SEURALAINEN 4

Koulutukseni seuralaiseksi oli paljon vaativampaa kuin olin ajatellut ja erityisesti sen alku oli fyysisesti vaativaa. 

Päivänä, jolloin kävin esittäytymässä, Axel vei minut seksin jälkeen yhteen klubin lukuisista makuuhuoneista ja antoi minun levähtää vähän aikaa. Kävin pesulla ja puin kylpyhuoneessa olevan mustan kylpytakin ylleni. Minua ei nolottanut eikä hävettänyt lainkaan ja ajattelin, että tämä saattaisi sopia minulle. Sitten ajattelin uudelleen. Mitä jos minun pitäisi viihdyttää sairaalloisen ylipainoista, rumaa, irstasta vanhaa ukkoa? Mitä minä sitten tekisin? Kävi ilmi, että vastaus siihen löytyi koulutuksestani. 

Vielä samana iltana Axel tuli makuuhuoneeseeni ja löysi minut lukemasta Kindlellä kännykästäni. 

– Mitä sä luet?, hän kysyi.

– Peter Høegin Lumen tajua, vastasin ja laskin puhelimen kädestäni. 

– Pidätkö sä siitä?, Axel kysyi.

– Mä rakastan sitä, vastasin ja Axel lahjoitti minulle oudon vinon hymynsä.

– Niin mäkin. Mun äiti on tanskalainen ja pakotti mut lukemaan sen heti, kun olin kyllin vanha ymmärtämään kirjaa. Just tuollaisista asioista hyvä seuralainen tietää. Harva escort lukee hyviä kirjoja tai tietää kulttuurista, historiasta tai politiikasta tarpeeksi, jotta pystyisi keskustelemaan – oikeasti keskustelemaan aiheista. Mun tytöt osaa. Jotkut mä oon pakottanu tekeen vähimmän, mitä pitää. Jotkut tekee enemmän omasta halustaan. Jälkimmäiset menestyy parhaiten.

Axel katseli minua ja sanoi sitten: 

– Tuu sänkyyn ja avaa toi takki. Selällesi.

Lennähdin tuolilta innokkaasti vuoteelle. Olin vieläkin pyörryksissä kyydistä, jonka olin saanut Axelilta ja halusin lisää. Asetuin mukavasti tyynyjen varaan ja avasin kylpytakkini, jonka alla ei ollut mitään. Axel katseli vartaloani ja toivoin, että hän koskettaisi minua. Hän tekikin niin, mutta hän laski kätensä vain vatsani päälle ja hieroi ihoani hiukan. Sitten hän puhui taas.

– Huora tekee vain sen, mitä on minimissään pakko. Hän levittää reitensä ja saattaa päästellä valheellisia äännähdyksiä. Sitä ennen ei tapahdu mitään, eikä sen jälkeen. Paitsi, että miehen tilalle tulee toinen ja sama kaava toistuu.

Axelin käsi nousi ylemmäs ja puristi toista kivistävää rintaani kourassaan ja silitti nänniäni pyörivin liikkein. Hän puhui kuin mietteissään. 

– Hyvä seuralainen on aivan toisessa ääripäässä. Hänet viedään illalliselle tai illanviettoon, hän saattaa tavata asiakkaan ystäviä tai liikekumppaneita. Joskus hän lähtee asiakkaan matkaan työmatkalle tai huvittelemaan – mitä asiakas nyt toivookin. Seuralaisen asiakkaat voivat olla suomalaisia tai ulkomaalaisia. Englanti on pakko osata hyvin, muut kielet ovat ekstraa. Kun mä puhuin opiskelusta, se tarkoittaa opiskelua. Sä oot yliopistossa, joten ota kursseja, jotka kasvattaa sun yleissivistystä. Historiaa, kirjallisuutta, kieliä, kauppatieteen perusteita, valtiotiedettä, helvetti – lue vaikka tähtitieteen perusteet, jos se kiinnostaa sua.

Hän nosti katseensa minuun ja siirsi kätensä kiusaamaan toista rintaani. Huokaisin ja nostin selkääni kaarelle hiukan, mutta minulla oli tunne, että minun piti kuunnella eikä vaipua himokkaisiin ajatuksiin.

– Mä en tiedä, paljonko sä tiedät etiketistä ja käytöstavoista. Mä opetan sulle ne. Mun äiti on paitsi tanskalainen myös niin vanhasta aatelissuvusta, että sellaisia ei täällä Suomessa ole yhtään. Ja jos jotain unohtuu tai jää oppimatta, seuraat muiden esimerkkiä. Tai kysyt. Kunhan olet kiinnostunut. Varsinkin ulkomaalaisten asiakkaiden kanssa. Heille etiketillä on usein paljon enemmän merkitystä kuin suomalaisille.

Axelin käsi liukui rinnoiltani takaisin vatsalleni ja siitä jalkoväliini. Hän hieroi häpyhuuliani ja avasin vaistomaisesti reisiäni ja voihkaisin.

– Sitten on seksi, Axel jatkoi. 

– Sun ei ole pakko maata jokaisen asiakkaan kanssa, eikä varsinkaan, jos hän loukkaa sinua tai kohtelee huonosti. Silloin hänet suljetaan tämän klubin ulkopuolelle. Mutta sä et voi sanoa jatkuvasti ei. Kyseessä on hienovireinen tasapaino. Jos sä annat aina jokaiselle, niin asiakkaat tottuu siihen ja alkaa pitää sitä itsestäänselvänä ja vähitellen sä tienaat vähemmän, koska osa tulee tippeinä ja ekstroina. Mutta jos sä kieltäydyt välistä, ne tulee takaisin entistä innokkaampina ja tarjoavat enemmän rahaa. 

Miehen sormi livahti häpyhuulieni väliin ja pujottautui sisääni. Silmäluomeni kävivät raskaiksi ja aloin huohottaa.

– Varsinkin, kun on näin herkkä, upea vartalo ja tiukka tavara, ne tulee tappeleen susta. Mutta sun pitää opetella myös seksi. Se ei tarkoita vaan nussimista – vaan nussimista oikein. Silloinkin, kun asiakkaan ulkonäkö, kalu tai tapa naida ei miellytä sua, sun pitää osata naida oikein. Sun pitää oppia nauttimaan. Ja ehkä opettaa asiakasta, huomaamatta. Mikään ei hivele aikuisen miehen itsetuntoa enempää kuin nuori, kaunis nainen, joka saa orgasmin hänen sylissään ja kerjää lisää. Ja se on ehkä kaikkein vaikeinta. Sun pitää saada itses syttyyn tavalla tai toisella asiakkaan kuin asiakkaan kanssa. Sä saat miettiä päässäs mitä haluat; pään sisälläs sä saat nussia ketä haluat ja millä tavalla haluat, mutta ulospäin sen pitää näkyä tällaisena märkänä pilluna, kireinä tisseinä, huohotuksena ja tuhmina sanoina. Ja aitona orgasmina. Silloin sä tienaat mielettömiä määriä. 

Axelin toinen käsi avasi reisiäni lisää ja hänen sormensa pyöri hitaasti pillussani. 

– Edes tämän paikan tytöistä läheskään kaikki ei osaa sitä kunnolla. Mutta sä saatat oppia. Sä tuut mun kans illanviettoihin ja mä katson sulle sopivia herroja, jotka tykkää toimia opastajina. Ne osaa pitää päänsä kiinni ja maksaa sulle varmasti hyvän hinnan, vaikka sä oot uusi ja kokematon. Ja sun tehtävä on nauttia jokaisesta miehestä. Tavalla tai toisella.

– Axel, minä kehräsin ja pyöritin vähän lantiotani.

Olin nostanut käsivarteni pääni yläpuolelle ja kaartanut selkääni ennestään.

– Mitä Ellen?, Axel kysyi ja nosti silmänsä omiini. 

– Multa tulee kohta, kuiskasin. 

– Mä tiedän, Axel sihahti. Hänen sormensa pumppasi ja hieroi pilluani ja sitten tunsin peukalon suureksi paisuneella klitoriksellani. Miehen suu painui toiselle rinnalleni ja imaisi nipukkani suuhunsa. Päästin pitkän voihkaisun ja annoin itseni laueta pirstaleiksi Axelin sormia ja suuta vasten. Kun vielä sykin edellistä orgasmia, Axel riisuutui edessäni kokonaan ja minä räpyttelin silmiäni.

En ollut koskaan nähnyt upeampaa miesvartaloa. Axel oli valtavan suuri, lihaksikas ja hento, hyvin vaalea karva peitti hänen rintaansa ja käsivarsiaan. Hänen silmänsä paloivat, kun hän katsoi joka senttiä minussa, etenkin eteensä levitettyä märkää nuorta pillua ja silmiäni. Ja hänen kyrpänsä. Sen täytyi olla jotain poikkeuksellista. Se oli kuin halko miehen jalkovälissä ja vaikka hänen täytyi olla lähempänä neljää- kuin kolmeakymmentä, kalu seisoi kivikovana ja pystyssä, kun katselin sitä kuola melkein valuen suupielistä.

– Mun tarvii saada sut uudestaan, mies sanoi ja lisäsi sitten: 

– Mä nain mun kaikkia tyttöjä säännöllisin väliajoin, joten älä ala kuvitella mitään erityistä. Sä oot uusi ja kiehtova, mutta ennen pitkää mä panen taas myös Lauraa, Stellaa ja Vanessaa. Ja muita. Se on mun työsuhde-etu, ellei joku kieltäydy. Eikä kukaan vielä oo kieltäytyny.

Kurkkuuni humahti yllättävän kuuma pahan mielen aalto. Jostain syystä olisin halunnut, että olisin niin erityinen, että Axel halusi minua enemmän kuin muita. Ja olin tuntenut miehen mitä? Pari kolme tuntia? Läimäytin itseäni mielessäni ja keskityin Axelin katseeseen. Mies tuijotti minua viel hetken ja kaivoi sitten yöpöydän laatikosta jotain. Koruja, tajusin, kun hän nosteli samettirasioita pöydälle. 

Mies pujotti käteni ulos kylpytakin hihoista ja imaisi taas rinnankärkeni suuhuni. Henkäisin ja voihkaisin. Tunsin samalla, kuinka kaulaani pujotettiin pitkää kaulakorua. Sitten sävähdin, kun tunsin kovan nipistyksen toisessa nipukassani. Vilkaisin alaspäin. Axel oli todellakin pukenut minulle pitkään kauniin hopeisen tai valkokultaisen kaulakorun, josta riippui kimaltavia kiviä rintojeni välissä. Mutta korussa oli myös pitkien ketjujen päissä jalkokivin koristellut nipistimet, jotka kiinnitettiin rintoihin. Nipistin peitti rinnankärkeni kokonaan, mutta nännipihani kirkui punaisena sen ympärillä.

– Axel…, sanoin epävarmana, kun kipu tuntui hakkaavaan kireässä rinnassani. 

Mies ei kuunnellut. Hän puristi toisenkin rinnankärjen nipistimeen ja minä huudahdin.

– Tähän sun pitää tottua, Ellen pieni, hän hyssytteli vakavasti.

– Tosi monet miehet syttyy tällaisista leluista.

Nyökkäsin vapisevasti ja samassa tunsin, kuinka toiseen häpyhuuleeni puristui jokin esine. Axel nosti esiin toisen puristimen, joka oli myös mitä ilmeisimmin arvometallia ja koristeltu jalkokivin. Lisäksi hän asensi häpyhuulteni sisäpuolille jonkin niitä levittävän pannan, niin että tunsin kylmän ilman alueilla, joihin se ei yleensä ulottunut. Vaikutus oli sama. Kiimani läpi löi kipu, mutta päätin että minä en valittaisi. Mies puki lanteilleni vielä ketjun, josta kulki toinen ketju jalkovälin välistä vatsalleni ja käänsi minut sitten vatsalleni. Korut painuivat minun ja patjan väliin ja jouduin puremaan hammasta, etten olisi huutanut.

Yhtäkkiä tunsin märässä jalkovälissäni pyörivän jotain. Sitten Axel näytti minulle hopeista esinettä, joka muistutti leveää jääpuikkoa.

– Tämä vielä sun pikku perseeseen ja sä oot valmis.

– Mun perseeseen ei oo…mä en oo…

– Ei se mitään. Tää ei tee kipeää. 

Axel nosti takapuoltani ja hivutti esineen sisään. Se tuntui oudolta. Tappi levitti peräsuoltani aste asteelta ja kun se oli perillä, olin yllättynyt siitä, että se tuntui niin hyvältä. Ja nyt kun ensimmäinen järkytys oli ohitse, aloin kiihottua minuun asennetuista muistakin leikkikaluista. Axel kieräytti minut takaisin selälleni ja sanoi:

– Tää ei ole hellää. Ja sun on kestettävä se, jos haluut tehdä tätä työtä. Jos et kestä, sä huudat vaan ”ei” ja kaikki on hyvin, mä lopetan. Mut seuralaista susta ei tuu, jos sä et opi näihin leluihin. Miehet ei laita vaimoihinsa tällaisia. Ne laittaa näitä pieniin maksullisiin narttuihinsa.

Tuijotin Axelin vihreisiin silmiin, kun hän kiipesi ylleni, levitti reisiäni entistä enemmän auki jos mahdollista ja puristi kovan kalunsa avointen häpyhuulteni väliin.

– Vittu, Ellen, mies ähkäisi. 

Olin alkanut kiihottua sietämättömästi ja kun Axel puristi kalunsa auki levitetyn ja kiristetyn häpyni väliin, aloin vuotaa nesteitä niin, että kastelin varmaan lakanat. Mies tarttui minua rinnoista ja minä parkaisin. Se sattui ja tuntui taivaalliselta yhtä aikaa. Rintani tuntuivat kovemmilta kuin koskaan ja kun miehen puristus koveni, huusin kovempaa. 

Axel työnsi mahtavan kullinsa kertarysäyksellä sisään ja minä huusin suoraa huutoa.

– Tekeekö tää kipeää?, mies ärisi korvaani.

– Joo, joo, joo, minä valitin hänen allaan.

– Haluutsä lopettaa?, Axel kysyi ja veti kaluaan minusta ulos.

– En! En ikinä!, vaikersin ja kaarsin selkääni miehen alla niin hyvin kuin pystyin.

Miehen suu laskeutui suulleni ja kuiskasi:

– Sä oot Ellen kone. Ihana kiimainen kone ja sä tarvit kyrpää joka päivä. Miehen kieli työntyi suuhuni. 

Sanat kiihottivat minua entisestään ja kiedoin sääreni Axelin lantion ympärille niin hyvin kuin taisin. Joka reikäni oli täynnä ja mies alkoi naida  minua heti alussa huomattavasti kovempaa kuin aiemmin divaanilla. Hänen tahtinsa oli kuitenkin rullaava ja sulava ja sain ensimmäisen orgasmin vain muutaman työnnön jälkeen. Oli sietämättömän ihanaa tuntea anustappi ohuen lihan läpi orgasmin keskellä ja minusta tuntui, että myös peräaukkoni sykki samaan tahtiin kuin jalkovälini. Rintani olivat puristuksissa sekä nipistimissä että Axelin kourissaan. Olin niin jumalattoman täynnä ja kun puristuin miehen kalun ympärille uudestaan ja uudestaan, Axel voihkaisi ja kiihdytti tahtia. Minä ulvahdin ja parkaisin yhtä aikaa ja kun pilluni lypsi miestä sisäänsä, hän alkoi kiroilla.

– Saatana, mä en kestä kauaa. Mä en kestä sun pientä…ahnetta pillua ja ihanaa nuorta vartaloa. Voi vittu Ellen…

Hän puri kaulaani, puristeli kipeänkiimaisia rintojani ja lopulta nousi polvilleen nostaen lantioni ilmaan kalu sisälläni niin, että pystyi näkemään minut kokonaan ja mitä minulle teki. Alexin silmät olivat lasittuneet ja hänen suustaan pääsi vain osittaisia sanoja ja manauksia ja kehuja. Näin itseni valkoiset reidet levällään, valtava miesjärkäle jalkovälissäni, nussimisen tahdissa hyppivät valkoiset rintani ja vatsanpohjassani alkoi taas kiehua kuin siellä olisi ollut painekattila kuumana ja täynnä räjähtävää voimaa. 

Aloin läähättää kovaan ääneen kuin koira ja anella:

– Voi nussi lujempaa Axel! Ota mut kovaa, mä vittu repeän kohta…uuh…tuntuu niin hy-hyvältä, hyvältä, ooh…

– Saatanan lutka!, mies ärähti ja tarttui minua ylempää lanteista, melkein vyötäisistä ja survoi itseään sisään epätoivon vimmalla. Räsähdin hajalle kuin lattialle voimalla heitetty lautanen ja aloin kirkua, kun koko vartaloni kouristeli ja miehen kulli ja hänen minuun kiinnittämänsä esineet upposivat lihaani armotta, kipeästi ja ihanasti. Axel ei kestänyt kauaa vaan yhtyi huutooni muutaman työnnön jälkeen kovaa karjuen. Hän puristi minut aivan paikalleen suuret kädet lantiotani rutistaen ja kyrpä sisälläni sykkien. 

En ehtinyt sanoa sanaakaan ja leijuin edelleen orgasmissani, kun kuulin että ovi kävi. 

– Täällä nautitaan taas selvästi täysin voimin Ellenin avuista, kuulin miehen äänen ja tajusin hämärästi, että se oli Lauri. 

Hiki helmeili otsallani ja Axel kierähti päältäni selälleen. 

– Ei Ellenistä voi kuin nauttia, mies ähkäisi.

– Mä tiedän. Mä nussin sitä varmaan viisi kertaa yön aikana, enkä saanu tarpeekseni. Me tultiin Panun kans osallistumaan, Lauri sanoi ja raotin silmiäni uskomatta korviani. Olin aivan turvoksissa ja herkkä Axelin jättimäisen kalun jäljiltä ja Laurikaan ei ollut mikään pieni poika. Raukea katseeni osui miehiin, jotka seisoivat vuoteen jalkopäässä ja katsoivat leikkikaluihin kytkettyä vartaloani, joka makasi edelleen paljaana ja reidet avoinna heidän katseilleen.

– Tänne, Panu sanoi ja veti minut nojatuoliin niin, että istuin hajareisin hänen sylissään. 

– Sut on hyvin lämmitelty ja sulla on vermeetkin päällä, mies virnisti. 

Axel näytti nousevan kyynärpäänsä varaan ja heitti:

– Jos sä saat Ellenin vielä laukeamaan, niin mä tarjoon sulle aterian Michelin-ravintolassa. Siltä tuli jo kolme kertaa.

Jossain sisälläni tunsin loukkaantuneisuutta. En olisi halunnut Axelin kommentoivan minua kuin lihanpalasta tai konetta, vaikka sellaisena minua ilmeisesti pidettäisiinkin asiakkaiden joukossa. Enkä varsinkaan olisi halunnut, että hän olisi lyönyt vetoa siitä, saisinko vai enkö. Mutta pääni oli aivan pyörällä, enkä pystynyt sanomaan sanaakaan. Himokas vartaloni tuntui olevan irrallaan ajatuksistani ja vaikka se oli yhtäkkiä siirtynyt mieheltä toiselle, se päätti, että se tuntui…hyvältä. Panu siveli minua kaikkialta ja puristi rintojani ennen kuin työnsi sormensa jalkoväliini.

– Saatana sä oot suihkuttanu tänne ämpärillisen spermaa, Panu sanoi ja Axel nauroi käheästi. 

Siinä samassa Panu painoi minua alaspäin. En ollut tajunnut, että hänen paitansa ja housunsa olivat auki ja että hänen kalunsa oli pystyssä kuin torni. Miehen keskikokoinen, mutta paksu ja käyrä kulli sukelsi juuri käytettyyn rakooni ja se tuntui melkein kipeältä, niin herkkänä olin. Hetken päästä en kuitenkaan enää valittanut. Kukaan ei ollut nainut minua vielä koskaan tässä asennossa ja tunsin kuinka häpyhuulia levittävä esine antoi minulle pääsyn herkkään kohtaan klitoriksessani. 

Panu pumppasi lantiotani ylös alas ja minä hieroin rintojani hänen edessään.

– Just noin, Panu kehui ja hieroin itseäni lisää ja suljin silmäni.

Välistä hän nosti omat kätensä rinnoilleni tai puristeli persettäni ja ähkäisi, kun tunsi tapin peräaukossani. – Hyvin varusteltu tyttö. Samalla kun hän sanoi nämä sanat, hän ärähti, kirosi ja laukesi. Minulta kesti hieman tajuta, että olin laukeamassa itsekin – taas – ja kun voihkaisin ja tartuin miehen olkapäihin, ja painelin kouristelevaa, kipeää rakoani miehen kalua vasten, Panu katsoi minua suoraan silmiin himosta suunniltaan, mutta mutisi Axelille:

– Mä tienasin just Michelin-illan.

Jäin makuuhuoneeseen yöksi. Olin uuvuksissa ja nukahdin varhain. 

Aamulla heräsin siihen, että Axel lepäsi vierelläni peiton alla minua tuijottaen. Venyttelin ja kuiskasin vähän ujon ”huomenen”.  Hän silitteli minun hiuksiani ja olkapäätäni ja minä painauduin hänen valtavaa rintaansa vasten. Kun tunsin, että mies oli kovettumassa, yritin tavoitella hänen elintään, mutta Axel pudisti päätään.

– Me ehditään kyllä harrastaa seksiä. Lepää nyt tämä päivä. Ota tosta yöpöydältä luottokortti ja mene ostamaan jotain tyylikästä. Seksikästä, mutta ei huoramaista. Tyylikästä. Kallista. Hienostunutta.

– Mä taidan torkahtaa vielä vähän, sanoin käheällä äänellä, enkä voinut mitään sille, että katseeni vaelsi Axelin karhean komeissa piirteissä ja vihreissä silmissä. Mies kumartui ylleni, suuteli minua ja nipisti toista nänninnipukkaani. 

– Mä vien sut yhteen illanviettoon ylihuomenna. Etikettikoulutusta on illalla ja huomenna, hän kuiskasi ja siveli sitten vielä vatsaani.

– Ja mahdollisesti vähän muutakin.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *