Dieettikatsaus, vko 3

Huolimatta siitä että ruokarytmin löytäminen on hankalaa (eli en ole vain riittävän viitseliäs ja tahdonvoimaa saa välillä etsiä jostain kissojen ja koirien kanssa), edistystä tapahtuu. Senttejäkin on alkanut lähteä, ja mieliala kohonnut vähintäänkin samassa tahdissa ellei jopa nopeammin.

Screen Shot 2014-08-18 at 09.22.17.png

Liikuntapuolella sujuu mukavasti. Salille pääsin viime viikolla kerran, ja liikunta painottui enemmän juoksuun ja fillarointiin. Hankittiin kotiin jumppakuminauha ja sellainen cxworx-tuubi, joten voi päivisinkin viuhtoa sitten niillä kun lapset sallivat. Juoksun puolella aloitin tuollaista 4×4-intervallitreeniä siis viime viikolla, ja jatkoin sillä taas. Lisäksi pari kävelyä, fillarointia ja eilen kokeilin jaksanko hölkätä 5km. No ihan en jaksanut. Mutta kyllä sekin kohta menee, oon ihan varma!

Dieettiupdate: -2,5kg, -9cm (kaikki yhteensä siis, vyötärö+lantio+rintakehä)

Lenkkikelit ovat olleet kohdillaan, ja maisemat nättejä:

IMG_3968.JPG

IMG_4033.JPG

IMG_4030.JPG

 

Kommentit (1)
  1. Myhymyhy, kateus ja itsesääli iskee! Sulla on kaks vauvaa ja silti jaksat liikkua ja treenata joka päivää, mulla on vaan yks ja en saa mitään tehtyä mahani eteen.. No, voin mä puolustautua sillä että oon viimeset kaks kuukautta kävelly joka päivä vähintään tunnin tällä hetkellä jo 7kg painava jötkäle kannossa. Ainaki oon jotain tehny. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *