SEURALAINEN

Minä olen aina ollut musta lammas ystävieni ja tuttavieni joukossa. Tai en minä halua oikeastaan kuvata itseäni mustaksi lampaaksi, koska se viittaa siihen, että teen jotain pahaa. Olen vain erilainen. Tuntemani naiset tekevät seksistä useimmiten kauhean numeron. He metsästävät täydellistä suhdetta, elävät niiden lumossa, ja jos jotkut harrastavatkin irtosuhteita tai kevyempiä virityksiä, aiheesta riittää aina keskustelua. Perusteluja, miksi minä nyt näin tein. Vähän teennäistä kevyttä naurua siitä, kuinka tuli nyt kännissä vähän sekoiltua. Huonosti peiteltyä häpeää. Perusteettomia odotuksia, että yhden illan tuttavuus soittaisi.

Soittaisitko sinä miehelle, joka on pokannut sinut ympäripäissään tai suorasukaisesti baarissa ja nussinut kerran tai kaksi yhden yön aikana huonosti tai korkeintaan keskinkertaisesti? Sillä sellaisia tuntemieni naisten harha-askelet aina tuntuvat olevan. Ja sehän on aivan ymmärrettävää. Mitä seksistä tulee kostean baari-illan jälkeen? Ei mitään. Rumasti sanottuna tilanteen voi tiivistää pariin sanaan: löysää munaa kuivaan pilluun.

Minä olen erilainen.

Olin kiltti tyttö koulussa ja minut kasvatettiin idealistiksi parisuhteiden suhteen. Äitini ja isäni ovat olleet yhdessä yli 40 vuotta, joihin on sisältynyt sekä hyviä että huonoja aikoja, enkä vieläkään naura pitkän parisuhteen eduille. Vanhempani ovat kasvaneet kiinni toisiinsa ja tuntevat toisensa läpikotaisin niin, että kun toinen järkkyy syystä tai toisesta, on toinen pitämässä kiinni ja estämästä romahtamasta. He ovat kuin toisiinsa punoutuneet puunrungot.

Minä en ole kokenut parisuhdetta. Kun olin kahdeksantoista, päätin hankkiutua eroon neitsyydestä erään kaupungissa vierailevan liikemiehen kanssa, joka tarjosi minulle pari drinkkiä paikallisessa baarissa. Hän oli minua ainakin viisitoista vuotta vanhempi ja tuijotti kiinteitä valkoisia rintojani, jotka pullistuivat kesämekon kaula-aukosta ja lyhyttä helmaa, joka paljasti hoikat teinitytön reidet ja lantion kurvit.

En silloin osannut antaa sanoja sille katseelle, mutta nyt osaan. Se oli himoa. Kireää ja palavaa. Sellaista, jota mies tuntee, kun hänellä seisoo jo pelkästään ihanasta näystä ja mielikuvista, jotka välähtelevät hänen päässään.

Miehen nimi oli Kari ja hän vei minut Tornion kaupunginhotellin ylimpään kerrokseen, josta oli kaunis näky leveänä virtaavalle joelle ja vanhalle sillalle. Riisuin kenkäni huoneeseen tullessani ja ihailin maisemaa, joka oli silloin ainoa, jonka tunsin, mutta suurimman osan ajatuksistani varasti mies takanani.

Hän ei ollut erityisen komea, mutta hänen vaatteensa olivat tyylikkäämmät kuin kenelläkään Etelä-Lapissa ja hänen vartalonsa oli vahva ja pitkä. Tummat hiukset oli leikattu hyvin lyhyiksi ja silmät olivat harvinaisen vihreät. Sammalenvihreät, jotka näyttivät tietyssä valossa melkein kellertäviltä. Vasemmassa nimettömässä oli kultainen rengas ja olin ihmetellyt, pitäisikö minun kysyä siitä. Olin päättänyt, etten kysyisi. Mies osasi puhua muustakin kuin säästä eikä tytötellyt minua kuten monet hänen ikäisensä miehet.

Siinä on ensimmäinen eroni verrattuna muihin naisiin. Minua ei kiinnosta kumppanini siviilisääty. En ole koskaan kyseenalaistanut kenenkään seksikumppanini motiiveja tai tarpeita. Avio- ja avoliittoja on monenlaisia ja se, joka pettää, tuntee suhteensa parhaiten ja kantaa vastuunsa itse. Minä en siitä rupea huonoa omaatuntoa kantamaan. Ja tämä on tietysti vain minun mielipiteeni.

Kun Kari tuli taakseni hän sujautti vasemman kätensä suoraan lyhyen kesämekkoni alle ja tapasi sen alta vielä tuolloin käyttämäni puuvillaiset pienet alushousut. Hän koskenut minuun muutoin kuin hieroi hieman jalkojeni väliä ja minä levitin automaattisesti sääriäni hiukan ja työnsi takapuoltani taaksepäin.

”Sä taidat olla kiimainen pikkuinen”, Kari henkäisi korvani juuressa.

Olin kokematon ja vaikka olin lukenut seksiä sisältävää kirjallisuutta jo monta vuotta, poskiani poltti hänen suorasanainen ilmaisunsa. En ollut kertonut Karille, että olin neitsyt. Neitsyt on neitsyt ja miehet ottavat korkkaamisen joskus turhan vakavasti. Halusin päästä immenkalvostani eroon.

Mies nykäisi mekkoni helmaa ylemmäs ja kiskaisi pöksyjäni niin, että ne tippuivat lattialle. Tunsin, kuinka vatsanpohjani alkoi kiristyä ja jalkoväliäni puristi ja särki.

Kari palasi hivelemään häpyäni ja tajusin, että olin hirvittävän märkä, kun tunsin, kuinka hänen sormensa liukuivat liukkaasti ja helposti häpyhuulieni välissä. Inahdin hieman ja tunsin, kuinka mies otti minusta toisellakin kädellään kiinni ja painoi minut kiinni itseensä. Hänen housuissaan pullotti jotain kovaa, mitä en koskaan ollut vielä saanut. Pyöritin lanteitani vaistomaisesti hänen housujen etumustaan vasten ja olin tyytyväinen, kun kuulin, kuinka Kari ähkäisi.

Mies avasi mekkoni vetoketjun ja kiskoi sen nopeasti päältäni ja avasi samalla rintaliivini.

”Minkä ikäinen sä oot Ellen?”, hän kysyi minulta.

”Kahdeksantoista”, minä huokaisin ja tunsin, kuinka Karin kädet puristuivat täyteläisten ja kiinteiden rintojeni ympärille.

”Saatanan ihana teinipillu. Mä luulen, etten mä oo nähny kellään näin upeaa vartta. Sut on tehty nussittavaksi kulta pieni.”

Tiesin, että olin kaunis ja hyvävartaloinen, mutta vanhemman miehen tunnustus teki hyvää ja kiihotti minua ennestään. Rinnankärkeni paisuivat koviksi ja suuriksi, vatsani jännittyi ja pilluni vuoti nesteitään jo reisille, kun Karin kädet vaelsivat pakaroillani ja sitten taas märässä vaossani. Klitorikseltani kokemattomalle raolleni ja siitä peräaukolle – ja takaisin. Sitten hän otti molemmat rintani käsiinsä ja puristi niin kovaa, että kirkaisin.

”Nyt mä nussin sua, pikkuinen”, Kari sanoi ääni karheana ja käheänä.

”Mä nussin sua koko yön niin, ettet pysty käveleen aamulla.”

”Joo”, minä huohotin aivan avuttomana.

Mies ohjasi minut sänkyyn.

”Selälllesi”, hän komensi.
”Reidet auki, niin että tuo punainen, kiiltävä pillu näkyy kokonaan. Jessus sun tissit näyttää upeilta”, hän komensi ja kommentoi.

Asetuin tottelevaisesti selälleni ja avasin reiteni. Otin rintani vaiston ohjaamana käsiini ja puristin niitä yhteen. Karin silmät toljottivat kuin hän olisi siirtynyt terveen järjen tuolle puolen ja kun hän sai paitansa ja puvunhousunsa riisuttua, hän kiipesi päälleni.

Hänen kätensä olivat kaikkialla. Hänen suunsa imi ja puri rintojani ja nänninpäitäni niin, että voihkin ja kiemurtelin hänen käsittelyssään. Nyt kun ajattelen taaksepäin, hän oli harvinaisen taitava satunnainen poka. Sain kokea heti ensimmäisellä kerralla, mitä on todellinen kiima.

Hän siirtyi hetkeksi imemään ja nuolemaan klitoristani ja työnteli kieltään pillunsuulleni ja silloin minä sain ensimmäisen orgasmini miehen käsissä. Se tuli aivan odottamatta. Olin puristanut silmäni kiinni ja äkkiä luomieni alla oleva pimeä muuttui punaiseksi, selkäni kaartui ja pienet sähköiskut kasvoivat suuremmiksi ja suuremmiksi reisissäni ja alavatsassani, kunnes ne yhdistyivät jalkovälissäni valtavaksi pulssiksi, joka lennäytti minut tajuntani toiselle puolelle hetkeksi.

”Jumalauta sä oot ihana”, Kari huokaisi, kun orgasmin iskut pehmenivät ja laantuivat hiukan.

”Niin herkkä. Uskomatonta. Mä haluun sut takaapäin, että pääsen oikein syvälle.”

Katsoin, kun hän riisui alushousunsa. Minulla ei tietenkään ollut vertailukohtaa, mutta pieni hän ei voinut olla. Kulli oli käyrä ja suonikas. Ja paksu. Mietin hetken hieman huolissani, mahtuisiko hän sisääni, mutta sitten päättelin, että jos nainen on tehty synnyttämistä varten, niin varmasti häneen mahtuu myös monen kokoinen siitin.

”Kontillesi”, Kari komensi.

Pidin siitä, miten hän komensi minua. Se teki kaikesta hiukan paheellisempaa.

”Avaa reisiä ja perse tarjolle”, hän lisäsi ja minä nojauduin taaksepäin ja laskeuduin kyynärpäideni varaan. Minua jännitti ja vähän pelottikin, mutta olin myös niin kiihottunut ja märkä, etten missään tapauksessa halunnut perääntyä.

Kari siirtyi taakseni ja tunsin kuinka hän veteli kaluaan vaossani edestakaisin niin, että aloin automaattisesti työnnellä takamustani hänen kaluaan vasten. Kun hän painoi kyrpänsä pillulleni valmiina työntymään sisään, suljin silmäni ja odotin. Sitä ei tarvinnut tehdä kauaa. Mies survoi paksun elimensä sisääni täydellä voimalla ja minä huusin niin, että koko hotelli varmasti kuuli.

Kipu sivalsi minua niin, että silmissäni sumeni, aivan kuin veitsi olisi leikannut sisustaani. Kari painautui kiinni minuun ja sitten hän vetäytyi taaksepäin ja ähkäisi.

”Saatana ikinä…ikinä maistanu näin tiukkaa pillua…”

Sitten hän ilmeisesti katsoi kaluaan ja tajusi, mitä oli tehnyt.

”Helvetti Ellen, ootko sä neitsyt? Sä vuodat verta!”

Huohotin vieläkin, osin kivusta, mutta nyt jo osin tyytyväisyydestä ja odotuksesta.

”En enää”, vastasin Karille.

”Näinkö sä halusit siitä päästä?”, Kari kysyi pehmeän vaarallisella äänellä takaani ja minä kuiskasin ”joon”.

”Kovempaa!”, mies komensi.

”Joo! Mä halusin nussia vierasta vanhempaa miestä!”, huudahdin kovempaa ja tunsin, kuinka mies porautui uudestaan sisääni.

Se ei sattunut enää niin paljon. Kun hän taas vetäytyi, se sattui vielä vähemmän. Ja kun kertoja tuli lisää, aloin tuntea vatsanpohjassani uuden paineen ja nautin siitä, miltä oikean, aikuisen miehen kulli sisälläni tuntui. Kari otti lujaa kiinni lanteistani ja alkoi työnnellä kovempaa.

”Vittu, neitsytpillu, voi Ellen, mä nussin sut halki tänä yönä”, mies huohotti ja minä läähätin ja voihkin epäselviä sanoja ja tavuja, kun kovat sanat ja ihana voimistuva tahti alkoi kiristää pilluani miehen elimen ympärille. Hän pääsi niin syvälle, hän täytti minut niin hyvin ja kun hän puristi sormillaan häpyhuuliani ja painoi klitoristani, pyörähdin taas radaltani ja silmissäni leimahteli ja vartaloni tuntui vääntyvän sijoiltaan, kun jännittäydyin ennen kliimaksin lopullista iskua.

Se oli järisyttävää. Omat sormeiluni eivät olleet olleet mitään verrattuna sellaiseen nautintoon. Vapisin, kun sähköiset aallot iskivät ylitseni tainnuttavan lujaa ja huusin uudelleen. Painauduin Karin kullia vasten ja kouristelin niin kovaa, että hänkin menetti otteensa ja riepotti minua kuin räsynukkea, kun hän nussi minua kuin eläin.

Kun hän laukesi, hän huusi nimeäni ja antoi spermansa laueta syvälle sisääni. Vasta sillä hetkellä tajusin, etten ollut muistanut edes kondomeja. Eipä sillä, minulla oli pillerit, mutta kuka tiesi, mitä pöpöjä uskoton aviomies kantoi.

Huomio ei estänyt minua jatkamasta. Nussimme koko yön verisissä lakanoissa. Sain ratsastaa, sain ottaa suihin, minua pantiin suihkussa ja työpöydällä ja kun Kari otti minut lähetyssaarnaaja-asennossa, hän nosti lanteitani ilmaan ja iski herkullisesti pilluni etupuolen lihaan. Koko yön hän manasi, kuinka ihana pikkupillu olin, miten ihana vartalo minulla oli ja kuinka kiimainen narttu minusta oli tullut yhdessä yössä.

Hän oli oikeassa. Kun heräsin aamulla, olin niin herkkänä, että minusta todella tuntui hiukan vaivalloiselta kävellä. Rintani, sisäreiteni ja kaulani olivat puremajälkiä täynnä. Jätin Karin nukkumaan ja poistuin huoneesta siistittyäni itseäni ja silloin tein havainnon, josta puhuin alussa.

Minä olen erilainen. Minä en kaipaa helliä sanoja ja rakkaudentunnustuksia. Minä rakastan seksiä riippumatta siitä, tunnenko miehen vai en. Minun seksuaaliset tarpeeni ovat omaa luokkaansa, enkä edes välitä kumppanini ulkonäöstä, kunhan tämä ei ole siivoton narkkari tai ällöttävä haiseva juoppo tai psykoottinen mielenterveystapaus.

En jäänyt kaipaamaan Karia. Ajattelin vain, että jos näkisin hänet toiste, voisimme uusia yön yhdessä, mutta mitään ikävää en tuntenut.

Aloin heti katsella ympärilleni uusin silmin. Ja sillä tiellä olen edelleen.

Kun tajusin, kuinka paljon kauneus, hyvä pillu ja naisen nautinto miehelle voi merkitä, tajusin myös, että minulla oli käsissäni upea kauppatavara. Oma vartaloni. Niin minusta tuli seuralainen. Joku voisi sanoa, että huora.

Ei sekään sana minua loukkaa. Minä vain koen olevani muuta kuin tavallinen huora tai seksityöläinen. Minä tarjoan enemmän kuin seksiä. Minä tarjoan elämyksen. Ja nautin suunnattomasti siinä sivussa itse.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *