Ampiaispesään voi aina vähän sohaista, vaikka se onkin tyhmää

Jos joltain on vielä mennyt ohi, on tässä viime aikoina käyty erinnäisissä kommenttibokseissa lievää sotaa siitä miten naiset miehiä alistavat. Sain aiheeseen niin mainiosti sopivan linkin, että en osaa pitää suutani kiinni vaikka taatusti pitäisi.

5 tapaa, joilla modernit miehet opetetaan vihaamaan naisia

Käykääs huviksennee lukemassa tuo artikkeli, on kyllä juuri niin osuvaa ja vastaa aika moneen kysymykseen mitä täälläkin on esitetty. Jatkosota/-keskustelut kivasti sitten kommenttilootassa down below!

Kommentit (9)
  1. E&k: ”— miehet haluavat saastuttavia katumaastureita ja tehokkaasti tuhoavia aseita, koska naiset antavat isolla katumaasturilla ajavalle, komealle tappajalle.”

    correction: Miehet LUULEVAT, että naiset antavat isolla katumaasturilla ajavalle, komealle tappajalle, aka. sankarille.
    Ks. kohta #5: From birth we’re taught that we’re owed a beautiful girl. We all think of ourselves as the hero of our own story, and we all (whether we admit it or not) think we’re heroes for just getting through our day.”

  2. Eliitti ja kärsijät: En mä muista tiedä, mutta katumaasturit on mun mielestä aika turn-off -tuote, en varmaankaan voisi seurustella ihmisen kanssa jolla on katumaasturi. Tappajan kanssa seurustelu olisi turhan riskaabelia. Ajan mieluummin pyörälläni ja syötän vegaaniruokaa poikakaverilleni. 

    Joo, naiset ohjaa kulttuuria, koska miehet jostain syystä ei hae enää niin paljoa kulttuurialoille opiskeleen.

    T: tuleva kulttuurituotteiden tuottaja

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *