Bitch please

Hei pissikset ja muutkin naisihmiset, jotka tunnette nyt piston sukkahousuissanne. On nimittäin syytäkin. 

Kesähän on nimittäin täällä. Nyt kun tekin olette huomanneet sen, ja päättäneet vaihtaa pillifarkut minisortseihin tai minihameeseen (jotka käyvät myös vyöstä vähän pidempiperseisillä ihmisillä), niin voisitteko muistaa seuraavat kolme asiaa:

 1. Ei ole suotavaa, jos sukkahousujen housuosan vahvikkeet näkyvät sieltä sortsien lahkeiden alta reilusti. Joko sukkahousut ovat liian isot, tai sortsit liian lyhyet. Tai mitä jos ostaisitte vaan vahvikkeettomia sukkahousuja?
 2. Mustat ohuet sukkahousut kesäsortsien kanssa, eih. Bitch please. Miten olis ihonväriset? Niissä nimittäin tuo seuraavan kohdan pointtikaan ei niin pahasti haittaa.
 3. Sukkapakoiset sukkahousut. Jos ne sukkahousut on KOKONAAN riivitty rikki niin menkööt tyylistä. Mutta hei nyt oikeasti. Sukkapakoiset sukkahousut vaan on yh. Ottakaa ne pois kun menevät rikki. Tai sitten taas, ihonvärisissä sukkahousuissa silmäpakokin näkyy vähemmän.

Ystävällisin terveisin, sukkahousunillittäjä

Kommentit (19)
 1. Mäkin voisin olla mieltä tota. Sukkahousut shortsien alla on ihan vitun jees, esim. koska
  1. pääsee esittelemään hienoja kuviosukkiksia.
  2. vähän jykevämmät sukkahousut estävät reisiläskejä hyllymästä ainakin vähän.
  3. ei tarvitse ajella sääriä. siis, karvankasvusta päätellen joku mun isovanhemmista tjsp. on nussinut apinaa.
  4. ehkäisee kinttujen ruskettumista.

  Mutta ei ihonvärisiä. Ei. Kaikki ihonvärinen on rumaa, paitsi iho.

  Itseäni satunnaiset silmäpaot eivät häiritse, mutta mä nyt suhtaudun vaatteiden rikkinäisyyteen mallilla ”it’s not a bug, it’s a feature” (ellei kyseessä ole jotain tyyliin ammottava aukko perseessä. tai siis housujen persauksissa.)

  Tissiliivien olkaimista voisin sen verran nillittää itse että näyttää huomattavasti kivammalta jos ne ovat samaa väriä kuin paita. Tai edes samaa väriä kuin joku muu osa pukua.

 2. Sukkahousujen vahvikkeet ovat rumia ja suurimman osan ajasta myös turhia. Kuitenkin mielestäni farkkusortsien ja mustien tai ohuiden mustien sukkahousujen yhdistäminen on keväisin ja syksyisin hyvä valinta. Ihonvärisiä sukkahousuja en taas itse käytä lähes milloinkaan, koska a) harvemmin laitan jalkaani varpaita peittäviä kenkiä näin kesäisin ja b) koen niitä hiostaviksi ja turhiksi kesäaikaan. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *