Asiat, jotka ärsyttävät

Tiiättekö kun on asioita, jotka ärsyttävät ihan jumalattomasti? Ensin ärsyttää se asia itsessään. Sitten ärsyttää kun siitä asiasta ei saisi ärsyyntyä. Parhaassa tapauksessa vielä ärsyttää, kun menet sanomaan tästä omasta riipimisestä ja sitten saat vastaan tylytyksen että einoinsaaollamieltä. Mullapa on niitä useampi.

1. Huutavat/riehuvat kersat ruokaravintoloissa ja julkisissa kulkuvälineissä. Niinkun oikeasti. On ihan oma ärsytyksen lajinsa tämä. Omia korvia riipii, ja vituttaa kun ei saa olla rauhassa sitä kahta tuntia junassa matkalla töistä kotiin. Miksi ei saa ärsyyntyä? No koska lapset.

2. Ihmiset, jotka eivät osaa yhdyssanoja ja silti kirjoittavat intternettiin. RIIPIII! Miten voi päästä peruskoulusta läpi ilman, että edes JOTAIN jää päähän siitä miten äidinkieltä pitää kirjoittaa? Ja kyllä, sillä on väliä. Harva se päivä mua riipii kun Lilyn etusivulla vilisee tekstiä, jossa jokainen yhdys sana on kirjoitettu väärin. Miksi ei saa ärsyyntyä? No koska itsekin kirjoittaa miten sattuu.

3. Pulsut. Huutavat, kiroavat ja paskaltahaisevat pulsut ovat ainakin meillä Tampereella varma kevään merkki. Varmempi kuin yksikään muuttolintu. Hävyttömyyksien huutelu perään, tappelut keskenään ja ylipäätään häiriköinti, voi veljet. Miksi ei saa ärsyyntyä? No koska ihmisillä on vaikeaa.

4. Lastenvaunuilla reitit tukkivat äitiryhmät. Sitä yrittää pyöräillä sivistyneesti töihin/kotiin, ja saa pujotella taisteluvankkureiden valloittamilla pyöräteillä. Tai sitten sitä yrittää päästä tuulikaapista kauppaan/kaupasta pois, mutta ei pääse kun siinä pitää vaihtaa kuulumiset toisen vankkurillisen henkilön kanssa ja olla mun tiellä. Miksi ei saa ärsyyntyä? No koska pitää nyt vanhempi-ihmistenkin päästä kaupungille ja kauppaan.

5. Lonnijat. Menkää muualle lonnimaan, mutta älkää lonniko mun edessä. Missään. Miksi ei saa ärsyyntyä? Todellakin saa.

6. Ruokapaikan tilausjonotilanteessa ne ihmiset, jotka vasta kassalle päästyään alkavat miettiä mitä haluaisivat. Ei se Sub/Venlan salaatti nyt voi olla niin vaikea asia että sitä ei pysty siinä jonottaessa päättämään. Mä en halua tuhlata aikaa päivällä jonottamalla ruokaa, mää haluan päästä aikasemmin kotio. Miksi ei saa ärsyyntyä? No saahan.

Puuh. Helpotti heti. Paitsi jos tähänkin postaukseen tulee joku kommentti, joka viittaa siihen että rikas ja komea mies ratkoisi nämäkin ongelmat. EI RATKO!

Mutta, share the hate! Mikä on se sinua ärsyttävä asia, joka ei oikeastaan saisi ärsyttää? Tai sitä ei oikeastaan kannata sanoa edes ääneen kun heti tulee tylytystä? 😀

Kommentit (53)
  1. Vierailija 1: joo tossa ei ehkä auta se että livistää sivummalle ja katselee että ”ei ole minun lapsi tuo joka huutaa” 😀

    Vierailija 2: mää en oo kyllä kans tajunnut noita kertomuksia, mikä niissä oikeen on? Sillai että saa nyt sellasen kirjottaa jos haluaa, mutta ei mulle tarvi linkata tai alkaa kertoon 😀

  2. Synnytyskertomukset ihan missä tahansa!
    Siis ei enää ällömpää löydy, varsinkin jos ite yrittää syödä samaan aikaan.
    On joo luonnollista ja silleen, mut meettekö supermammat jonnekkin omaan kerhotilaanne/kättärin käytäville näitä jauhamaan! Ei vois vähempää kiinnostaa kuinka pahasti se väliliha repes ja kuinka monta tikkiä sait tän kolmannen vahinkosi kanssa.
    Pitääkö sitäpaitsi kaikkien muutenkaan koko ajan lisääntyä?!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *