Bitch please

Hei pissikset ja muutkin naisihmiset, jotka tunnette nyt piston sukkahousuissanne. On nimittäin syytäkin. 

Kesähän on nimittäin täällä. Nyt kun tekin olette huomanneet sen, ja päättäneet vaihtaa pillifarkut minisortseihin tai minihameeseen (jotka käyvät myös vyöstä vähän pidempiperseisillä ihmisillä), niin voisitteko muistaa seuraavat kolme asiaa:

  1. Ei ole suotavaa, jos sukkahousujen housuosan vahvikkeet näkyvät sieltä sortsien lahkeiden alta reilusti. Joko sukkahousut ovat liian isot, tai sortsit liian lyhyet. Tai mitä jos ostaisitte vaan vahvikkeettomia sukkahousuja?
  2. Mustat ohuet sukkahousut kesäsortsien kanssa, eih. Bitch please. Miten olis ihonväriset? Niissä nimittäin tuo seuraavan kohdan pointtikaan ei niin pahasti haittaa.
  3. Sukkapakoiset sukkahousut. Jos ne sukkahousut on KOKONAAN riivitty rikki niin menkööt tyylistä. Mutta hei nyt oikeasti. Sukkapakoiset sukkahousut vaan on yh. Ottakaa ne pois kun menevät rikki. Tai sitten taas, ihonvärisissä sukkahousuissa silmäpakokin näkyy vähemmän.

Ystävällisin terveisin, sukkahousunillittäjä

Kommentit

tiiti
ite puin

Mä kyllä ite tykkään kaikkein vähiten niistä "ihon"värisistä sukkahousuista sortsien kanssa. Niitä ei vaan taida olla tässä maailmankaikkeudessa sellaisia, jotka ei saa jalkoja näyttämään a)jonkun ruskettuneemman tai/tai keltatautisemman kaksoisolennon jaloilta tai b)kiiltopintamuovilta tai c)molemmilta.

sanumaria

Totta tuokin. Oikea järjestys ehkä olisi (pahemmuusjärjestyksessä):

1. Rikkinäiset mustat ohuet sukkahousut, joista näkyy housuvahvike.

2. Rikkinäiset ihonväriset ohuet sukkahousut, joista näkyy housuvahvike.

3. Liian kiiltävät/liian ruskeat ihonväriset sukkahousut.

4. Muut.

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse taas boikotoin niitä ihonvärisiä sukkahousuja viimeiseen hengenvetoon asti. Jos on niin kylmä, ettei ilman sukkahousuja tarkene, niin miksi yrittää näyttää siltä että olisi ilman käyttämällä ihonvärisiä? Kaikki kuitenkin tietää, että ne sukkikset on päällä. Mä suhtaudun sukkahousuihim vähän niinkun minä tahansa muuna vaatteena tai asusteena, jos ne on jalassa niin saa ne näkyäkin. Mutta mitään kesäshortseja en laittaisi sukkahousujen kanssa, ainoastaan farkkushortsit tai muut paksummasta materiaalista tehdyt shortsit, tai mustat shortsit ovat hyväksyttäviä sukkisten kanssa.

Mä en oo varmaan koskaan edes ajatellut, että shortsien kanssa voi/kuuluu käyttää sukkiksia. Ts. en kauheesti vissiin kiinnitä huomiota kanssapukeutujiin ;D

häkkilintu

Tässä kyllä aihe, jota minäkin tulin kauhistelleeksi tänään. Ja kyllä ne rikkinäiset ihonvärisetkin muuten aika pahalta näyttää.

Terkuin "pinsettejä ostaessa edessä seisovan reisiä tuijottanut henkilö"

A. Sinivaara
Onnenpäivä

C'mon, kuka edes käyttää sukkiksia...?

sanumaria

jokainen teini Tampereella :D Mustia. Rikkinäisiä. Sortsien kanssa.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Ahaa? Meidän keski-ikäisten ei enää tarvitse yrittää piilottaa selluliitteja sukkahousujen alle.

hiluvitkutin

Minä olen sortunut tähän! Olen käyttänyt mustien shortsien alla sukkahousuja, joissa oli oikein hauskaa pientä pallokuviota. Olivat vielä kaikenlisäksi mustat!
Tai no lähinnä harmaat, koska vain mustia pilkkuja. Olen siis ennätysmäinen teini ja tyylirikko. :D Mutta tuo asu pelasti kuuman baari-illan, johon ei vaan säären mustelman takia voinut ilman sukkiksia lähteä. Asun kruunasi metallinhohtoiset, kirkkaan punaiset, balleriinat.

Luminosa

Mä en voi sitää shortsien ja sukkahousujen yhdistelmää! Ihan sama minkäväriset sukkahousut ovat, ne näyttävät karseilta. Miksi shortsien kanssa pitäisi käyttää sukkahousuja? Sukkahousut ovat tarkoitettu hameen kanssa. Piste.

sanumaria

A.Sinivaara: niin kun meillä ei ole selluliittia? :D Sitähän on vaan tv-tähtösillä ja muilla julkkiksilla ainakin lehtikuvista päätelleen.

hiluvitkutin: mutta se onkin eri jos sukkahousuissa on palloja. ihan eri juttu.

luminosa: jos on kylmä? :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Se on tosi, että sukkahousujen vahvikkeiden näkyminen on karmean näköistä. Aikana jolloin suomessa ei kukaan vielä käyttänyt sukkahousuja shortsien kanssa, näin ulkomailla tytön, joka pisti vähän pahemmaksi. Tukevalla tytöllä oli todella lyhyet shortsit ja niiden alla mustat sukkahousut. Tyttö kumartui kaupassa ottamaan jotain alahyllyltä. Molemmissa jaloissa näkyi leveän haarakiilan saumat reilusti shortsien ulkopuolella. Tuo näky vei karmeudessaan voiton jo niistä keski-ikäisistä naisista, jotka käyttävät polvimittaista hametta polvisukkien yläreunat hameen alta vilkkuen.

Vierailija (Ei varmistettu)

ihon väriset/värittömät sukkahousut shortsien alla.. EI EI EI.

OMGBBQ

Itse olen (hameen kanssa!) vannoutunut ohuiden, puuvillaisten sukkahousujen ystävä. Ei tule silmänpakoja, ei hikoa jalat, ei näy mustelmat, ja sukkikset saa ehjänä jalkaan ilman pokasahaa ja liekinheitintä. Häiden, hautajaisten ja muiden isompien juhlien kanssa joutuu kyllä tekemään poikkeuksen, mutta arjessa ja bileissä en kyllä nailoneihin koske.

Minäkään ole vielä vakuuttunut sortsit ja sukkahousut -yhdistelmästä. Vähän niinkuin laittaisi takin päälle bikinien yläosan. Voisin kyllä ehkä kesällä kokeilla puuvillasukkisten kanssa sillä verukkeella, että en mielellään ole paljain säärin kuumallakaan koskapa minun ihanat kesäsääret on poikkeuksetta sokaisevan valkoiset ja mustelmilla (kohellan paljon). Sitten pitäisi kyllä hommata ensin sortsit. Hmm.

Ja kaikki ihonväriset sukkahousut saisi polttaa. Varsinkin ne kimaltavat.

pinni (Ei varmistettu)

Hyvä Sukkahousunillittäjä, voisitko nillittää myös rintaliivien olkaimista. Silikoniolkaimet ovat karmivat, samoin halterneck-yläosa yhdistettynä tavallisiin liiveihin.
Yst. terv. Pinni

sanumaria

:D Sukkahousunillittäjä voi sitten nillittää rintsikan olkaimista (Too fast for love:n Meri on nillittänyt jo olkainasiasta aika tehokkaasti) kun ne alkavat ärsyttää. Lupaus.

Luminosa

Kylmyys ei ole mikään syy laittaa sukkahousuja shortsien alle. Kylmyys on syy laittaa jalkaan pitkät housut!

Ramina
lapislatsuli

Sukkahousujen vahvikkeet ovat rumia ja suurimman osan ajasta myös turhia. Kuitenkin mielestäni farkkusortsien ja mustien tai ohuiden mustien sukkahousujen yhdistäminen on keväisin ja syksyisin hyvä valinta. Ihonvärisiä sukkahousuja en taas itse käytä lähes milloinkaan, koska a) harvemmin laitan jalkaani varpaita peittäviä kenkiä näin kesäisin ja b) koen niitä hiostaviksi ja turhiksi kesäaikaan. 

saagelsson (Ei varmistettu)

Mäkin voisin olla mieltä tota. Sukkahousut shortsien alla on ihan vitun jees, esim. koska
1. pääsee esittelemään hienoja kuviosukkiksia.
2. vähän jykevämmät sukkahousut estävät reisiläskejä hyllymästä ainakin vähän.
3. ei tarvitse ajella sääriä. siis, karvankasvusta päätellen joku mun isovanhemmista tjsp. on nussinut apinaa.
4. ehkäisee kinttujen ruskettumista.

Mutta ei ihonvärisiä. Ei. Kaikki ihonvärinen on rumaa, paitsi iho.

Itseäni satunnaiset silmäpaot eivät häiritse, mutta mä nyt suhtaudun vaatteiden rikkinäisyyteen mallilla "it's not a bug, it's a feature" (ellei kyseessä ole jotain tyyliin ammottava aukko perseessä. tai siis housujen persauksissa.)

Tissiliivien olkaimista voisin sen verran nillittää itse että näyttää huomattavasti kivammalta jos ne ovat samaa väriä kuin paita. Tai edes samaa väriä kuin joku muu osa pukua.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.