Asiat, jotka ärsyttävät talvessa

Facebook on täynnä kommenttia pakkasesta ja talvesta ja lumesta, ja ehkä noi 10% (jos sitäkään) aiheeseen liittyvästä kommentoinnista on positiivista. Tai ainakin näin yhden positiivisen kommentin. Totutusti tällä palstalla ärsyynnytään helposti ja valitetaan vielä helpommin, joten tässä pieni lista asioista, jotka ärsyttävät talvessa.

  • Uloslähdön hankaluus. Ei voi vaan lipauttaa jalkoja släpäreihin ja huitasta pihalle, vaan pitää pukea villasukat ja takki ja toppahousut ja talvikengät ja sitten vasta voi mennä.
  • Aina on liian kuuma tai liian kylmä. Erityisesti kaupungilla pyöriessä alkaa ottaa päähän kun heti kauppaan astuessa tulee hiki. Ja niitä pipoja ja hanskoja ja huiveja on ärsyttävä riisua vain sitä varten että hakisi vähän Reissumiestä lähikaupasta. Ja sitten kun menee taas ulos, tulee kylmä.
  • Pipo päässä näyttää siltä että olisi kalju. Kun on tukka kiinni ja vetää pipon päähän, niin näyttää pipopäiseltä kaljulta. Sitten kun sen tukan avaa niin sitten taas näyttää silloinkin tyhmältä, kun tukka tursuaa pipon reunan ja takin kauluksen välistä miten sattuu. Ja aina on tukka lysyssä kun se pipo on siinä ollut hautomassa.
  • Katukuvan harmaus. Kaikilla on tummat talvivaatteet. Erityiskirkkaana värinä voidaan pitää vaalean harmaata. 
  • Liukastelu sekä ulkona että sisällä. Ulkona teillä on jäätä, ja siihen voi liukastua. Sisällä kenkien pohjiin jää lunta ja sitten voi taas liukastua. Missään ei ole turvassa! Kotona voi liukastua koska kotona täytyy pitää villasukkia.

Tule jo kesä!

Kommentit (4)
  1. Hihii! Mulla onkin tänä talvena uusi, fuksianpunainen untuvatakki. 🙂

  2. allie: paljon mahdollista 😀 kyllä sää vielä alat ahdistua, se on sun verenperinnössä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *