Ei pitänyt mutta oho

Olin vähän päättänyt, että en osta mitään uusia vermeitä Meuhkalle ja Veuhkalle. Kirpparilta oon ostanut ehkä neljä vaatetta yhteensä, kaverilta sain kaksi Ikea-kassillista kaikenlaista vaatetta ja sukkaa ja tossua ja sitten on vielä ne äitiyspakkauksesta tulleet vaatteet (tuplana toki). Mutta ehkä tarjoushaukka minussa sai eilen vallan kun käytiin äidin kanssa vähän Ideaparkissa piipahtamassa. Oikeastaan etsin sellaista kauppaa missä joskus siellä Ideaparkissa oli sekä vauvoille vaatteita että muita tarvikkeita, mutta kyseinen liike ei taida enää toimia (ainakaan tuolla ostarilla). Mutta sitten eksyttiin sellaiseen kauppaan kuin Ballot. Ja siellä oli ale. Joten.

2014-04-18 16.56.54p.jpg

2014-04-18 16.58.42p.jpg

Haluaisin vaan sanoa että a) liikkeessä oli noista Blaa!-merkkisistä jutuista isot alet (noi maksoivat 10€ kpl, eli joo, aika kallista silti) ja b) äiti maksoi pöllöhaalarit. Bonusta toki siitä että kyseiset vaatteet on suomalaista designia (oonko nyt hyvä bloggari kun hankin kotimaista designia?).

Mutta kuinka hienoja! 😀 Miksei aikuiselle olie pöllöhaalareita? 

PS. Hei toimitus, olisiko mahdollista saada joku kategoria ”lapset/vauvat/pienet” tai ”vauvajutut, jotka ei kaikkia kiinnosta”? Voisin itse käyttää sellaista ihan mieluusti näissä tän sortin postauksissa.

Kommentit (10)
  1. Meilläkin pöllökuosi ollut monessa vaatteessa käytössä. Liekkö siitä johtunut, että ensimmäisiä lintuja, joita osasi nimetä. 😀

  2. Iiiiihania!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *