Ekaa kertaa sitten maaliskuun

Ihan liikunnan alle en kehtaa tätä listata, mutta pistetään terveys-kategoriaan. Nimittäin mun pääni olis hajonnut kohta jo niin pahasti jos en olis päässyt pikkuhiljaa jo pihalle ja liikkumaan.

Viimeksi maaliskuussa oon päässyt tekemään jotain mikä etäisesti ees tuntui liikunnalta. Sen jälkeen turvotus oli valtavaa ja ahdisti ja maha painoi ja kilsan kauppareissukin oli liikaa. Oli aivan mahtavaa päästä kävelemään auringossa niin että ei vaappunut kuin ankka ja jalkoja ei kivistänyt ihan älyttömästi. Ja omat tennaritkin mahtuivat taas jalkaan, onnenpäivä on tämä!

 

 

Kommentit

Valonjuuri
Yksin

Ooh! Minäkään en edes muista miltä tuntuu liikkua normaalisti.. Minkähänlaista se on ihan vaan KÄVELLÄ? :D 

sanumaria

Aivan sairaan kivaa. Oikeesti. Ja kevyttä.

Tyhjä

Suomenkielisessä heiaheia:ssa tuo on kärrykävely. :-D Oli yhdessä vaiheessa määrältään ihan ykköslaji.... :-D 

sanumaria

Onneks ei sentään kottikärrykävely :D

Nina Enroth

Mahtia, onnea! Uskoisin, että tuon lajin merkintöjä alkaa ihan jonkin verran sinne tilille sadella. Kuin siistiä, että on kesä.

sanumaria

Mää tässä yritän tehä lähtöö taas ulos :) Mutta lapset ei oo ihan yhteistyöhaluisia :D

Maisteri (Ei varmistettu)

Menee taas perspektiiviin omat valitukset kun aikanaan harmittelin niitä niskaylläreitä, jotka tapahtui aina Just Sillon, kun lapsi oli pakattu haalariin ja makuupussiin vaunun pohjalle ja toinen jalka oli jo kynnyksen yli. Mutta että niitä olis tullut kahdesta tuutista. Vuorotellen. Ja sit toiselle ehtii tulla jo nälkäkin tietty.

Pitkää pinnaa ja reippaita kävelyitä sinne toivottelen. (Kuukausi vielä niin mä haluan tulla työntämään!)

sanumaria

Pitäsköhän mun tehä sellanen howto-postaus :D Tai ei ehkä howto, sillä varmaan saa kaikki kimppuunsa mutta sellanen näin-meillä?

Kommentoi