5+1 hyvää puolta syksyssä

1. Viileät yöt. Saa nukkua kahden peiton alla eikä kukaan ihmettele. Tee tämä heinäkuussa ja selitä kerta toisensa jälkeen ”ei, minulla ei ole liian kuuma”. Kohta saa käydä hankkimassa sen ylilämpimän flanellipyjaman ja olla oman elämänsä lämpöpatteri yöt läpeensä. 

2. Optimaaliset lenkkikelit. On kiva kävellä ulkona kun ilma on raikas ja sateinen. Samoin on paljon paljon kivampi juosta, kun ei ole tuskaisen kuuma. Mutta on kuitenkin niin lämmin että voi vedellä sortseissa ja t-paidassa lenkit jos huvittaa. Lisäksi, juoksen mielummin tihkusateessa kun täydessä auringonporotuksessa. Ja enää ei siis tarvi kärsiä siitä juoksupäänsärystä mikä aina kesällä iskee. Eikä tarvi vielä pistää lenkkareihin nastoja (hyvä, koska ne on rumat).

19092013.jpg

3. Ruska. 

4. Karkkipäivät. Syksy tarkoittaa rutiinien paluuta elämään, ja kesän jätskiövereiden jälkeen voi vähän palata taas kunnollisemman elämän pariin ja valita viikosta sopivan päivän karkkipäiväksi. Valkkasin torstain, sillä sitten on niin voiton puolella työviikosta että asiaa sietää juhlia.

5. Aamuhetken pitkittäminen. Toimii parhaiten nyt kun aamut on jo vähän hämäriä. Siis se kun on jo hereillä, mutta ei millääääääään halua nousta vielä ylös koska peiton alla on lämmin. Talvella tämä ”en mä ihan vielä nouse” meinaa kääntyä kahden tunnin lisäuniksi, mutta jostain syystä syksyllä niin ei käy.

+1. Huikeat pelottelulehtiotsikot. ”Ensi viikolla sataa räntää!”. Pitäskö vaihtaa talvirenkaat jo autoon, vai luottaisko siihen että ei ne siellä Iltalehdessä mitään tiiä?

Kommentit (2)
  1. + saa pukea päällensä. 

    Kesä on ihana, mut vitsi miten kivaa voida pukea  muutakin kun shortseja ja mekkoja. 

    1. Vaikka saapakset! Sellaiset aikuis-, ei kumi-.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *