UUSI KUSTANNUSSOPIMUS JA UUSISTA TARINOISTA

Hei!

Minulla on tänä viikonloppuna erityisohjelmaa, kun ystävä pelmahti kylään kaukaa pohjoisesta, ja pääsen tuulettumaan hyvään ravintolaan ja sitten baariin. Mihinkään yökerhon jytkeeseen tuskin lähden, mutta saattaahan sitä vahingossa pubissakin ottaa epämääräisiä selfieitä. Varmasti ainakin tyylikkäitä ja äärimmäisen kiinnostavia kuvia cocktaileista tai kuohuviinistä.

En siis kirjoita lähipäivinä paljonkaan, mutta ajattelin vähän tiedotella tulevasta. Allekirjoitin pari päivää sitten uuden kustannussopimuksen uudemmasta materiaalista. Uuteen sopimukseen kuuluvat Uskoton, Hautajaiset, Kruunu, Opettaja, Tuomari ja Hotwife – reunalla. Juhlat jäi siten vielä sopimuksen ulkopuolelle, koska haluaisin lukea sen läpi ja korjata loppupäätä siten kuin olen jo päättänyt. Aina tuntuu vain olevan jotain muuta kesken ja noita vanhempiakin tarinoita pitäisi katsastaa.

Kirjoja on kuulemma luettu aikas paljon, joitakin suorastaan erinomaisesti, ja sehän tietenkin piristi mieltä ihan hirveästi. Onhan se mukava tietää, että minunkaltaisia pervoja romantikkoja on muitakin.:D Suurkiitos jokaiselle lukijalle!

Toistaiseksi tarinat ovat vielä omassa kaupassa, mutta ne täytyy varmaankin tuossa vuoden vaihteessa poistaa, kun kirjat tuotetaan äänikirjoiksi ja tulevat myyntiin kaikkiin nettikanaviin. Nythän em. stoorit ovat vain omassa kaupassa, Nextoryssa ja Storytelissä. Voi olla myös, että suljen kaupan aiemminkin, jos uutta myytävää ei synny, mutta siitä tietysti tiedotan hyvissä ajoin.

Toki minulla tässä projektia piisaa – itse asiassa kaksikin, mutta kirjoittamisen vauhti vaihtelee aina fiiliksen mukaan. Olen päättänyt,etten enää pakota itseäni kirjoittamaan luku viikossa -tahtia,koska on mukava fiilistellä juonta ja katsoa välistä taaksepäin. Hautajaisistakin minulla oli alussa kaksi versiota, ja vasta kun olin pari viikkoa makustellut, päädyin omasta mielestäni oikeaan lähtökohtaan.

Nyt minulla on kesken tarina rikollisten rahamiehestä ja hänen veljensä kokemattomasta tyttöystävästä, jotka joutuvat kieroutuneen rikollispomon armoille ja toteuttamaan hänen likaista suunnitelmaansa, jonka tarkoituksena on rankaista rahamiehen veljeä. Toinen taas on sellainen Juhlat-tyyppinen hassuttelu, jossa epäedustavasta, vihamielisestä ja suorasukaisesta filosofian yliopistonlehtorista kuoritaan edustavaa sankaria tosi-tv-ohjelmassa, jossa nimen omaan muokataan variksenpelättimistä prinssejä ja prinsessoja.

Varsinkin viimeisin tarina on vielä aika alussa ja joskus käy niinkin, että kertomus ei etenekään loppuun asti, mutta luulen, että ajan kanssa nämä molemmat kyllä tulevat ulos.:)

Nyt kuitenkin siirryn sosiaalistumaan ja nauttimaan vähän viiniä, joten ei muuta kuin leppoisaa viikonloppua!

t. Lilith

www.eroottisiatarinoita.fi

https://www.instagram.com/lilithorlov/

suhteet seksi runot-novellit-ja-kirjoittaminen hopsoa
Kommentit (0)