SEURALAINEN 13

Geir jäi toiseksikin päiväksi ja kun hän lähti, nukuin veneellä 12 tuntia putkeen. Axelista ei kuulunut mitään, joten oletin, että hän ei ollut huomannut, että minulla oli ollut kaksi asiakasta yhtä aikaa. Tai sitten hän ei välittänyt. Parin viikon päästä Risto ilmoitti, että hänen työpaikallaan oli asioita, joita hänen pitäisi hoitaa.

– Meidän pitää palata tosielämään. Mun pitää lähteä käymään Euroopassa, mies ilmoitti. 

Suuntasimme siis mantereelle ja lensimme parin päivän sisällä Müncheniin. Sillä aikaa, kun Risto palaveerasi liikekumppaneidensa kanssa, Geir viestitteli minulle. Hän oli kuullut Ristolta, että olimme Saksassa. Mä oon tällä hetkellä Amsterdamissa. Mitä sä puuhaat? 

Olen käyny Villa Stuckissa ja Lenbachhausissa ja ihastunut Blaue Reiterin tuotantoon. Ja ostin julisteen Die Sünde-maalauksesta. Synti – se kai kuvaa mun ammattia aika hyvin.:), vastasin. 

Se oli aivan totta. Olin käynyt yliopistossa joitain taidehistorian kursseja ja olin ollut aika innoissani päästessäni Müncheniin, jossa oli monta hyvää taidemuseota. 

Synti pukee sua. Mä voisin lentää muutamaksi päiväksi sinne, jos Risto antaa luvan, Geir vastasi ja vatsanpohjassani kouraisi miellyttävästi. Muistin pari seksin täyttämää päiväämme, joina en ollut ehtinyt ajatella mitään muuta ja ottaisin mielellään lisää samanlaisia unohduksen autuaita päiviä. Istuin kahviloissa Schwabingissa, vaelsin Odeonsplatzilta Marienplatzille, kävelin Englischer Gartenissa ja shoppailin, minkä ehdin, mutta levottomuus ja ahdistus kiersi suonissani aina, kun minulla oli aikaa ajatella. 

Kyllä se mulle sopii, minä vastasin.

Kun tapasin Riston myöhemmin Mandarin Orientalissa, jonka olin saanut valita hotelliksemme, kysyin, oliko hän saanut viestiä Geiriltä. 

– Joo, hän sanoi.

– Ja kyllä mulle käy, jos se tulee tänne. Itse asiassa, mun pitää nyt lentää Frankfurtiin ja sieltä Brysseliin. Sähän voit jäädä tänne, jos haluut. Mä tuun viikon sisään takas, Risto ehdotti. 

Mietin, oliko hänkin kyllästynyt jo minuun, mutta siitä ei näkynyt merkkiä makuuhuoneessa. Mies pani minua joka ilta useampaan otteeseen ja välissä mietin, että hänellä oli väsyttävän hyvä mieskunto varsinkin kun itse sain tehdä joka kerta enemmän töitä ollakseni kiihkeä, märkä ja innokas.

– Mä teen ihan vaan päivän reissuja ja osa lennoista on niin myöhään, että ei me ehditä kumminkaan tehdä mitään, Risto selitti. 

– Saat pitää hauskaa, hän vielä lisäsi pahanilkinen kimallus silmissään. 

Hymyilin Ristolle ja kun hän lähti, olin jo sopinut Geirin kanssa treffit seuraavaksi päiväksi.

Olimme sopineet, että Geir tulisi hakemaan minut illalliselle Dallmayriin kello kahdeksan illalla. Olin googlannut paikan ja huomannut, että paikalla oli kaksi Michelin-tähteä, joten minun pitäisi pukeutua kunnolla. Valitsin kaapistani valkoisen mekon, jonka v-muotoinen kaula-aukko ulottui melkein vyötärölle ja joka liimautui muotoihini tiukasti kuin toinen iho, mutta jonka helma ulottui hyveellisesti polviin saakka ja jossa oli pitkät löysät hihat. Lisäsin vielä pari paksua kultakäätyä kaulaani ja ranteisiini ja kun olin meikannut ja föönännut suortuvani paksuksi tummaksi harjaksi, olin sitä mieltä, että paremmalta en olisi voinut juuri näyttää. 

Kun aulasta soitettiin, vastasin, että tulisin alakertaan. Sain palkintoni heti, kun astelin kohti Geiriä. Hän tuijotti minua silmät selällään, kasvot himosta kireinä. 

– Jos minulla ei olisi seuruetta odottamassa, me ei mentäisi ravintolaan ollenkaan, mies sanoi minulle ja nappasi minua vyötäröstä ja suuteli kevyesti huuliani ja puraisi sitten hiukan kaulaani.

Kun pääsimme vähäeleiseen ravintolasaliin, Geir johdatti minut pöytään, jossa istui kolme muuta miestä. Miehet nousivat kaikki seisomaan, kun saavuimme ja minut esiteltiin hoikalle, pitkälle ja harmaatukkaiselle Rogerille, joka oli noin kuusikymppinen britti, saksalaiselle punakalle ja pyöreälle Hansille ja karhumaiselle, mustatukkaiselle unkarilaiselle Bálintille.

Illallinen kului, kuten ne yleensä kuluvat. Miehet puhuivat työstään ja minun tehtäväni oli houkutella heidät unohtamaan sen ja keskittymään johonkin muuhun. Kehuin Bálintille kuinka kaunista Bükk-vuoriston alue oli mielestäni ollut, kun kuulin, että hän oli sieltäpäin kotoisin, kyselin Rogerilta hänen omistamastaan arabialaisesta täysverisestä ja keskustelin Hansin kanssa Saksan aikeista luopua ydinvoimasta. 

Kun ateria oli lopussa, Geir johdatti minut taksille ja palasimme hotelliin. 

– Mitä mieltä sinä olit ystävistäni?, hän kysyi kun istahdin sohvalle ja potkaisin korkokengät jalastani. 

– Oikein miellyttäviä ja kohteliaita miehiä, minä vastasin totuudenmukaisesti.

Geir näytti miettivän hetken ja kysyi sitten:

– Haluaisitko sinä leikkiä vähän rajumpia leikkejä?

– Mitä tarkoitat?, kysyin hiukan hämmentyneenä. Geir oli aika kovakourainen rakastaja mutta tähän mennessä hän ei ollut osoittanut merkkejä sadomasokismista tai muusta sellaisesta. 

– Pojat haluaisivat viettää  yön sinun kanssasi, Geir vastasi. – Yhdessä minun kanssa. 

Henkäisin ja sydämeni alkoi hakata rinnassani hiukan liian lujaa. Ajatus oli teoriassa mielenkiintoinen ja sviitissä oli tilaa, mutta käytännössä…minä en tuntenut näitä miehiä. En edes Geiriä. Ja neljä miestä…se voisi olla liikaa jo fyysisesti. Sitten uhma kuohahti mielessäni. Panisin miehet maksamaan kunnolla ja kun keikkani Riston kanssa olisi ohitse, en tekisi näitä hommia enää koskaan.

– Tämä on yllättävää ja…saattaa olla hiukan raskas keikka, mutta…aloitin.

Geir nyökkäsi odottavasti. 

– Mutta jos maksatte jokainen 20 000 euroa, niin minä suostun. Mutta rahasiirrot tehdään heti ja minun läsnäollessani, jatkoin.

Geir nosti kulmiaan ja hymyili petomaisesti:

– Sinä se osaat hinnoitella. Tiedätkö sinä, että on vain muutama nainen maailmassa, jotka pystyy pyytämään tuommoista  yötaksaa?

– Eihän kenenkään ole pakko maksaa, minä vastasin ja puoliksi toivoin, että hinta olisi este.

Olin suostumassa koko diiliin vain siksi, että saisin taas pääni tyhjäksi ja ajatukseni keskittymään vain ruumiiseeni. Geir naputteli tekstiviestin jollekulle ja puhelin kilahti melkein heti. 

– Kaikki suostuvat, mies sanoi minulle. – Mutta se tarkoittaa, että kaikki reiät ovat käytössä ja otat leikkikalut vastaan.

Nyökkäsin. Ei mitään uutta auringon alla. 

Ei kulunut kauaa, kun oveen koputettiin. Roger astui ensimmäisenä esiin ja hän käveli suoraan minun luokseni. Miehet asettuivat ympärilleni, kun britti kiskaisi mekkoni vyötärölleni ja siitä lattialle. Puvun alle ei ollut voinut laittaa rintaliivejä, joten minulla oli alla vain pikkuriikkiset valkoiset stringit. 

– Sinun on paras olla hintasi arvoinen, Roger sihahti ja hänen silmissään oli sellainen kova katse, jota en päivällisellä ollut huomannut. Mies nappasi stringeistäni kiinni ja kiskaisi niin, että kuulin repeytyvän kankaan äänen ja sitten seisoin neljän miehen keskellä alasti. Roger tarttui pyöreisiin rintoihini ja puristi lujaa. 

– Rahat ensin, minä muistin sanoa ja peräännyin. 

Hetken näytti siltä, että Roger ei suostuisi enää mihinkään, mutta hän nyökkäsi vastahakoisesti. Hain läppärini ja laitoin miehet tekemään tilisiirrot samalla, kun seurasin, että rahat todella siirtyivät tililleni. Kun kaikki olivat valmiit, Roger talutti minut valtavalle King size -sängylle. 

– Istu siihen, hän komensi ja minä asetuin polvilleni keskelle sänkyä. 

Bálint antoi Rogerille salkun, jota en aiemmin ollut huomannut. Leikkikaluja, tajusin. Roger kaivoi esiin samantapaisen korun, jonka Axel oli kerran pukenut ylleni. Kaulanauhan, jonka päässä oli nipistimet rintojani varten. Henkäisin kivusta, kun nipistimet puristivat rinnankärkiäni tiukemmin kuin olin olettanut. 

– Avaa reitesi, Roger käski ja nojauduin taaksepäin ja avasin sääreni. Mies kiinnitti häpyhuuliini ja klitorikseeni nipistimet. Olin kiihottunut, mutta myös tuskissani. Kun mies kaivoi esiin kaulapannan, aloin tosissani epäröidä, mutta en ehtinyt tehdä mitään, kun hän oli napsauttanut pannan kiinni. Pannassa oli kiinni hihna. 

– Noin, Roger hymyili susimaisesti. – Konttaahan nyt sängyn päätyyn. 

Tein työtä käskettyä. 

– Nyt pojat pääsevät töihin, hän sanoi minulle outo virne kasvoillaan. Vavahdin epäilyksestä, mutta päätin, etten antaisi pelkoni näkyä. Geir tunsi Riston, eikä norjalainen ollut vaikuttanut miltään sairaalta pervolta. Hans oli tullut huomaamattani sängyn äärelle. Hänellä oli kädessään vasara. 

– Nykysängyissä ei koskaan enää ole paikkaa mihin sitoa likaiset, pienet lutkat, hän sanoi saksalaisella aksentillaan joka kuulosti yhtäkkiä uhkaavalta. 

Mies naulasi seinään metallisen renkaan ja ennen kuin ehdin tehdä mitään, Roger oli pujottanut hihnan kiinni renkaaseen, niin että olin sängyllä kiinnitettynä kuin koira. Veri kohisi korvissani ja koko vartaloni hälytti vaaraa, mutta en sanonut sanaakaan. En pitänyt tilanteesta lainkaan, mutta Rogerin ja Hansin ilmeistä päätellen minun olisi aivan turhaa alkaa protestoida. 

– Hansilla kävi tuuri, Roger sanoi minulle silmät viiruina. – Voitti arvonnan. Pääsee nussimaan sinua ensimmäisenä, mutta minä nain sinua suuhun samalla. Onko selvä?

Nyökkäsin pienesti ja näin, kun Hans riisuutui nopeasti. Saksalainen käänsi minut selälleni. Hihna oli kiinnitetty juuri siten, että minua saattoi siirrellä sängyllä asennosta toiseen ilman, että pääsin sängyltä mihinkään. Nipistimet levittivät kipua joka puolelle vartaloani ja kun Hans käänsi minut kovakouraisesti selälleni ja levitti reiteni, kiljaisin, kun tuska levisi häpyhuulistani koko alavartalooni. 

– Nyt tyttö näyttää, miten hyvä pano hän on, Hans murisi ja hänen punakka hyväntahtoisuutensa oli kadonnut ja tilalla oli karkea villieläin. 

Hän tunki sormensa pilluuni. 

– Märkähän tämä on, hän totesi tyytyväisenä miehille. 

Olin ollut jännittynyt ja kiihottunut vielä siinä vaiheessa, kun minua ei ollut kytketty hihnaan, mutta nyt minua lähinnä pelotti. Hans asettautui ylleni polvilleen, nykäisi sääreni olkapäilleen ja tunkeutui sisääni. Suljin silmäni, kun hän alkoi naida minua ilman minkäänlaisia esivalmisteluja. Kuulin miesten naurua, puheensorinaa ja yritin karata tilanteesta mielikuvitukseeni. Hans ähisi ja kirosi saksaksi ja hän kouri rintojani samalla kun kiihdytti tahtiaan sietämättömäksi niin että aloin vaikertaa ääneen.

– Katsokaa, miten huora nauttii!, Hans karjaisi englanniksi. 

Siinä vaiheessa Roger tuli sängynpäätyyn, kiskaisi pääni sängyn reunalle ja asetti toisen polvensa vuoteelle. Hän oli ottanut housuistaan punaisena ja kivikovana seisovan pitkän kalunsa ja asetti sen huulilleni.

– Ime, hän yksinkertaisesti komensi.

Otin kullin suuhuni ja maistoin siitä valuvan suolaisen nesteen. Roger otti tukastani kiinni molemmin käsin niin, että se teki kipeää ja tunki kaluaan syvemmälle, kurkkuun asti. Yritin imeä, vaikka vartaloni heilui Hansin nussiessa minua kuin viimeistä päivää. Roger alkoi puskea suuhuni.

Minun täytyy myöntää, että nautin tilanteesta jonkin verran, mutta rinnalla oli myös kauhua. Miten tämä yö päättyisi? Selviäisinkö ylipäänsä hengissä? Jos tiedossa olisi koko yön tällaista runnomista, joutuisin ensiapuun. Roger voihki ja kutsui minua kaikilla mahdollisilla haukkumanimillä samalla, kun hänen elimensä täytti suuni niin, että tuntui etten saanut henkeä.

Äkkiä Hans karjaisi ja tunsin, kuinka hänen käyrä, paksu kalunsa syyti siementä sisääni. Vasta siinä vaiheessa muistin, etten ollut kysynyt miehiltä edes sukupuolitaudeista. Helvetin hienoa. Pilluni supisteli tahdottomasti ja toivoin, että se kelpaisi. Tämän lähemmäs orgasmia en tässä tilanteessa pääsisi. Kun Hans piti minua lantiosta ja huohotti, imaisin Rogeria entistä tiukemmin suuhuni ja sain Rogerinkin tulemaan. Hän ärjäisi, nykäisi pääni kiinni lantioonsa niin, että leukani oli kiinni hänen palleissaan ja suolainen sperma virtasi suuhuni ja nieluuni. Yhtäkkiä tunsin kovan läimäisyn ja kasvojani poltti. Roger oli lyönyt minua. Kasvoihin. 

Jäykistyin, mutta pysyin hiljaa, vaikka kasvojeni oikeaa puolta särki ja kuumotti ja kyyneleet kirvelivät silmissäni. 

Miehet irrottautuivat minusta melkein yhtä aikaa ja tönäisivät takaisin sängylle kuin jätekasan. Olin niin järkyttynyt kokemuksesta ja varsinkin lyönnistä kasvoihin, etten ehtinyt reagoida mitenkään, kun tunsin, kuinka minut käännettiin kontilleni.

– Minun vuoroni, kuulin Bálintin äänen. 

Uusi kyrpä, paksu ja suuri, upposi minuun, ja unkarilaisen kädet kiristyivät ensin lanteilleni ja sitten rinnoilleni. Hetken päästä tunsin, kuinka hän alkoi työntää anustappia perseeseeni. Se teki niin kipeää, että sen oli pakko olla jättimäinen. Mies nussi minua ja puhui koko ajan unkariksi ja läpsi takapuoltani. Kaikki oli vielä kohtuullisen hyvin siinä vaiheessa, kun tunsin, että hänen kyrpänsä alkoi koveta laukeamispisteeseen, mutta sitten Bálint työnsi minua eteenpäin niin, että jouduin ottamaan sängynpäädystä kiinni ja puristi kouransa kaulani ympärille. Hänen otteensa oli niin tiukka, että yritin vastustella ja ilmoittaa, etten saanut henkeä, mutta Bálintia tai muita ei näyttänyt kiinnostavan. 

Sitten Bálint ärjäisi ja laukesi. Samalla hänen kouransa puristuivat kaulani ympärille niin, että luulen menettäneeni hetkeksi tajuntani. Roikuin hihnassa ja toivoin olevani missä tahansa muualla. Missä ihmeessä Geir oli?, ihmettelin mieleni reunamilla, mutta sitä ei tarvinnut kauaa ihmetellä. 

– Elleniä ei haittaa pieni kovakouraisuus, kuulin hänen nauravan ja siinä samassa hän veti anustapin peräaukostani ja alkoi asetella kulliaan perseeseeni. 

Silloin räsähti. Vaikka olin puolitajuton, pääni kääntyi vaistomaisesti metelin suuntaan. Hotellihuoneen ovi lensi melkein saranoistaan ja neljä isoa miestä astui huoneeseen aseet suunnattuina kaikkialle huoneessa. Kun he näkivät, että seurueeni olivat alastomina ja aseettomia, he kävivät näiden kimppuun paljain käsin. Näin kuinka veri roiskui Rogerin suusta, kuinka Hans nytkähti kokoon, kun hän sai kovan iskun palleihinsa ja  kuulin kuinka Bálintin käsivarsi napsahti ja hän huusi suoraa huutoa. 

Hetkessä huone oli täysin hiljainen lukuunottamatta loukkaantuneiden miesten voihketta. Sitten tajusin, kuinka Geir tuijotti ovellekalpeana kuin lakana. Hyökkääjät poistuivat huoneesta, ja Axel astui huoneeseen. 

– Saatanan sekopää, Axel sanoi matalalla pehmeällä äänellä. 

– Ellen suostui tähän, Geir sanoi.

– Minä tiedän, mikä sinä olet ja olen aika varma, ettei se olisi suostunut, jos olisi tiennyt, Axel vastasi.

Axel vilkaisi minua sängyllä.

– Elleniä on pahoinpidelty, Axel sitten lisäsi. Se oli toteamus eikä kysymys. Kaulaani poltteli, samaten kasvojani ja todennäköisesti molemmat hehkuivat punaisina. 

Axelin valtava hahmo alkoi liikkua kuin vaaniva tiikeri kohti Geiriä ja norjalainen perääntyi. 

– Risto sanoi, että se olisi ok…, Geir yritti änkyttää.

– Risto ei päätä siitä, mitä Ellen tekee!, Axel ärjäisi ja silloin hänen kätensä heilahti, ilmassa suhahti, valossa välähti jotain kirkasta ja huomasin valtavan puukon iskeytyvän Geirin kylkeen. Geir lysähti polvilleen ja Axel käännäytti norjalaista niin, että tämä nojasi häneen, selkä polvia vasten. Sitten katsoin, kun arvioiva ilme kohosi Axelin kasvoille. Hän harkitsi pari sekuntia ja siinä samassa kuulin oman huutoni, kun puukko upposi Geirin kurkkuun ja viilsi sen auki. Axel tönäisi miehen jalallaan eteenpäin ja ylellinen matto alkoi värjäytyä nopeasti punaiseksi.

Sanomatta sanaakaan, Axel kävi sulkemassa hotellihuoneen ovea sen verran kuin se oli mahdollista. Sitten hän kääntyi minuun päin, käveli sängylle, irrotti minut hihnasta ja nipistimistä ja työnsi käteeni t-paidan ja farkut aivan kuin hänellä olisi ollut kaikki maailman aika. 

Minua kuvotti ja olin niin kauhuissani, etten pystynyt edes itkemään.

– Sä…sä…Geir. Sä tapoit sen, sain ulos järkyttyneen huohotukseni seasta.

– Oli vittu jo korkea aika, Axel sanoi vain ja viittasi vaatteisiin.

– Pue päälles. Me lähdetään. 

– Minne?

– Suomeen.

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *