Bussin perävalot ja vaatteiden tilaamisen vaikeus

Oon tässä kaksi päivää puhkunut pyhää ärsytystä paristakin asiasta, ja koska ärsytys on parhasta jaettuna niin here we go.

1. Plussamallistojen vaatteet

Mitä helvettiä nyt oikeasti. Miksi vaatesuunnittelijat olettavat että lihavilla ei ole vaatemakua? Vaan että jokainen pullero haluaa pukeutua ylipainoiseksi seepraksi tai leopardiksi (tai parhaimmillaan niiden yhdistelmäksi, mikä on vaan jo todella häiritsevää). Voisiko niitä eläinkuoseja olla pullerovaatteissa samassa suhteessa kuin normaalikokoistenkin vaatteissa? Ja sitten ne paljetit. Mää oon lihava, en erityisesti halua kuorruttaa läskejäni vielä paljeteilla. Lisäksi, ootteko huomanneet että kauheen monessa plussavaatteessa on pitsiä. Pistähän pitsihihat näihin käsiin niin kädet näyttää joulukinkulta. Nyt joku kotipsykologimpi toteaisi että olen saattanut käydä vähän vaatekaupassa enkä löytänyt mitään mikä ei olisi aiheuttanut kuin suunnattomasti vitutusta. 

2. Ellos

Löysin eilen illalla Elloksen verkkokaupasta kivat trikoot (ootte varmaan kuulleet rikoo on riskillä komee, eikö?), nuhjucollegepaidan kotona pidettäväksi ja Polarin Loop -rannekkeen. Ajattelin pistää rojut toivelistalle, ja rekisteröidyin käyttäjäksi tätä varten. Sitten kuitenkin rahatilannetta tarkastettuani päätinkin pistää tilaten vaatteet ihan heti, joten ei muuta kun ostoskoriin kliketiklik ja sitten kassalle. Tässä vaiheessa piti antaa nimi, hetu, osoitetta ja puhelinnumeroa. Syötin halutut tiedot ja painoin notta Kassalle. Vaan ei. 

Screen Shot 2014-10-07 at 21.08.18.png

No kiva, en muista mitään millä olisin muuten rekannut tonne. Menin sitten tuonne omille sivuille varoiksi vaihtamaan sähköpostiosoitetta ja/tai matkapuhelinnumeroani. Mutta katsokaas. Kun eihän se nyt niin käy.

Screen Shot 2014-10-07 at 21.10.13.jpg

Olishan se ollut liian helppoa ihan oikeaan kenttään kirjoittaa se puhelinnumero. Kun sitten päätin kokeilla tilaamista rekisteröitymättä, vieläkin epäonnistuen saatoin ehkä lähettää kauhean avautumisen Elloksen asiakaspalveluun. Mutta on se nyt perkele kun ei raha kelpaa! Mistään ei voi poistaa käyttäjätunnustaan, enkä oikeasti vuonna 2014 lähe soittamaan että voitteko muuttaa mun puhelinnumeron. 

3. Bussit.

Oltiin tänään Ideaparkilla tyttöjen kanssa. Aattelin siinä että lähen kivasti bussilla kotio niin ehin ajoissa ettei tuu huuto ja kriisi ja ties vaikka mitä (ollaan kaikki hieman ärtyisiä kun ollaan nälkäisiä) kesken matkan. Paitsi että pysäkille kaarsi sellainen korkea pitkänmatkanbussi, johon ei oo mitään toivoo nousta vaunuilla. Ja seuraava bussi tulee kolmen vartin päästä. Laskeskelin että no ei tässä, lähen käveleen kotiin ja otan sitten matkalta bussiin. Seuraavalta pysäkiltä. Paitsi että missasin sen bussin noin 200 metrillä. Ei se mitään, otan ton joka tulee eri reittiä, ehin just sen pysäkille, eihän se oo ikinä ainakaan aikatauluaan nopeempi. Paitsi tänään tietty oli, ja missasin sen noin sadalla metrillä. Eeeei se mitään, otan seuraavan joka tulee noin 15min päästä. Puhelin auki ja tuijottamaan Lissu Liikenteenseuraajasta että missä se mun bussi menee. Näköjään seisoo Höytämössä, eikä liiku. Ei hyvää päivää. Talsin taas seuraavalle pysäkille, koska vaunuista alkoi kuulua sitä ”hei vaunut pysähty ja mää melkeen herään niin vähän itken”-meteliä. Lopulta hyppäsin siihen bussiin mitä en alun perinkään jaksanut Ideaparkilla oottaa. 45min ja monta hikistä kiiruhtamisminuuttia myöhemmin. 

Joskus on vaan vaikeampaa kun joskus. Millanen päivä teillä oli?

Kommentit (23)
 1. plussakoonpallo
  8.10.2014, 18:44

  Ootko käynyt katsomassa siellä Ideaparkin tuhtien tyttöjen puodissa? Suurin osa ei viimeksi itselle kolahtanut, mutta yksi kiva paita löytyi ja se riittikin sillä erää. En muista sen nimeä, mutta on siinä lähellä keskusaukiota. Kiva jo sikälikin, ettei ainakaan tarvi selata turhaan että onko omaa kokoa.

  1. Joo oon mää käyny, ne vaan jotenkin on sillai ei-mun-tyylisiä. Tietty tätä pukeutumista vaikeuttaa tää mun ylenpalttinen nirsous, mutta minkäs sille teet kun on tietty oma tyyli. Ehkä jatkan silti siellä vierailua, josko sinne joskus jotain tulis mistä itte tykkää!

 2. Yritin kerran tilata Suomen Kuvalehteä nettisivuiltaan lahjaksi toiselle, mutta ei – ainakaan tuolloin netin kautta ei voinut tilata kuin heidän asiakasnumerollaan (?!).
  Laitoin palautetta aspaan, josta sainkin ihan asiallisen vastauksen (s-postilla olisi voinut tilata sieltä kautta) – mutta siinä kohtaa lahjaidea oli jo pakosta vaihtunut.
  Ärsyttävää todella.

  1. Noi aspat on monesti ihan tosi hyviä ja ystävällisiä, mutta jotenkin vois kuvitella että esim. sä et ollu ainoo joka tosta huomautti ja soitteli asiakaspalveluun.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *