Ärsyttävintä tänään (ja monena muunakin päivänä)

Ärsyttävin ihmistyyppi on sellainen, joka ei pysty syömään suu kiinni. Yleensä tällainen tyyppi istuu sun taaksesi leffassa, tai viereen bussissa. Jossain missä et vaan pääse pakoon ja joudut kuuntelemaan sitä maiskutusta ja mäissytystä kunnes päässä kuuluu PRII.

Miten se on muka niin vaikeaa syödä suu kiinni? Nyt kaikki mäissyttäjät, kertokaa. Miksi suu on pidettävä auki kun syö?

Kommentit (9)
  1. Mässytyksen vuoksi meinasin lempata aikoinaan mieheni. Ensimmäisten viikkojen aikana huomasin että tämä muuten niin ihana mies MÄSSYTTÄÄ, en kestä… Pari päivää piti aivan pohtia ja tutkiskella sisintään, voinko elää tämän asian kanssa? Sitten päätin antaa mahdollisuuden, ajattelin että parempi mässytys kuin alkoholisti tai muuten kusipää keitä yleensä onnistuin bongaamaan. No ei onneksi mässytä koko aikaa, yleensä silloin ”kun on hoppu syödä” sanoi hän itse, kun kysyin tämän ärsyttävän tavan syytä. Nykyisin voin jo huomauttaa asiasta. Ja kyllä, Se on periytyvää! Miehen veli mässyttää myös! Saaha nähä mitä meidän lapsesta tulee ?:S 😀

  2. Isoäitini kuuluu suuaukisten heimoon, valitettavasti. Rakkaalla mummilla on yleensä niin paljon asiaa, että puhe ei taukoa edes ruokailun aikana, mikä myös osaltaan johtaa suuaukisuuteen. Tämä tapa muuten periytyy.
    Toinen, huomattavasti harvemmin esiintyvä, heimo on ynisijät. Lankomies pitää syödessään sellaista pientä yninää, jota hän ei tiedosta itse. Yninän voima kasvaa sitä mukaan mitä parempaa ruokaa on tarjolla. Tavallaan aika sympaattista ja huomattavasti miellyttävämpää kuin suuaukisen kanssa ateriointi. Paitsi että naurattaa kokoajan. Jolloin oma leipäläpi on luonnollisesti auki. Kukapa meistä olisi täydellinen.

    1. Aaahhhaaahhh ynisijät! Rupesin itsekin miettimään että kuulunkohan ko. heimoon, joskus tulee ainakin hyväksyvästi hymisyttyä jos on oikein hyvää ruokaa tarjolla 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *