SEURALAINEN 10

Koko Axelin vierailun jälkeisen viikon minusta tuntui, että hehkuin ylimääräistä virtaa ja valoa joka puolelle. Mies oli jäänyt luokseni iltaan asti ja syönyt kanssani jopa iltapalaa ennen kuin oli sanonut, että hänen piti mennä. Kaverit yliopistolla kyselivät olinko rakastunut ja tytöt klubilla epäilivät, että olin saanut tavallista rahakkaamman pokan.

Olin pystynyt nimeämään yhden sisälleni pysyvästi asettuneen tunteen ja se oli raivoisa mustasukkaisuus. Vaikka minulla ei ollut mitään oikeutta siihen, olin toivottoman mustasukkainen. En voinut itselleni mitään. Aloin kysellä Lauralta ja Emmalta varovaisesti, aina kun siihen tuli luonteva mahdollisuus, keitä tyttöjä Axel säännöllisesti pani heidän tietääkseen. Emma kertoi, että vielä vuosi sitten Axel oli käynyt erityisesti Ayshan ja Vanessan luona, mutta että nyt kukaan ei ollut kertonut mitään pitkään aikaan. Tytöt epäilivät, että mies tapaili jotain klubin ulkopuolista naista. 

Aikaa alkoi taas kulua, tapaamisestamme oli jo viikkoja ja kesä tulossa, kun Axel soitti. Hän ei ollut puhunut minulle mitään henkilökohtaista tai tehnyt mitään kanssani kahdestaan ja aloin olla taas epätoivoinen ja surumielinen. Hän tietenkin soitti useinkin paitsi silloin kun laittoi tiedon, että tulossa oli tapaaminen tai oleskelujakso vakioasiakkaan kanssa, jonka jo tunsin hyvin. Joka tapauksessa – vaikka jouduin aina pettymään – olin aina innoissani ja toiveikas.

– Ellen, mies aloitti lyhyesti.

– Mulla on sulle hommia. Tulee vähän äkkiä, mutta miten sulle sopii huominen?

Minun olisi pitänyt olla lukemassa sopimusoikeuden tenttiin, mutta en sanonut vielä mitään.

– Mitä sulla on tiedossa?, kysyin haluttomasti ja näpräsin hiuksiani.

– Illallinen, johon mä oon menossa ja johon osallistuu neljä muuta henkilöä. 

Sydämeni alkoi hakata kuin hullu. Pyysiko Axel minua mukaansa seuralaisenaan? Nakkasin ajatuksen tenttiin lukemisesta kuuta kiertävälle radalle.

– Kyllä mulle sopii. Onko mitään pukeutumistoiveita? 

– Tärkeitä vieraita. Me mennään Oloon. Sitten siitä Groteskiin tai American Bariin, joten laita parasta päälle. 

Siitä hetkestä lähtien leijuin säälittävästi ilmassa ja aloin suunnitella, miten hurmaisin koko seurueen ja varsinkin Axelin. Olin päättänyt, että halusin puhua miehelle, vaikka minua jännittikin niin että melkein oksetti. Axelilla täytyi olla jotain tunteita minua kohtaan, kun hän käyttäytyi niin kuin käyttäytyi. Hänellä oli vain ärsyttävän hyvä itsehillintä.

Seuraavana iltana katselin kuvajaistani peilistä. Olin pähkäillyt koko illan mitä pukea ja miten laittaa pitkät tummat suortuvani, mutta päädyin meikkaamaan maltillisesti kirkkaanpunaista huulipunaa lukuunottamatta ja kiinnittämään hiukseni ylhäälle. Päälläni oli punainen, pitkähihainen ja korkeakauluksinen Balmainin mekko, joka oli kauniisti kuvioitu ja jossa oli niin lyhyt helma, että minun pitäisi jättää stay-upit pois, vaikka toukokuun illat olivat vielä viileät. Yhdistin mekkoon vielä Minna Parikan korkeat punaiset satiiniavokkaat ja olin valmis. 

Olimme sopineet tapaavamme Ottomaanin alakerran baarissa ja kun saavuin, Axel oli jo paikalla. Hänen silmänsä näyttivät tummemmilta kuin tavallisesti, kun hän katsoi minua päästä jalkoihin. Hänen päällään oli tummansininen puku, valkoinen paita ja solmion sijasta paidankauluksen alle solmittu sininen kaulaliina. 

– Sun asiakas tulee ihan just. Se soitti äsken. 

– Mikä?, minä kysyin hämmentyneenä.

– Asiakas. Risto on suomalainen, mutta sillä on helvetin isot bisnekset piilaaksossa, oma yritys, joka on pelimaailman huipulla ja se on keksinyt useita tunnettuja sovelluksia. 

Nielaisin vaikeasti ja nöyryytyksen puna alkoi hiipiä kaulalleni ja poskilleni. Totta kai. Asiakas. Mitä minä olin oikein kuvitellut? Se, että Axel osallistui jollekin päivälliselle, ei ollut kovin harvinaista – tytöt olivat kertoneet siitä. Mutta hänellä oli aina seuralainen ja olin kuvitellut…Yhtäkkiä viha löi lävitseni niin, että jos minulla olisi ollut puukko kädessäni, olisin saattanut heilauttaa sitä Axelia kohti. 

Omistava. Niin hän oli kuvannut suhdettaan minuun. Omistava, silloin kun se hänelle sopi, ajattelin asian loppuun asti katkerasti.

Tämä loppuisi tähän, minä päätin. Vielä tämän illan olisin maailman paras seuralainen ja sen jälkeen lopettaisin tai ottaisin muutaman ukon mukanani ja perustaisin oman palvelun. 

Samassa ovi kävi ja seurue, jossa oli kolme miestä ja yksi nainen asteli sisään. Axel nousi tervehtimään. Oli ilmeistä, että kaikki tunsivat toisensa ennestään. Hymyilin niin, että suupieleni tuntuivat kramppaavan ja kun Axel esitteli minut, tervehdin kaikkia ystävällisesti. Kaksi vanhempaa miestä olivat saksalaisia, ja kuusikymppinen, kaikenkokeneen näköinen, harmaapäinen ja kovasilmäinen nainen oli amerikkalainen sijoittaja. Asiakkaani Risto oli pitkä, kolmenkymmenen paremmalla puolella oleva ruskeatukkainen söpöläinen. Hänellä oli ruskeat lämpöiset silmät, kaunis nauramaan taipuvainen suu ja paksu ruskea taipuisa tukka. Odotimme vielä hetken, ja Vanessa pitkine säärineen ja vaaleine hiuksineen saapui Axelin rinnalle vaaleanvihreässä, liehuvassa mekossa. He näyttivät todella hyviltä yhdessä, ajattelin käärmeissäni, mutta käänsin sitten pääni pois.

Olin julmetun vihainen, mutta ainakin asiakkaani oli nuori ja hyvännäköinen.

Sen hetken jälkeen en vilkaissutkaan Axelia. Menimme ravintolaan ja kyselin Ristolta järjestelmäarkkitehtuurista, hänen kehittelemistään sovelluksista, elämästä Kaliforniassa ja kun hän kertoi pitävänsa Kafkasta, aloimme keskustella kirjallisuudesta.

– Mikä sun lemppari on?, kysyin Ristolta.

– Muodonmuutos, hän vastasi epäröimättä. – Siinä on niin avuton fiilis sen Samsan puolesta. Oon joskus miettinyt, että jos kaikki bisnekset menis nurin jonkun hirveen oman mokan takia, mulla vois olla samanlainen olo. Jenkeissä on paljon kavereita kun menestyy, mutta olis mielenkiintoista nähdä, mitä tapahtuis, jos musta tulis luuseri. Saisin palata häntä koipien välissä kotiin Suomeen ja perhekin varmaan häpeäis mua. 

Aloin nauraa. 

– Tuskin sä ittees niin epätoivoisesta asemasta löydät, että heräät joku kaunis päivä jonain syöpäläisenä tai koppakuoriaisena.

Silmäni livahtivat kielletysti ja varkain Axeliin. Hän puhui vieressään olevalle amerikkalaisnaiselle, jonka nimen olin jo unohtanut, mutta hänen silmänsä olivat minussa. Hän näytti kireältä ja tyytymättömältä ja hänen suupieltensä juonteet näkyivät selvästi aivan kuin hän olisi purrut hampaitaan yhteen. Mitähän minä nyt tein väärin? Vai oliko hän vaihteeksi taas omistavalla tuulella?

Illallinen meni hienosti ja kun pääsimme American Bariin, tilasin talon Daiquirin ja sitten toisenkin. En yleensä juonut paljon, ja illallisen aikana tarjotun viinin jälkeen cocktailit alkoivat pehmentää vihani ja suruni särmiä. Valitettavasti ne toivat esiin myös ei-toivotut tunteet, joita olin päättänyt vältellä.

Niinpä sitten siinä kauniilla sohvalla istuessani, englantia, saksaa ja suomea sorinana korvissani, myönsin viimein itselleni sen, mikä oli ollut ilmiselvää jo kuukausikaupalla. Että olin pyristelyistäni huolimatta rakastunut Axeliin. Intohimoisesti ja täysin peruuttamattomasti. Olisin halunnut kuristaa Vanessan, joka flirttaili ja kosketteli miestä ja minua tympäisi ajatus mennä sänkyyn Riston kanssa. Viimeksi mainittu oli uusi tunne ja olin havainnut siitä oireita sen jälkeen, kun Axel oli käynyt kotonani tivaamassa poikaystävästäni.

Drinkkien jälkeen kysyin joka tapauksessa Riston suunnitelmia loppuillaksi ja hän sanoi matalalla äänellä haluavansa päästä nukkumaan. Sillä ehdolla, että minä tulisin hänen kanssaan hotellihuoneeseen drinkille. 

Risto oli selvästikin uusi seuralaisbisneksessä. Vaikka hänen itsetunnossaan ja repliikeissään ei ollut vikaa, hän vaikutti hiukan vaivaantuneelta. Kysyin, mistä hän oli saanut tietää palvelusta. 

– Mun kaveri kertoi, Risto sanoi. – Ja mä olin utelias. Mä oon nähny tuttujen kainaloissa tyttöjä, joiden oon tienny olevan escorteja ja ne on ollu upeita. Oli vaikeeta uskoa, että Suomessa olis sama taso. Mun moka. Sä oot uskomattoman kaunis.

– Kiitos, sanoin yksinkertaisesti ja sivelin Riston kättä. 

– Mennäänkö?, ehdotin sitten. 

Risto nousi heti paikalla ja tarttui käteeni. Hän ei ollut kähmijätyyppiä, mikä oli mukavaa vaihtelua. Huomasin Axelin silmien seuraavan meitä, mutta en katsonut niihin. Risto oli majoittunut hotelli Torniin, joten meidän ei tarvinnut muuta kuin ajella hissillä hotellin Jugend-sviittiin. Huone oli pienempi kuin ne suuret hienot sviitit, joissa olin usein oleskellut, mutta tunnelma oli ihana ja huoneessa oli kakluuniuunikin. 

Risto ei puhunut paljon, kun kävelin huoneen lävitse ikkunaan. Hän tuli taakseni, veti mekkoni vetoketjun alas ja pudotti vaatteen nilkkoihini. 

– Mä oon koko illan halunnu tehdä tän Ellen, mies sanoi takaani käheästi. 

Potkaisin avokkaani pois jaloistani ja nautin, kun hyväkuntoinen, lihaksikas miehen vartalo painautui minua vasten. Minulla oli ylelliset Agent Provocateurin alusvaatteet, jotka olivat hiukan kinky-henkiset ja melkein läpinäkyvät. Risto käänsi minut ympäri ja minä katsoin häntä viettelevästi. Olin vihainen, loukkaantunut ja seksuaalisesti turhautunut ja Risto näytti hyvältä. Tästä tulisi hyvä keikka. 

Mies avasi tukkani yksinkertaisen nutturan ja alkoi sitten hyväillä ihoani samalla, kun hän nyki alusvaatteet päältäni. Kun hän katsoi paljasta vartaloani, hänen hengityksensä oli jo hyvin kiihtynyt. Siirsin käteni hänen takinliepeisiinsä ja kysyin:

– Haluutko säkin vähän vähentää vaatetta?

– Toki, mies vastasi, mutta melkoisen poissaolevasti. 

Hänen kätensä puristivat rintojani ja minä suljin silmäni ja voihkaisin pehmeästi. Nipukkani kovettuivat välittömästi ja Risto painoi päänsä ja imaisi toisen rinnankärjen suuhunsa. Samalla hänen toinen kätensä painui jo kosteaa häpyäni vasten. Päästin uuden voihkaisun ja painauduin miehen housujen alla seisovaa kullia vasten. 

Risto oli kärsivällinen mies. Hän piti selvästi hitaasta etenemisestä ja hän jaksoi hieroa ja kiihottaa klitoristani pehmeästi ja sivellä märkää vakoani niin pitkään, että polveni vapisivat. Samalla hän koko ajan kiusasi rintojani näykkimällä ja imemällä ja puristelemalla toista toisella kädellään. 

Olin saanut riisuttua hänen mustan pukunsa takin ja avattua pari paidannappia, mutta vasta kun polvistuin ja kaivoin hänen hyvänkokoisen ja mukavan paksun kalunsa esiin ja otin sen suuhuni, mies alkoi riisuutua todenteolla. Suutelin kalun kärkeä, joka vuoti jo tippoja ja kostutti miehen elintä, nuolaisin terskaa ja tein sen uudelleen. 

Kuulin Riston henkäisevän terävästi. Kun otin hänen entisestään jäykistyvän kullinsa kunnolla suuhun ja aloin imeä ja runkata vartta toisella kädelläni, hän tarttui tukkaani ja sihahti:

– Ellen. Lopeta. Mä en kestä kauaa, enkä haluu tulla vielä. Enkä sun suuhun.

Minä nostin katseeni mieheen ja Risto alkoi riisuutua. Puvun alla oli kauniisti ruskettunut ja upean lihaksikas vartalo ja nuolaisin huuliani. Sain harvoin näin hyvännäköistä ja mielenkiintoista asiakasta. Ajatukseni katkesivat, kun Risto nappasi minut syliinsä ja pyörähdimme sänkyyn. 

– Voi jumalauta Ellen, mä haluun sut kaikissa asennoissa. Mulla on seissy koko illallisen ja mietin jo, pitäiskö mun viedä sut vessaan pikapanolle, kun musta tuntui, että mä laukeen mun housuihin.

Hymyilin miehelle kiusoittelevasti ja otin hänen kalustaan kiinni.

– Hyvä, ettet vienyt. Mä tykkään, kun tää sun kyrpä on niin kivikovana. 

Sen jälkeen en pystynyt puhumaan. Risto suuteli minua. Hän näykki huuliani, tunnusteli hampaitani ja tutki suuni sisäpuolta kuin arkeologi. Huolellisesti, milli milliltä. Minä vastasin vaistomaisesti. Se tuntui todella hyvältä. Kun Risto nosti lantiotani ja painoi päänsä reisieni väliin, aloin huohottaa ja kiihottua järisyttävää vauhtia. Hän nuoli vakoani alhaalta ylös, paineli kielellään klitoristani, pumppasi kielenkärkeään pilluani vasten ja näykki ja lipoi poimujani. Kun hän painoi kaksi sormeaan sisääni ja hieroi kielellään klitoristani, kirosin silmät kiinni ja päästin kimeän kirkaisun, kun laukesin ensimmäisen kerran. 

Risto nussi minua sormillaan ja imi klitoristani niin pitkään, että supisteluni laantuivat ja sitten aivan äkkiä hän nousi polvilleen levitettyjen reisieni väliin, nosti toisen sääreni vartaloaan vasten ja tarttui kiinni nilkastani samalla, kun hän nosti lantiotani toisella kädellä.

– Sä oot niin suloisen pieni ja seksikäs, Risto kuiskasi käheästi ja survaisi kivikovan kyrpänsä sisääni, pohjaan asti. 

Minulta pääsi kissamainen naukaisu ja sitten värisevä, äänekäs huokaisu. Mies tuntui hyvältä. Hän näytti hyvältä. Suljin silmäni, mutta kun Axelin silmät alkoivat pyöriä mielessäni, avasin silmäni ja tuijotin tiukasti ja päättäväisesti suklaanruskeisiin himosta tolaltaan oleviin silmiin. Risto alkoi nussia ja enää hän ei jaksanut olla kärsivällinen. 

Hän kynti tiukkaa, märkää rakoani kärsimättömästi, mutta hänen kätensä jaksoivat yhä hieroa minua. Kiima tuntui virtaavan kovien rintojeni ja kuuman pilluni välillä, kun Risto nipisteli hellästi nännejäni ja klitoristani vuoronperään. Tuijotin häntä edelleen tiukasti silmiin ja vartaloni alkoi kiristyä uutta kliimaksia varten. Mies huomasi, kun aloin läähättää ja kiihdytti tahtiaan. 

– Voi Risto, mä en kestä! Anna…voi pane mua, tuntuu niin hyvältä…, anelin mieheltä ja se taisi olla ensimmäinen kerta, kun aidosti tarkoitin sanojani asiakkaan kanssa.

– Perkeleen pieni kolo sulla, pikku Ellen, mies murisi minulle, eikä vaikuttanut enää lainkaan ystävälliseltä. – Mun on saatava sut takaapäin, että saat kullia oikein syvälle, niin kuin tykkäät…, mies mutisi ja käänsi minut ympäri.

Hän nosti perseeni ilmaan, niin että pääni ja käsivarteni nojasivat patjaa vasten ja rintani ja vatsani olivat ilmassa, tarttui lanteisiini ja alkoi työnnellä kyrpäänsä sisääni luvattoman herkullisesti ja kovaa. 

– Mä kuulin, että yks parhaista huorista maailmassa on koto-Suomessa, Ellen, ja arvaa kuka se on? Sun pillu on niin kuuluisa, että sä oot kohta tasoissa Amelién kanssa. 

Kuuntelin vain puolella korvalla, mutta hänen sanansa kiihottivat minua ja työntelin lantiotani anteliaasti miehen kullia vasten. Samassa mies voihkaisi.

– Mä oon niin herkkänä…, Risto huohotti. Hän veti kalunsa pois sisältäni hetkeksi, niin että vain hänen kalunsa kärki painautui pilluani vasten. 

– Haluuko sun ahne pieni pillu lisää?, mies ärisi takanani ja minä huohotin ”kyllä” ainakin kymmenen kertaa. 

Risto työntyi taas kerralla sisään ja alkoi työstää jo valmiiksi kouristelevaa koloani tiukkaan tahtiin.

– Voi vittu, mikä perse, Ellen rakas, mä ostan sut puoleksi vuodeksi, vähintään, eihän tää riitä mihinkään, mies huohotti takanani ja nautinto vyöryi aaltoina ylitseni, jokaisen rivon sanan iskiessä korviini. 

Risto nussi minua kuin henkensä hädässä ja minä puristuin hänen ympärilleen kerta toisensa jälkeen tiukemmin. Koko vartaloni jännittyi vähitellen ja alavatsani oli kireitä, kiimaisia solmuja täynnä. Olin läpimärkä, mutta Risto täytti minut niin hyvin, että vaikka en voinut tehdä muuta kuin voihkia ja huutaa ja painaa takamustani hänen kyrpäänsä vasten, aloin tuntea, kuinka orgasmi lähestyi kovaa vauhtia.

– Multa tulee! Multa tulee! Multa tulee! Lujempaa, ole kiltti!, kiljuin lopulta, kun olin pelkkien vaistojeni ja vartaloni tuntemusten varassa. 

Risto totteli. 

– Saatana, mikä kiimainen lutka sä oot!, mies ärähti. Minä laukesin kovemmin kuin pitkään aikaa. Vääntelehdin ja väännyin Riston alla ja pilluni puristi hänen kulliaan niin lujaa, että hän kirosi uudelleen ja uudelleen. Kun aloin kouristella valtavalla voimalla hänen ympärillään, mies ärjäisi ja ampui spermansa syvälle sisääni. Orgasmini kasvoi ja jatkui uudelleen, kun tunsin, kuinka Riston kulli nyki ja pumppasi lastiaan sisääni. Mies piteli mina kiinni lanteista, kulli sisälläni niin pitkään kuin mahdollista, kunnes laski minut vuoteelle ja heittäytyi huohottaen viereeni.

Suljin silmäni ja nautin hetken täysin ajatuksettomasta tilastani. Sitten muistin loukkaantumiseni ja raivoni ja pakotin silmäni taas auki. Halusin työntää ikävät asiat nyt syrjään ja nauttia Ristosta niin kauan kuin mahdollista. 

– Odota hetki, pikku jakorasia, sä saat tänä yönä sellaset kyydit, ettet istu viikkoon, Risto uhkasi pehmeästi ja minä naurahdin. 

– Ehkä sä tosiaan et saa musta tarpeeksi hetkeen, kiusasin häntä ja yritin kuulostaa huolettomalta. Tosiasiassa minua kiehtoi ajatus päästä eroon Axelista ja häntä kohtaan tuntemistani kipeistä tunteista ja hänen minulle jakamistaan alituisista loukkauksista. Vaikka ehkä Axel ei edes ajatellut niitä loukkauksina. Hän vain kohteli minua mielitekojensa mukaan. Ja minulle alkoi riittää. 

– Ehkä en, Risto virnisti minulle. – Mä en oo koskaan ostanut escortia, mutta ostin kerralla oikean. Ehkä mun tosiaan on pakko viedä sut mukanani. 

Kun yö oli ohitse, Risto oli nainut minua niin monta kertaa, että olin seonnut laskuissa. Hän oli pannut minua jokikisellä sviitin pinnalla, suihkussa, kylvyssä ja kerran jopa parvekkeella: hän oli yksinkertaisesti vetänyt minut mukanaan kylpyhuoneesta parvekkeelle, kun minulla oli ollut pelkästään pyyhe ympärilläni, nojannut minut parvekkeen kaidetta vasten ja nussinut keskellä iltaöistä Helsinkiä, vastapäätä valaistuja ikkunoita ja alla kulkevaa hiljaista katuvilinää.

Olin aivan varma, että ainakin muutama katse oli etsinyt voihkimisen ja ähinän alkulähdettä ja ehkä löytänytkin. Minut. Ja olemattoman pyyhkeeni, joka oli pian valunut Riston työntöjen tahdissa pois rinnoiltani, lopulta niin, että ainoa, mikä kiimasta kireitä rintojani oli peittänyt, olivat olleet Riston kovat, valkoista lihaa leipovat ja puristelevat sormet. Eipä sillä, että Ristokaan takanani olisi ollut erityisen hyvin peitetty. Hänellä oli ollut yllään pelkät bokserit, joiden lomasta hän oli upottanut kullinsa minuun.

Kun heräilimme aamupäivästä, mies tarttui minuun taas ja siveli hiuksiani taaksepäin.

– Pystytkö sä irrottautumaan muutamaksi kuukaudeksi?, Risto kysyi. 

Minä tuijotin miestä ja ajattelin hetken asiaa. Hän oli hyvännäköinen, nuorehko, upea pano ja ystävällinen. Ja epäilemättä saisin ostaa hänen laskuunsa ihan mitä halusin. 

– Totta kai, minä vastasin hymyillen ja päätin, että Axel saisi haistaa pitkän paskan, jos yrittäisi estää minua. Sanoisin hänelle myös, että hänen taksansa oli juuri tippunut 30 prosenttiin ja sitä tulisi hänelle vain seuraavan kuukauden ajan siitä hyvästä, että hän oli tutustuttanut minut Ristoon. Hermostunut värinä kulki vatsanpohjassani, mutta olin niin vihainen, että en välittänyt. 

– Mun pitää vaan käydä juttelemassa Axelin kanssa, sanoin Ristolle. Risto nyökkäsi ja veti minut sitten taas allensa. 

– Mutta ei vielä, pikkuinen. Ensin mä nain sua. Mulla on sun perse kokeilematta, ja ensin sä saat lastit taas tuonne pikku koloon.

Huokaisin hiukan liioitellun tyytyväisenä, suljin silmäni ja heitin pelkoni romukoppaan ainakin hetkeksi.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *