Abi ysikasi

Lilyn toimitus kyseli lakkiaispäivästä, että millasta menoa silloin oli. Voisin toki kertoa siitä miten MUN lakkiaispäivänä mentiin hevosella ja reellä kirkkoon ja sudet näykki kantapäitä, mutta ei se tainnut ihan niin mennä. Aamulla muistaakseni mentiin ihan vaan lukiolle ja hämmästeltiin, miten komeita meidän lukion pojat oli puvuissaan. Kun odoteltiin pääsyä (liikunta)juhlasaliin, taisi siellä joku taskumattikin kiertää jännitystä helpottamassa.

Kun todistukset ja stipendit oli jaettu (mää sain jonkun stipendin muistaakseni sosiaalisuudesta ja jostain sellaisesta, en tiiä yhtään että miksi), puheet kuunneltu niin oli aika saada kukat vanhemmilta ja isovanhemmilta ja ottaa miltänyttuntuu-kuva. Aika helpottuneelta vissiin:

223370_4935503042_353_n.jpg

Miss Pepsodent, olkaas hyvät. Muistaakseni sitten käytiin hautausmaalla viemässä jotain kukkia jollekin haudalle (kas näin muistan mainiosti, mutta hei, tosta on jo aikaa…).

Kotona olikin sitten pöydät täynnä herkkuja, kahvipannu kuumana ja koko suku paikalla (hei, herkut = kaikki sukulaiset saapuvat mestoille). Lisäksi mulla kävi mun luisteluvalmennettavat tuomassa kukkasia, awwww ne pienokaiset oli ihania. Sitten kävi joukkuekaveritkin ja ystävät. Skoolailun jälkeen tuli auto pihaan ja lähdettiin Naantalin Merisaliin syömään. Ja juopottelemaan. Ilta oli kyllä hiton hauska, ei voi muuta sanoa. Sellainen vähän haikea, mutta enemmänkin iloinen, kupliva ja riehakas ilta. 

230435_4935523042_589098042_136848_1497_n.jpg

Mahtavaa lakkiaispäivää kaikille Lilyn (ja muillekin) abeille!

Kommentit (2)
  1. Sulla oli sentäs ammatti ku valmistuit 😀 Meikä sai tyhmän lakin. Joka seki piti ostaa itse.

  2. Hitusen katkerana lueskelen näitä.
    Terveisin, amis

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *