Ei perkele

Screen Shot 2014-06-25 at 14.18.50.png

Screen Shot 2014-06-25 at 14.00.10.png

(kuva: Nyt.fi)

Screen Shot 2014-06-25 at 14.19.50.png

Lakivaliokunta, mitä helvettiä?

Ja Jungner. Ensi kerralla ajoissa töihin jooko?

Kommentit (14)
  1. Mahtoko Jungneriki vaan ”myöhästyä”. Mä en kyllä luota poliitikkoihin pätkääkään. Ihmiset valittaa kaikista asioista, mutta vuodesta toiseen äänestävät  kokoomuksen suurimmaksi puolueeksi. Ja samat äänestäjät ihmettelevät miksi perussuomalaiset saivat niin paljon ääniä, ja miksi ihmiset ovat niin tyhmiä, että heitä äänestävät. Se vaan nyt menee niin, että kansa on jakautunut. Toiset äänestää aina sitä samaa puoluetta. Toiset taasen ovat kyllästyneet valtapuolueitten politikointiin ja antavat äänensä protestina persuille. En tiedä liittyykö tämä mitenkään otsikkoon, mutta poliitikot on perseestä! 😀

  2. Jotenki vaikeaa löytää mitään järkeviä sanoja mutta tuntuu itestä hassulta että joitakin edelleen ”jurppii”  homoseksuaalit, tai ei olla ihan vielä herätty tällekkään vuostuhannelle. Itsellä ei ole koskaan ollut vähemmistöjä mitään vastaan. Mun puolesta menkööt naimisiin, ja ihan missä haluavat, ja adoptoikoot niin monta lasta kun haluaa.

    Ajatus jotenki näin, siis positiivisella tavalla 😀

    1. En vaan oo ite keksinyt vieläkään mitään miten homoparien avioliitto tai adoptio-oikeus olis jotenkin mun elämälle miinusta. Toki, pakko mun on toisaalta myös hyväksyä että joku ei homoseksuaaleista pidä. Mutta ei sekään että ei pidä toisten elämäntyylistä voi seistä sen edellä että kaikilla olis tasa-arvoiset oikeudet.

      1. Niinpä. Satuin katsomaan myös Yle Teemalta Stephen Fryn kaksosasen dokkarin jossa kierteli maailmaa katsomassa miten siellä suhtaudutaan homoseksuaaleihin, ja oli kyllä osittain aika järkkyä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *