Asioita, jotka ovat hanurista

1. Olla perheestä se viimeinen jonka lenssu kaataa. Ja kuitenkaan ei saa kaatua koska on pari superpirteää vauvaa jotka jo ehtivät parantua.

2. Harmaus. Tule jo lumi!

3. Tomaatit. Varma paikka kaikilla näillä viha-listoilla.

4. Postausmotivaatiokuoppa. Ei oo vaan mitään asiaa. Mun jutut ei tällä hetkellä kiinnosta ees mua, niin en jaksa uskoa että muitakaan kiinnostaa. Oon alkanut toivoa että  viimeistään joulukuussa pääsen täältä kuopasta. Kuopan syvyydestä kertoo että olin #teammomfien pikkujouluissa enkä saa kirjoitettua siitäkään. Ja kohta on vähän nolon myöhäistä.

5. Finrexin ei ole läheskään yhtä hyvää kuin kahvi.

Kommentit (12)
 1. Kun on 8vuotta asunut tomaattivihaajan kanssa, olen pikkuhiljaa oppinut pilkkomaan ne aina erilleen salaatista ja käyttämään vain paseerattua tomaattia ruoassa. ”Koska se on se rakenne mikä siinä karmii eniten.” En voi tajuta, miten ei voi tytkätä viattomasta tomaatista.. Toisaalta itse kartan  varsiselleriä viimeiseen hiuskarvaan saakka.

  1. Siis just se rakenne! Se sisus. Hrrrrr.

   1. Ei kun se on vaan se tuoreen tomaatin maku. Yäk,

 2. Jes! Kerrankin joku muukin joka vihaa tomaattia! En oo ainut! Jes!

  ..Meillä meni silleen että ensin olin itse flunssassa, sitten pojalla oli abaut 3 viikkoa korvatulehdus koska en ensin itse tajunnut ja sen jälkeen sattui kohdalle Euroopan töhöin tk-lääkäri. Kaks päivää oli ”normaalia” ja sit tuli taas flunssa. Kaikkiin. En oo kahteen kuukauteen nukkunu pidempään ku kolme tuntia putkeen. :):):):):) ja hihihilpee on meininki!

  1. Täytyy vaan ottaa tää sellasena yksi monista lenssuista. Ja vetää lisää d-vitamiinia..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *