2013, olipahan vuosi

Melkoinen vuosi tämä 2013. Heti vuoden ensimmäisillä tunneilla menin kihloihin, joten vuosi lähti liikkeelle jo aika haipakkaa. Haipakkaa koettiin myös treenirintamalla, sillä alkuvuodesta ehdin testaamaan niin hiihtämistä kuin kiipeilyäkin. Lisäksi kävin salilla ottamassa itsestäni tyhmiä kuvia peilin kautta (kuten asiaan kuuluu).

2013_1.jpg

Vuoden aikana tuli tehtyä kaikenmoista muutakin, kuten tehtyä muutamiakin pitkiä tutkimusmatkakävelyitä pitkin Tampereen rantoja. Lisäksi mummomaisesti sauvakävelin ja kävin vesijuoksemassa, ja kumpikin varmaan tulevana keväänä kuuluu tankotanssin ja lattia-akrobatian sijaan lajivalikoimaan.. Lisäksi syksyllä pääsin kokeilemaan siipiäni muotibloggaajana Liituraitahupparin puolella. Mietin vaan että missä ne minun ilmaisvaatteeni ja kaikki bilekutsut mahtavat olla? Vai yritetäänkö mulle kertoa etten oo kovin muodikas tai tyylikäs? 🙂

2013_2.jpg

Kesäkuussa oli monenmoista menoa. Oli polttarit, joissa pääsin tankotanssimaan, minigolffaamaan, saunomaan ja kalliokiipeilemään hauskan yhdessä hengailun lisäksi. Sitten oli ne häät, joita juhlittiin ensin omalla pihalla, sitten takapihafestareilla ja vielä kolmannen kerran sukulaisten kanssa. Ei olisi voinut kyllä parempaa olla. Varsinkin kun meidän häissä oli keikalla Röllit. 

2013_4.jpg

Muuten kesä meni rauhassa. Puistomakoilua, omallapihallamakoilua, lukemista, juoksemista (puolimaratonia varten, jota sitten ei koskaan tullutkaan polvivaivojen vuoksi) ja kaikkea kivaa.

2013_6.jpg

Syksy oli pitkä ja lämmin, ja oli aikaa puistohengailuun. Rapujuhlillekin pääsin, häälahjaksi annettu ilta oli erinomaisen hauska! En enää muista montako rapua söin, mutta monta. 

2013_3.jpg

2013_5.jpg

Niinkuin kihloissa ja häissä ei olisi vielä ollut touhua ja hienottua niin loppuvuodesta sulateltiin uutista ensi juhannuksen tienoilla maailmaan tulevasta jälkikasvusta. Ja koska mitään ei voi tehdä vain vähän, niin jälkikasvuakin tulee se kaksi. Maha ainakin kasvaa jo (tai uskottelen näin, ettei tarvisi tunnustaa että tuli vähän syötyä suklaata jouluna). 

Hyvää vuoden vaihdetta kaikille, nähdään taas ensi vuonna 🙂 Tai ei nähdä, mutta luetaan. Tai jotain.

Kommentit (4)
  1. Upea vuosi siis! Onnea tulevaankin 🙂

    Meillä on näköjään juhannuksen tienoilla aika lailla samat suunnitelmat, täällä LA on 17.6. (mutta eiköhän se jussi mene työntäessä pikkukaveria ulos maailmaan…). Vielä ei mahaa näy, mutta täällä onkin polskimassa vain yksi kappale kavereita. Mieleenjäävä kesä siis edessä, molemmilla!

  2. Huippuvuosi takana – monta mahtavaa edessä…. Jos mahdollista: enemmän onnea uuteen vuoteen!

    Blogiasi on aina ilo lukea. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *