Eissaatana

Tekis mieli laittaa tää tonne kategoriaan ”mieli ja hyvä elämä”, mutta ei pysty valehtelemaan että viikonlopulla oli mitään tekemistä hyvinvoinnin kanssa. Olipa siis pienet juhlat. Ja paljon skumppaa. Ei kai siinä muuta 😀

img_5894.jpg

Arvatkaa, mitkä kengät kuvassa on mun.. Olis kyllä tarvinnut pistää noi, ehkä sitten olisin lähtenyt juhlista kotiin, enkä esimerkiksi baariin. Koska nythän kävi niin, että etkoilla juotiin skumppaa. Englantilaista skumppaa. Sitten pääjuhlassa taidettiin saada lisää skumppaa. 

img_5910.jpg

Ja sitten noh. Ruoan kanssa tietenkin viiniä. Mut lähetettiin jossain kohtaa hakemaan pöytään sekä lisää viiniä että lisää GTä. Sanoinko jo, että joku olis voinut mielummin lähettää mut kotiin?

img_5925.jpg

Sinne baariin siis piti päästä, ja siellä oli taas vaarallisia tilanteita. Esimerkiksi yksi irkkumies, jonka kanssa tulikin (varmasti todella selkeällä ja erittäin hyvällä englannilla) juteltua oikeastaan koko ilta. Aina kun en kadonnut jonkun kaverin mukana ties minne pitkin baaria. Miksi joku vähän lähempänä asuva ei tuu jututtamaan, häh?

Sunnuntaiaamulla puol yheksältä totesin että on muuten sitten to-del-la kipeä olo. Enkä edes löytänyt siis itseäni mistään Tampereen lähiöstä jatkoilta. Kuume singahti yli 38 asteen ja sunnuntai meni iloisesti nukkuessa ja hereillä ollessa Finrexiniä juodessa (litroittain). Uah sanon vaan.

img_5928.jpg

Tämä ilta on pyhitetty minulle ja Columbolle. Kynttilän valossa. Oh romantich, sanoisi Derrick ja olisi todella todella kateellinen.

Kommentit (2)
  1. Mä jotenkin ajattelin että englantilaiset juomat ei houkuttelis irkkuja.

  2. Hmm… voisko olla niin, että jos englantilaisella skumpalla houkutellaan luo miehiä Brittein saarilta, niin joku suomalaiskansallisempi juoma houkuttelisi lähempääasuvia? Lue: ensi kerralla kossuvissyä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *