Ärrinmurrin

Muistatteko kun sanoin että on tosi tosi tylsää täällä kotona kun pää pehmenee älyllisten haasteiden puuttuessa? Leikkirunojen hokeminen vauvoille ei ihan koko päivää kanna, ja nytkin tyypit vetävät päiväunia (eli eivät pidä mulle seuraa, hävytöntä). No kehittelin itselleni tekemistä ja päätin opetella vähän uusia tietoteknisiä taitoja sekä kerrata vanhoja.

Screen Shot 2014-09-05 at 10.44.40.png

Nyt muistan miten är-syt-tä-vää on kun yrität tehdä jotain ja virheilmoitukset ovat yhtä informatiivisia kuin vauvan itku. Perkele.

Kommentit (7)
  1. Paljon kiitoksia! Nyt on myslikuvat rivissä! 😀

    1. Hetken mietittyäni, tulin siihen tulokseen että tämä ei liity tietokantoihin.

  2. Kyllä mä oon lukenu hesaria muksulle ihan pienestä asti. Ja koulukirjoja. Ja keittokirjoja.

    Ja anteeksi, kun tungen blogiisi kyselemään. 🙂 Olen juuri aloittanut blogin lilyssä ja googlailin, miten noita kuvia saa pienemmäksi ja päädyin sun vanhaan postaukseen. Mutta kun ei se -hana toimi. Mäkin kakkosnäppäin antaa vain vaihtoehdon kopioi, leikkaa, liitä. Sulla on niin söpösti tossa edellä vaunukuvat vierekkäin…

    Kiitos avusta!

    1. Ne pienennysjutut on varmaan vieläkin rikki. Mutta mä oon alkanut vallan käyttää tällaista kun http://www.picmonkey.com. Siellä saa tehtyä kollaaseja, sillai se vaunukuvaki on tehty! Sitte vaan määrittelee minkä kokosen kuvan haluu. Suosittelen lämpimästi, softan käyttö ei maksa mitään (jos ei halua ostaa premiumversiota).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *