Dieettikatsaus, vko 6

Aiai, arvasin että tällainen viikko tulee eteen. Tai ei kai siinä mitään ihmettelemistä ole, jos ei noudata viikkoon dieettiään niin mitään edistystä ei tapahdu. Viime viikon painon superputoaminen (1,5kg/vko) oli joku hassutus, sillä tällä viikolla ollaan sen verran ylhäällä. Vyötäröltä sentään lähti sentti, että ei homma ole ihan puihin mennyt.

*tähän lisätään myöhemmin mustavalkoinen videomontaasi siitä miten matka on tähän asti mennyt ja miten paljon painaa kun ei paino olekaan pudonnut ja video päätetään kun laihduttaja urheasti nostaa leukansa ja toteaa että matka jatkuu*

Screen Shot 2014-09-08 at 07.52.18.png

Liikunnan puolesta meni ihan kivasti. Kolmesti käytiin vaunuilemassa kuten oli suunnitelmissakin, tosin en tiiä lasketaanko 2km talsimista neuvolaan ja takaisin varsinaisesti lenkiksi.. Salilla pitäisi saada ehkä vähän enemmän tehoja tekemisestä irti, mutta en oikein vielä tiedä miten keskivartalo kestää. Mieli tekisi kyykätä isommilla painoilla, mutta en ajatellut rikottaa mitään paikkoja tässä heti alkuunsa. Nyt syyskuusta alkaen kunnan salikin on auki myös viikonloppuisin, niin saattaisin joinakin viikkoina saada käytyä kahden salikerran sijaan kolmesti kanniskelemassa 5kg Leokolevyjä ympäri salia.

Leokoista tulikin mieleen, nehän menevät siten että mitä kevyempi paino sitä pienenmpi kiekko. Ykkösen kiekot näyttävät lähinnä pullalautasilta, ja 25kg kiekkoa on vaikea saada otettua syliin. Oon aika varma että kyseessä on kikka saada ihmiset siirtymään aina isompiin painoihin, alkaa hävettää roudata niitä minikiekkoja siellä telineestä tankoon…

Dieettiupdate: -3,0kg (oivoi, ihan väärä suunta), -22cm

Kommentit (7)
 1. Hei tarkoittaako tuo tulos siis sitä, että kiloja on lähtenyt koko dieetin aikana kolme ja senttejä 22? Jos tarkoittaa, niin aika mahtava todiste siitä, ettei aina pitäisi hysteerisesti tuijottaa sitä kilomäärää, vaan mittoja koostumusta, siis mitä sieltä paketista oikein löytyy.

  1. Sitähän se tarkoittaa. Ja sen senttimäärän takia mua ei vitutakaan tää vielä ihan kamalasti 😀

   1. Mä olen sanaton. Aivan uskomatonta! Siis tätä mä olen aina jankuttanut, että pitäisi katsoa peiliin ja mittanauhaan ja huomioida vartalon mittasuhteet. Siitä huolimatta etenkin naisilla on ihme pakkomielteitä kiloista ja vaatekoosta. Ja kaiken maailman keskusteluketjut, joissa vänkytetään, ”mikä on sopiva paino tämän ja tämän pituiselle naiselle”, voi tsiisus.

    1. Kyllähän mää nyt tiiän että kilojakin on tähän varteen liikaa, mutta niinko olennaisempaa jotenkin on että mahdun omiin vanhoihin vaatteisiin kun että painanko x vai y kiloa. Tietty jossain kohtaa haluan sinne ”normaalipainoon”, mikä sekin on aika suhteellinen käsite. 🙂

 2. Vitsi että on muuten katu-uskottavaa touhua lyyä 10kg tankoon 10kg kiekot (isot), eli rinnallevedossa on vain 30kg mutta näyttää paljon enemmältä kuin 5kg kiekot 20kg tangossa hehe 😀 (Oikeesti käytän fyysisesti isompia kiekkoja rinnallevedossa siksi että rytmin saaminen on helpompaa enkä suinkaan siksi että näyttäisin bodarimmalta kuin olen.)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *