Uusista julkaisuista – HOTWIFE 2 JA USKOTON

Hei!

Taas on vähän aikaa kulunut, ja vaikka olen vähän matkustellut ja heittäytynyt niinkin arveluttavaan puuhaan kuin vanhempainyhdistys (kukaan ei tiedä, että olen pornokirjailija!), olen ehtinyt kirjoitellakin.

Työnimellä Hotwife 2 kulkeva tarina on heittänyt Raakelin tilanteeseen, jossa hän on ajautunut käyttämään väärin sopimustaan miehensä Sakarin kanssa. Hän huomaa häipyvänsä seksisessioihin vieraiden miesten kanssa yhä useammin ja perheen aikatauluista piittaamatta, ja kun hän jää perhejuhlissa kiinni huonosti harkitusta tilanteesta, hän päättää selvittää päänsä ja avioliittonsa. Muutaman kuukauden kuluttua Raakel on saanut puhuttua asiat selviksi miehensä kanssa ja lähtee luvan kanssa elvyttämään hotwife-elämäänsä Espanjaan.

Siellä hän törmää useisiin viehättäviin miehiin mutta myös hänet aikoinaan hurmanneeseen Manueliin, jolla on monta syytä olla katkera Raakelille siitä, mitä heidän välillään aikanaan tapahtui. Seksinhuuruisen loman aikana Raakel alkaa pohtia myös sitä, onko hänen avioliittonsa lopulta kunnossa, mitä hän siltä itse haluaisi ja miksi Manuel yhä vain vetää häntä puoleensa niin voimakkaasti.

Olen tarinassa lähempänä puoliväliä ja toivon, että rajumpien tarinoiden ystäviä tämä miellyttää. Itselläni ainakin on ollut aika kiihottavia hetkiä tämän parissa.:D Tuttua on itselleni myös se empiminen ja epävarmuus, joita pitkä liitto saman kumppanin kanssa aiheuttaa – ja koska Raakel on jo uskaltautunut ei-monogaamiseen suhteeseen liitossaan, on hänen nyt ehkä helpompi kyseenalaistaa liittoaan ja perhe-elämäänsä muutenkin.

Tarinani eivät nyt tietenkään edusta mitään syvällistä paneutumista henkilön sielunelämään, mutta halusin tähän kirjoittaa myös vähän naisen motiiveista käyttäytyä huonosti. Perhe, lapset, ura – ne voivat ahdistaa naistakin ja tuloksena saattaa olla käyttäytymistä, joka tänäkin päivänä on helpommin tuomittavaa äidille ja vaimolle kuin isälle ja aviomiehelle. Miten asiat sitten Raakelin tarinassa ratkeavat, se taitaa olla ainakin osin epäselvää itsellenikin.

Hotwifeä nyt ei siis vielä aivan heti kuulu, mutta Uskottoman sain kuin sainkin oikoluettua. Ensimmäiseen lukuun pääsee TÄSTÄ ja täältä blogistakin sen pitäisi löytyä. Mitään suuria muutoksia tekstiin ei tullut yhtä lisäkohtausta lukuunottamatta ja tarinahan on lyhyempi kuin uudemmat tarinat (112 sivua a4), muta siellä se kaupassa nyt pötköttelee sille/niille, jotka sitä ovat kaivanneet. Uusille lukijoille tiedoksi, että tämä oli minun vastineeni joskus 80-luvulla kovasti muodissa olleille sheikkiromansseille. Luin tuohon aikaan myös Hullin Sheikin, joka onkin sitten mielenkiintoinen pläjäys nykyaikana, kun ryöstön ja raiskaamisen lopputuloksena sankaritar silti vain rakastuu palavasti kaappaajaansa.

Mitä Hautajaisiin tulee, sen pitäisi ilmestyä toivon mukaan tällä viikolla myös Storyteliin. Nextoryssahan se jo onkin. Kirjojen päivittäminen lukupalveluihin on aina oma projektinsa ja siksi tässä aina on vähän viivettä oman kaupan tilanteeseen verrattuna.

Tällaista tänään – nyt siirryn katsomaan House of the Dragonin uusinta jaksoa ja muhimaan syyllisyydensekaisissa himoissani Daemonia kohtaan. No, häntä taitaa himoita moni muukin – jostain syystä nuo väkivaltaiset superalfat vain jaksavat saada sydämen tykyttämään. Tosin tapasin tänään aivan uskomattoman seksikkään ja aivan liian nuoren (alle 30-v)  psykologin, jolla oli pitkät, vaaleat hiukset, tyylikäs parta ja huolettoman hipahtavat vaatteet. Piti ihan silmiään räpytellä, kun sellainen mieskarkki pölähti täysin odottamatta vastaan! Hänessä oli sellaista selvää pehmeää itsensä kanssa sinut olevaa herkkyyttä, joka aina myös jaksaa viehättää. Kun tässä viitsisi aktivoida edes yhden treffikanavan niin voisi löytää jommankumman – alfan (ei väkivaltaisen)  tai runoilijan. 😀

Kivaa viikkoa!

t. Lilith

 

 

suhteet seksi hopsoa runot-novellit-ja-kirjoittaminen
Kommentit (0)