Aloitteenteon vaikeus (tai nettideittivalitusta)

Nettideittailu ei ole mulle uusi ja kummallinen keino tavata miehiä, mutta samat asiat ne näyttävät hämmentävän edelleen.

Kuva

Tästä on olemassa (ei niin yllättäen) kaksi koulukuntaa. Laittaako kuvan vai ei. Molemmat puolet ymmärtää, mutta kun itsellä on siellä edes jonkinnäköinen kasvokuva, olisi tavallaan ihan kiva että kontaktinottaja tarjoaisi omaa kuvaansa pyytämättä. Muuten sitä alkaa pohtia että onkohan siihen joku syy ettei sitä kuvaa ole. Kylmä/raaka fakta kuitenkin on se, että jos toisen olemus ja naama eivät miellytä, parinmuodostusta ei tapahdu. Tiettyjen asioiden preferointi tapahtuu melkein huomaamatta. Kutsukaa nirsoksi, mutta katson että minulla on oikeus viehättyä toisista piirteistä ja olla viehättymättä toisista.

20090126164337.jpg

(weheartit.com)

Kuviin liittyy sitten sekin että jos sitä kuvaa ei vastapuolen profiilista löydy, eikä sitä tarjota, niin en kehtaa kysyä jos on jo ehditty sitten lähettää muutama viesti ja tyyppi vaikuttaa sellaiselta ihan normaalin mukavalta. Se on aika tylyä jos toinen lähettää kuvan ja seuraava viesti multa on että ”naama ei miellytä, sori”, tai että en enää vastaa mitään. Mielummin sitä sitten menee vaikka sinne treffeille ja sanoo jotenkin että ”ei nyt oikein tuntunut siltä että haluaisin nähdä toiste, mutta kiitos seurasta silti”. Jotenkin se on kivampi kuin tulla tyrmätyksin vain naaman takia.

Ensimmäinen viesti

Miksi oi miksi näitä tulee näitä tyyppejä joiden kanssa keskustelu menee abt seuraavasti:

Mies: ”mitä kuuluu”

Minä: ”kiitos ihan hyvää, entä itsellesi? voisitko kertoa vähän jotain itsestäsi, profiilissasi ei ollut oikeastaan mitään informaatiota.”

Mies: ”Mä olen Matti ja harrastan autoja.”

… Tossa kohtaa mä kyllä jo luovutan. Miksi ees vaivautua, kun toista ei selvästi napeksi edes yrittää? Jos ei voi itsestään kertoa käytännössä mitään, niin kysyisi sitten edes minusta jotain. Mutta se näyttää olevan monelle niin hemmetin vaikeaa.

onlinedating.jpg

(kuva)

Tapaamisen hankaluus

Sitten ovat nämä, jotka ilmeisesti etsivät kirjekaveria. Tapaamisehdotusta ei tule, ja jos itse kysyn että ehdota päivää niin sitä ehdotusta ei tule. Jos kerran ei huvita nähdä edes ekaa kertaa, niin jälleen: miksi edes vaivautua?

Seuraavassa postauksessa tähän aiheeseen liittyen varmaan valittamista käytöstavoista, oharien tekemisestä, pukeutumisesta ja muusta päivän polttavasta ja kaikkia kiinnostavasta asiasta.

Status: yhdet treffit takana. Mjaah. 

Kommentit (13)
  1. Kiitos nettideittailun ihmeellisen maailman raportoinnista! Bongasimme sinut Toimituksen palstalle.

    Tsemppiä treffeille!

  2. Tai ne, jotka ovat 180cm/85kg urheilullisia, ja totuus on lähempänä 170cm/90kg ja sali on nähty matkalla lähikuppilaan. Toki näitä on naisissakin. Epäilen sieltä löytyvän monia hoikkia ja urheilullisia naisia, joiden kohdalla tämä varmasti piti paikkansa useampi vuosi sitten.

    ÄÄÄÄ. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *