VELKA lähti omille teilleen – linkki teaseriin

Hei taas!

Jos joku on ihmetellyt, miksei kauppaan ala valumaan vanhempia tarinoita, se johtuu siitä että olen joutunut Velan motittamaksi ja yllättämäksi. Kirjoitin kotisivuillani aiheesta laajemmin, mutta sanotaan nyt vaikka vain, että pidin tarinaa luurankona ja päähenkilöä ärsyttävän heikkona. Viisi lukua sain työstettyä niin, että tapahtumat kulkevat kuta kuinkin kuten aiemmassakin tarinassa, mutta silti jokainen kappale sai täydennystä, koki muutoksia ja väliin tunki vielä mahdottoman välttämättömiltä tuntuvia lisäyksiä.

Nyt olen kuudennessa luvussa ja se perkeleen tarina lähti täysin omille teilleen! Tietenkin samasta päästähän molemmat versiot ovat tulleet, mutta tämä jälkimmäinen on huomattavasti päättäväisemmän oloinen ja näyttää jyräävän vanhan version alleen. Toivottavasti vanhan Velan diggarit eivät nyt täysin kauhistu – kyllä se edelleen kahden tähden tarina on, mutta ei kyllä kolmen (sekin olisi vanhastaan voinut olla mahdollista).

Laitoin kotisivuille  pienen teaserin uudesta tarinasta, jossa Leonard ei katoa huvilalta mihinkään, vaan lähtee yhteisen yön jälkeen Linnean kanssa Helsinkiin. Tai siis Linnea ruinaa itsensä mukaan. Tarinan osassa ei tapahdu päälle päin mitään suurta tai ihmeellistä, mutta ehkä se antaa suuntaa tulevalla ja pehmentää ja selvittää Leonardin kovaa imagoa, kun hän näyttää olevan kuuma ja kylmä vuoron perään. Joka tapauksessa tässä versiossa molemmat jatkavat iloista, vapaata seksiä täynnä olevaan illanviettoon. Mitä siellä sitten tapahtuu, jää vielä hämärän peittoon…:)

Jos haluat kurkistaa uuteen VELKA:an, voit tehdä sen täältä:

VELKA meni uusiksi – lukaise teaser!

 

Valentinankin tarina etenee. Kirjoittelen parhaillaan viidettä lukua. Valentinalla on kiperät paikat: hän kokee, että häntä ängetään vanhaan, tuttuun muottiin. Sitä hän ei halua. Mutta miten nainen, joka ei koskaan ole edes seurustellut normaalisti, onnistuu tekemään jotain normaalia? Tai houkuttelemaan haluamansa miehen tekemään sitä kanssaan? Voiko sellainen onnistua lainkaan?

Entä maalaukset? Löytyvätkö ne mahdollisesti Valentinan kotoa?

 

Tällaista tänään. Harmittaa, että taidemuseoon ei ole päässyt niin pitkään aikaan, joten pitää fiilistellä taideasioiden kanssa enemmän sitten näiden kirjallisten töiden kautta. Vaikka Velka ja Valentinan tarina eivät vielä valmiita olekaan, käyhän kurkkaamassa muita tarinoita, jos eivät vielä ole tuttuja.

www. eroottisiatarinoita.fi

t. Lilith

Kommentit (0)