä uteliaasti. ”Irina tuli tarkkailemaan meidän…vuorovaikutustamme”, Lev sanoi ja jokin miehen tummien silmien kimalluksessa sai Katariinan varuilleen. ”Mitä sä tarkoitat?”, hän kysyi kärkevästi. ”Sitä, että minä aion nussia sinua hänen nähtensä. Ehkä hän myös osallistuu hieman.”

Katariinan vatsassa muljahti ja hän katsoi Leviä epäuskoisesti. ”Et oo tosissas.”

”Kyllä olen. Hän on erittäin hienotunteinen ja auttaa sinua valmistautumaan.”

”Mä en tee sellaista.”

”Kyllä teet, jos haluat huomenna Suomeen.”

”Se on raiskaus. Jokin rikos varmasti, kun en halua.”

”En minä mitään tee, mitä et halua”, mies tokaisi. ”Sinä olet niin kiimainen narttu, että rukoilet vielä minua tekemään kaiken mitä aion.”

Irina astui lähemmäs ja tarttui Katariina käsivarresta. ”Tule yläkertaan”, hän ehdotti ystävällisesti englanniksi ja vaikka Katariina oli järkyttynyt, hän lähti mieluummin Irinan mukaan kuin jäi kuuntelemaan Levin hulluuksia. Kun he astuivat Katariinan makuuhuoneeseen, hän huomasi suuret kassit vuoteen ääressä. Irina kaiveli kasseja aikansa ja nosti sitten esiin mustan korsetin, joka näytti niin pieneltä, että Katariina oli varma, ettei sitä ollut tarkoitettu hänelle. Toisin kävi. Irina selitti, että Lev oli ilmeisen mieltynyt Katariinaan ja halusi, että hänen rakastajattarensa pukeutui niin kuin hän halusi. 

Suomen matka mielessään Katariina veti henkeä ja suostui riisuutumaan Irinan silmien alla. Kun Irina vilkaisi hänen häpyään, hän naksautti kieltään.

”Miehestä on ihanaa nuolla naista ja sitä ihanampaa se on, jos nainen on paljas. Minä poistan karvoituksen.”

”Mutta sehän on siistitty”, Katariina yritti selittää, mutta Irina ohjasi hänet vuoteelle ja asetti pyyhkeen hänen lantionsa alle. Sitten hän saapui vesiastia ja jotain voidetta mukanaan. Kun nainen levitti voidettä hänen jalkojensa väliin ja siisti hänen karvoituksensa kokonaan pois ja pesi sitten hänen alapäänsä lämpimällä vedellä, jotain kuumaa alkoi kiemurrella Katariinan sisällä ja häpeäkseen hän tunsi, kuinka hänen häpynsä alkoi paisua ja rakonsa kostua. 

Irina huokaisi tyytyväisenä ja siveli hänen häpyhuuliaan. ”Nyt ne ovat täydelliset. Ja olet todella herkkä. Se on hyvä.”

Seuraavaksi nainen ohjasi hänet seisomaan ja puki hänen ylleen korsetin, jota oli esitellyt. Se oli tiukkaakin tiukempi ja sai Katariinan vyötärön näyttämään minimaalisen pieneltä. Korsetti työnsi hänen rintansa esiin pulleiksi palloiksi, sillä kupit oli lähinnä suunniteltu vain puristamaan rinnat yhteen ja työntämään ne esiin. ”Eihän tässä voi hengittää”, Katariina valitti, mutta Irina vain nauroi. ”Pieni epämukavuus voi olla kiihottavaa”, hän sanoi. sitten hän ojensi Katariinalle kimaltavat mustat stringit jotka hädin tuskin peittivät hänen häpyhuulensa – takana ei sitten ollutkaan mitään muuta kuin pienet narut. Sukkanauhavyötä Katariina osasi jo odottaakin ja kun hän työnsi jalkansa vielä mustiin 12 sentin piikkikorkoihin ja katsoi itseään peilistä, hän totesi näyttävänsä uskomattoman seksikkäältä – ja halukkaalta. 

Hänen poskensa punottivat ja silmänsä kiiluivat ja hänen huulensa näyttivät olevan turvoksissa, vaikka kukaan ei ollut suudellut häntä. Ehkä hän oli purrut huuliaan. Irina teki vaikutelmasta täydellisen meikkaamalla hänen kasvonsa kevyesti – vain huulipunaa hän käytti reilusti, eikä Katariina ollut tuntea itseään kuvajaisesta enää tämän jälkeen.

Irina ojensi hänelle ohuen silkkisen aamutakkia muistuttavan hepeneen ja kehotti häntä odottamaan vuoteella. 

Kun Lev palasi Irinan kanssa huoneeseen, Katariina ei ollut liikahtanut paikoiltaan eikä hänen mieleensä ollut juolahtanutkaan yrittää vaihtaa vaatteita.

Irina viittoi häntä nousemaan ja Lev tarkasteli häntä palavin silmin. Hän repäisi aamutakin auki ja näytti siltä, että hänen silmänsä olivat pullistumaisillaan päästä, kun hän näki, mitä takin alla oli. Mies työnsi kursailematta kätensä Katariinan jalkoväliin. ”Onko tämä rikos?”, Lev kysyi pehmeästi ja nuolaisi huuliaan. Hän työnsi sormensa pikkuruisten stringien alle ja siveli liukasta märkää lihaa. ”Etkö sinä halua tätä? Onko tämä raiskaus?”, hän kysyi uudestaan. Katariina työnsi vaistomaisesti lantiotaan sormea vasten ja henkäisi sanomatta sanaakaan. ”Olet ihanan paljas. Haluan maistaa tätä mehukasta herkkua.”, mies sanoi ja työnsi Katariinan sänkyyn selälleen, otti häntä lanteista kiinni työnsi tämän keskemmälle, jotta pystyisi asettautumaan paremmin Katariinan reisien väliin. 

Katariina vilkaisi sivulle ja näki Irinan istahtavan huoneen nurkassa olevaan nojatuoliin. Lev hieroi Katariinaa stringien päältä hiukan ja naiselta pääsi vastentahtoinen voihkaus. Lev siirsi kätensä hänen reisiensä takaosille ja levitti hänen reitensä täysin auki. Katariina tunsi miehen kuuman hengityksen häpyhuulillaan ja tunsi kuinka hänen nesteensä valuivat jo valtoimenaan läpi kankaan ja pitkin reisiä. Mies tunnusteli kielellään hänen häpyään kankaan lävitse, mutta repäisi sitten pienen kangaskaistaleen pois tieltä. 

Kun hänen kielensä painautui Katariinan klitorikselle, Katariina kaarsi selkäänsä ja työntyi kovemmin kieltä vasten. Lev nuoli hänen rakoaan ylhäältä alas, lipoi hänen häpyhuuliaan, puri niitä hellästi ja nipisteli hampaillaan hänen sisäreisiään. Tuntui siltä kuin hän olisi nuollut ja imenyt kaiken, mitä Katariina eritti, kunnes työnsi kielensä hänen koloonsa ja alkoi pumpata sitä edestakaisin hitaasti, niin hitaasti, että Katariina oli tulla hulluksi. Hän ei enää välittänyt pätkän vertaa, vaikka Irina istui nurkassa. Itse asiassa hänellä oli vaikeuksia muistaa koko asiaa. 

Lev siirtyi ylemmäs ja alkoi piinata hänen rintojaan ja suutaan. Samalla kun hän imi, puri ja nipisteli hänen rintojaan, hän ujutti kaksi sormeaan Katariinan sisään ja kun hän siirtyi ylemmäs näykkimään hänen huuliaan ja suutelemaan häntä, hän työnsi sisään vielä kolmannen sormen. ”Mä…mä..”, se oli kaikki mitä Katariina ehti sanoa, ennen kuin hänen kiimainen himonsa otti vallan ja hän vapisi ja kiemurteli orgasmin kourissa. 

”Sinä saat nyt ratsastaa”, Lev sanoi ja avasi paitansa ja antoi housunsa pudota maahan. Kun hän oli täysin alasti, hän tuli vuoteelle Katariinan kanssa ja asettui selälleen, suuri paksu kalu kovana hänen vatsaansa vasten. Katariina otti jäykän elimen vapisevin käsin käteensä ja puristi sitä lujasti. Mies henkäisi ja Katariina hieraisi terskan kosteaa päätä kevyesti. ”Laske nyt se pikku pillusi siihen, niin olet hyvä tyttö”, Lev sähisi ja kurotti tarttumaan Katariinaa lanteista. Katariina asettui kalun ylle ja antoi sen liukua hänen litimärälle kololleen, turvonneiden paljaiden häpyhuulten väliin. Hän laskeutui hitaasti terskan päälle ja alkoi ottaa miestä sisään sentti sentiltä. 

Katariina ei tiennyt, miksi juuri tämä mies teki hänestä tällaisen lutkan. Mikään ei näyttänyt estävän häntä kiihottumasta ja naimasta tätä miestä. Tämä sai tehdä mitä vain, vaatia mitä vain ja kun hän vain kosketti Katariinaa, hän oli sulaa vahaa. Pienen hetken Katariina inhosi itseään, mutta sitten hän kiihottui tästäkin ajatuksesta. Tuntui, että kului ikuisuus ennen kuiin hän pääsi pohjaan asti. Hän pyöräytti lanteitaan ja Lev henkäisi ääneen. Mies tuntui niin valtavalta hänen sisällään, että tuntui siltä kuin hän olisi liian pieni tuppi, johon oli työnnetty liian suuri puukko. Hän nosti lanteitaan, nojasi käsivartensa miehen olkapäihin ja laskeutui uudestaan. 

Kitka tuntui niin kiihottavalta, että hänen oli kiihdytettävä hieman vauhtia. Hänen pillunsa oli kuin tulessa, mutta niin ihanasti ja kun hän tunsi Levin käsien puristavan hänen rintojaan, hän tunsi, että hän ei tarvitsisi paljon ennen kuin hän laukeaisi uudestaan.

Yhtäkkiä hän tunsi jotain lanteillaan. Kuumeisin silmin hän vilkaisi sivulleen ja järkyttyi hieman nähdessään Irinan takanaan. Hän ei kuitenkaan ollut tarpeeksi järkyttynyt lopettaakseen. Irina suuteli hänen niskaansa ja äkkiä hänen peräaukkoaan vasten painautui jotain viileää ja tylppää ja rasvaista. Katariina henkäisi ja pyöräytti lanteitaan ja sai Levin murahtamaan ja ote hänen rinnoistaan kiristyi.

Kun Irina alkoi ujuttaa jotain hänen peräaukkoonsa hänen ajatuksensa pysähtyivät hetkeksi, mutta se tuntui niin hyvältä, että hän jatkoi ratsastamistaan ja työnsi takapuoltaan hiukan taaksepäin. Jokin levitti hänen peräaukkoaan ja vähitellen Katariina tunsi jonkin paksun ja liukkaaan työntyvän hänen anukseensa. 

”Nyt, kultaseni, ratsasta kovaa”, Irina kuiskasi hänen korvaansa ja Katariina totteli. Lev puristi häntä rinnoista samalla kun Katariina porasi itseään tämän kalua vasten kuin huumattuna. Irina alkoi liikuttaa esinettä, jonka Katariina arveli olevan jonkinlaisen dildon, edestakaisin. Ensin hän oli varovainen, mutta pian hän tiivisti tahtia ja nussi häntä dildolla peräaukkoon yhtä hurjaa vauhtia kuin Katariina nai Leviä. Hän oli niin täynnä. Niin kipeän ja kiihottavan täynnä ja hän tunsi, miten Levin kivikova kulli ja jäykkä dildo lypsivät häntä samassa tahdissa.

”Ihana Katariina”, Irina sanoi käheästi ja käänsi Katariinan päätä ja työnsi kielensä hänen avoimeen suuhunsa. 

”Kaikki reiät täynnä”, Lev huohotti. Se työnsi Katariinan rajan ylitse ja hän räjähti sellaiseen orgasmiin, että hän oli myöhemmin varma, että pyörtyi hetkeksi. Tuntui kuin tuhannet salamat olisivat lyöneet hänen lävitseen alkaen hänen jalkovälistään ja ulottuen kaikkialle hänen kehoonsa, sormenpäitä myöten. Hän vaikersi ja kiemurteli, huusi ja vääntelehti ja jossain mielensä perukoilla hän tajusi, että myös Lev oli menettänyt itsehillintänsä. Hän tunsi miehen kädet lanteillaan ja kuinka tämä hakkasi kaluaan hänen pilluunsa hirvittävää tahtia. Kun mies laukesi, hän päästi kovan karjahduksen ja piteli Katariinan lanteista kiinni painaen niitä itseään vasten pitkän pitkän ajan ja Katariina tunsi kuumat suihkut, jotka mies ruiskutti hänen sisäänsä.

Katariina romahti Levin päälle, suu ammollaan ja silmät tyhjyyteen tuijottaen. Irina tuli heidän luokseen, suuteli Leviä kiihkeästi suulle ja sanoi englanniksi niin että Katariinakin ymmärsi: ”Hän on täydellinen. Tarvitsee koulutusta, mutta täydellinen.”

Katariina ei ymmärtänyt, mitä Irina tarkoitti, mutta hän tiesi mitä tunsi. Ihana paheellisen ja hurjan seksin ja orgasmin jälkeinen raukeus katosi silmänräpäyksessä, kun hän näki toisen naisen suutelevan Leviä. Hän siristi silmiään ja hänen hikinen vartalonsa kiristyi. Hän oli vihainen. Ei, se oli vähättelyä. Hän oli niin raivoissaan, että halusi repiä Irinalta silmät päästä.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *