Annoin pikkusormen, se vei koko illan

Etkaisäänymuavarte

Jokainen huvittelee tavallaan. En tiiä mitä te teitte perjantai-illalla, mutta mää tein tällasta:

Jostain syvältä selkärangasta tuli tarvittavia komentoja ja muistin jopa miten emacsia käytetään. Ei ne kaikki koodaustunnit yliopistolla vissiin ihan hukkaan menneet. Muistin taas mikä tässä nysväyskoodaamisjutussa olikaan niin ärsyttävää. Se kun oot ihan varma että joo on kaikki puolipisteet puolipisteitä. Ja sitten siellä onkin välissä yksi kaksoispiste ja mikään ei toimi. Se kun pitäisi olla kaikki muuttujat nimetty oikein ja siellä välissä onkin yksi väärin kirjoitettuna eikä mikään toimi. Eniten meni aikaa opetellessa, mistä mäkistä saa aaltosulkeet. (alt+shift+8 tai 9, nyt tiiän).

HTML5, opin sut vielä. 

Kommentit

Silkkitassu

Joskus amk-aikoina kuvittelin vielä, että minusta tulee koodaaja. Mutta ei... ei onneksi.. Oman koodin tuottaminen oli hanurista, mutta osasin kyllä tulkita muiden viritelmiä. :)

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Mulla ei oikeen ikinä ollut (harha)kuvitelmia että olisin joskus ammatikseni koodari. Ihan vaan siksi että ei se koodaus taipunut niin hyvin että kannattas. Mutta toi HTML/JS jotenkin hahmottuu päässä helpommin. En tiiä miksi :D Kunhan tässä nyt joutessani opettelen :)

Kommentoi