Miksi terveellinen ruoka ei maistu yhtä hyvälle kuin epäterveellinen?

En tiiä teistä muista, mutta minua vähän tympii kun sellainen perustavallinen terveellinen ruoka ei maistu yhtä hyvälle kuin epäterveellinen ruoka. Jos perusruoka maistuisi yhtä hyvälle, niin varmastikin ihmiset söisivät sitten terveellisemmin. Koko kansantalous ja -terveys voittaa! Joten ihan vaan muutama ehdotus siis tulevaisuuden geenimanipulaatioruokavalmistajille tässä illan ratoksi.

  • Jackymakupalan makuinen rahka-lese-mehukeitto -valmiste. Kaikkien diettaajien peruskivi ja rakas iltapala”herkku” kelpaisi muillekin jos maku ja tuntemus olisi samaa kuin maitosuklaa Jackymakupaloissa.
  • Grillisipsien makuinen kana+parsa-illallinen. Kelpaisi rouskutella parsaa kun makuhermoja hivelisi teollinen grillisipsiesanssi.
  • Pähkinäsuklaan makuinen ruisleipä (yhdellä juustosiivulla ja kahdella viipaleella kinkkua). Eväsleivät menisivät helposti veden kanssa alas, eikä yhtään harmittaisi kun ei iltapäiväkahvin kanssa saa mitään hyvää.
  • Lakritsijäätelön makuinen aamupuuro. Vetäisin ainakin kaksi sammiollista aamupuuroa raejuuston kera, jos makuelämys olisi sama kuin lakritsijäätelössä.

Mitäs toiveita teillä muilla on tulevaisuuden ruokavaihtoehdoksi? Vai järsittekö muka mielummin sitä rahka-lese-mehukeittoa? Ja väitätte että se on ”herkkua”?

Kommentit (36)
  1. Luulen että jos maailmanpolitiikassakin pistettäis ensin nämä tärkeät asiat (kuten herkun määritelmä) kuntoon, niin asiat voisivat järjestyä sitten muutenkin helpommin 😀

  2. Ja suklaahan ei mulle oo herkku siksi, että syön sitä päivittäin joten se on enemmänkin arkiruokaa 🙂

    Jonkun pitäisi kyllä selkeesti luoda virallinen herkun määritelmä. Tää kun on ihan älyttömän filosofinen ja hankala olemassaoloon liittyvä eksistentiaalinen kysymys (Tai jotain) . Ja kuten tiiti sanoi kyse ei kuitenkaan oo mistään maailmanpolitiikasta vaan niinkin vakavasta ja tärkeästä asiasta kuin herkuista.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *