Miksi terveellinen ruoka ei maistu yhtä hyvälle kuin epäterveellinen?
En tiiä teistä muista, mutta minua vähän tympii kun sellainen perustavallinen terveellinen ruoka ei maistu yhtä hyvälle kuin epäterveellinen ruoka. Jos perusruoka maistuisi yhtä hyvälle, niin varmastikin ihmiset söisivät sitten terveellisemmin. Koko kansantalous ja -terveys voittaa! Joten ihan vaan muutama ehdotus siis tulevaisuuden geenimanipulaatioruokavalmistajille tässä illan ratoksi.
- Jackymakupalan makuinen rahka-lese-mehukeitto -valmiste. Kaikkien diettaajien peruskivi ja rakas iltapala”herkku” kelpaisi muillekin jos maku ja tuntemus olisi samaa kuin maitosuklaa Jackymakupaloissa.
- Grillisipsien makuinen kana+parsa-illallinen. Kelpaisi rouskutella parsaa kun makuhermoja hivelisi teollinen grillisipsiesanssi.
- Pähkinäsuklaan makuinen ruisleipä (yhdellä juustosiivulla ja kahdella viipaleella kinkkua). Eväsleivät menisivät helposti veden kanssa alas, eikä yhtään harmittaisi kun ei iltapäiväkahvin kanssa saa mitään hyvää.
- Lakritsijäätelön makuinen aamupuuro. Vetäisin ainakin kaksi sammiollista aamupuuroa raejuuston kera, jos makuelämys olisi sama kuin lakritsijäätelössä.
Mitäs toiveita teillä muilla on tulevaisuuden ruokavaihtoehdoksi? Vai järsittekö muka mielummin sitä rahka-lese-mehukeittoa? Ja väitätte että se on ”herkkua”?
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.