Ärsyttävät asiat, 1-6

Se, kun on JUURI makoisasti hyvässä asennossa peiton alla ja voisi vaan pistää silmät kiinni ja nukahtaa. Ja kun tajuaa että ”voi helvetti, pitää mennä vessaan”.

Se, kun paitapuseron ylin nappi ei suostu pysymään kiinni. Paidan ylimmän napin aukeaminen ei kuitenkaan ole LIIAN härskiä, paitsi jos alla sattuu olemaan rintaliivit jotka loisivat miehellekin rintavaon.

Se, kun häviää Skip-Bossa kolme kertaa putkeen, kun vastapeluri vetää pakasta pelkkiä Skip-Bo-kortteja ja itsellä on käsi täynnä seiskoja.

Se, kun on tehnyt voikkaleipiä ja lasillisen mehua. Ja sitten ekana loppuu voikkaleivät, mutta mehua on. Tai sitten loppuu mehu, mutta voikkaleivästä on jäljellä niin paljon ettei sitä voi syyä ilman mehua.

Se, kun on salsaa ja nachoja. Aina jää ensin nachoja. Sitten ostetaan lisää salsaa, ja lopulta salsaa jää. Sitten pitää ostaa nachoja lisää ja sitten taas salsa loppuu. Inhottava kierre kerta kaikkiaan.

Se, kun vihaa juoksemista periaatteellisista syistä, ja silti käy lenkillä koska ei huvita mennä akkajumppaan sisätiloihin.

Kommentit (6)
  1. Salsa-natcho-kombo ärsyttää täälläkin ja akkojen jumpat + olis hienoa olla juoksija, koska juokseminen on niin helppoa, senkun laittaa vaatteet päälle, niin hups olet lenkillä, mutta mitä jos kerta kaikkiaan vihaa juoksemista, eikä vaan osaa?

  2. Salsa ja nachot näyttää olevan aihe, jossa vaaditaan selvästikin järjestelmällisyyttä ja hämäystortillat onnistumisen takuuksi 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *