Ekaa kertaa sitten maaliskuun

Ihan liikunnan alle en kehtaa tätä listata, mutta pistetään terveys-kategoriaan. Nimittäin mun pääni olis hajonnut kohta jo niin pahasti jos en olis päässyt pikkuhiljaa jo pihalle ja liikkumaan.

Screen Shot 2014-06-15 at 16.08.25.png

Viimeksi maaliskuussa oon päässyt tekemään jotain mikä etäisesti ees tuntui liikunnalta. Sen jälkeen turvotus oli valtavaa ja ahdisti ja maha painoi ja kilsan kauppareissukin oli liikaa. Oli aivan mahtavaa päästä kävelemään auringossa niin että ei vaappunut kuin ankka ja jalkoja ei kivistänyt ihan älyttömästi. Ja omat tennaritkin mahtuivat taas jalkaan, onnenpäivä on tämä!

 

 

Kommentit (8)
 1. Ninan verkkareissa
  16.6.2014, 05:22

  Mahtia, onnea! Uskoisin, että tuon lajin merkintöjä alkaa ihan jonkin verran sinne tilille sadella. Kuin siistiä, että on kesä.

  1. Mää tässä yritän tehä lähtöö taas ulos 🙂 Mutta lapset ei oo ihan yhteistyöhaluisia 😀

   1. Menee taas perspektiiviin omat valitukset kun aikanaan harmittelin niitä niskaylläreitä, jotka tapahtui aina Just Sillon, kun lapsi oli pakattu haalariin ja makuupussiin vaunun pohjalle ja toinen jalka oli jo kynnyksen yli. Mutta että niitä olis tullut kahdesta tuutista. Vuorotellen. Ja sit toiselle ehtii tulla jo nälkäkin tietty.

    Pitkää pinnaa ja reippaita kävelyitä sinne toivottelen. (Kuukausi vielä niin mä haluan tulla työntämään!)

    1. Pitäsköhän mun tehä sellanen howto-postaus 😀 Tai ei ehkä howto, sillä varmaan saa kaikki kimppuunsa mutta sellanen näin-meillä?

 2. Suomenkielisessä heiaheia:ssa tuo on kärrykävely. 😀 Oli yhdessä vaiheessa määrältään ihan ykköslaji…. 😀 

  1. Onneks ei sentään kottikärrykävely 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *