SENSUURISTA JA TRENDIN JUTUSTA

Hei kaikki!

Sensuroin eilen näköjään huomaamattani itseäni, kun blogi jäi luonnostilaan, mutta hyvä niin. Muistin lisätä nyt loppuun intoilua Trendi-lehden jutusta.

Tällä viikolla luettavaksi on ilmestynyt Paja (linkki juonikuvaukseen, Adlibris), jossa sankarittaremme Irina taistelee työllisyyttä edistävän pajansa puolesta, kun paha riistokapitalisti Filip firmoineen aikoo viedä häneltä tontin alta. Riitoja ja kuumia kiemuroitahan siitä seuraa. Tätä tarinaa ei blogissa ole koskaan julkaistu, joten jos sellaista etsit, Paja on yksi vaihtoehto.

Kuten aiemmatkin kirjat, myös Paja (linkki ekaan lukuun) on ostettavissa verkkokirjakaupasta tai luettavissa lukupalveluista. Koska toiset lukupalvelut häivyttävät erotiikkaa genrenä, muistutan, että kun hakee Lilithin tai kirjan nimellä, nämä paheelliset teokset löytyvät kyllä. 🙂

Vaikka minua toisaalta huvittaa tämä seksiä sisältävän kirjallisuuden hyssyttely, se myös suututtaa ja turhauttaa. Tietysti omien tarinoiden puolesta mutta myös ihan sen vuoksi, että tunnen näin täysi-ikäisenä ihmisenä olevani holhottu, kun en löydä valikoimasta sitä, mitä haluan (olin sellaisen palvelun asiakas, joka erotiikan piilotti). Luen kirjallisuutta laidasta laitaan, enkä jaksa ymmärtää, miksi minua, aikuista ihmistä, pitää ohjata niin, etten voi löytää haluamani genren nimekkeitä. Ketä se haittaa, jos haluan selata eroottisia novelleja ja lukea vaikkapa novellikokoelman, jonka nimi on Anal Brats? En nyt ole erityisemmin anaaliseksiin hurahtanut, mutta tämä nimi jäi kerran selatessa mieleen! 😀

Eksäni arvio tämänkaltaisesta sensuurista sai minut hirnumaan. Hän visioi, että taustalla ovat mielensäpahoittajat, jotka saavat eteensä erotiikkaa, vetävät herneen nenäänsä ja silti – silti! – heidän on pakko lukea näitä tarinoita. Ne kutsuvat heitä. He eivät voi vastustaa kiusausta! He lukevat salaa peiton alla rivoja käänteitä viliseviä Anal Bratsejä ja Onnenonkijoita, ovat tukehtumaisillaan paheksuntaansa, mutteivat voi lopettaakaan. Ja siten on parempi filtteröidä mokoma genre heidän näköaististaan kokonaan.

Ehkä minä ymppään seuraavaan tarinaan historiallisen ja dekkarillisen ulottuvuuden. Kun sankaritar 1900-luvun alun rikosten riivaamassa kartanossa heittäytyy seksisuhteeseen moraalisäännöistä piittaamatta, voin sanoa, että kyseessä on naisen seksuaalisuuden ja yhteiskunnan normien välisen ristiriidan kuvaus, ei mikään erotiikka.

No, lukupalveluthan tekevät bisnestä ja ne tekevät sitä tietenkin omista lähtökohdistaan, joten se siitä. Olen puhunut, enkä aio kitistä aiheesta enää enempää. Ainakaan heti.:)

Mutta hei, sitten minun täytyy rehennellä tosi kivalla uutisella! Uusi Trendi on ilmestymässä ensi viikolla, ja minä olen mukana sen unelmia koskevassa artikkelissa. Minun osuuteni jutusta ei ole suuren suuri muttei ihan pienikään ja meninpä antamaan sinne pärstäkuvankin! Jos blogiani on seurannut, jutussa tuskin tulee paljon uusia asioita eteen, mutta kaikkihan eivät lue blogia. Enkä minä ole joka päivä valtakunnallisen naistenlehden sivuilla.

Olen erityisen iloinen siitä, että juttu tehtiin Trendiin, koska Lily/Trendi on blogini paikka. Täällä kirjoitin suurimman osan stooreistani blogimuodossa, sain uusia lukijoita ja jännitin, koska sensuuri iskee. Täällä Lilyssä se ei koskaan iskenyt. Tätä paikkaa pyörittää ilmeisen ennakkoluuloton porukka ja siitä olen ikuisesti kiitollinen!

Tällaisin miettein tällä kertaa

Lilith

PS. Palkintovaimo loppuu myöhemmin ensi viikolla. Nyt on elämäntilanne ollut sellainen, että kirjoittamista on pystynyt harrastamaan aivan liian harvoin.

suhteet hopsoa seksi runot-novellit-ja-kirjoittaminen
Kommentit (0)