EKSNMV goes #some ja #trendikäs ja #aallonharjalla ja #kaikkeanehipsteritonkeksineet

Koska nykyaika on täällä, ei auta nitistä blogissakaan. Siviiliminä onkin jo feisbookissa (jo vuodesta 2007 tai jotain, yliopistotutkijan piti olla aikaansa edellä tai ees ihan vaan vähän jäljessä) ja tweettaamassa (näinkin mielipiteitä omaavaksi tyypiksi tweettaan harvinaisen harvoin) ja instailemassa (se on kivaa, ja lisäksi saan feediini mopsipentujen kuvia päivittäin). Mutta nyt on blogikin astunut askeleen eteenpäin. 

Feisbookkihan blogilla olikin jo, mutta muistutetaas siitä taas: täältä löytyy tuo seurantaväline.

Screen Shot 2014-06-16 at 08.29.57.png

Oliskohan muuten uuden bannerin aika?

Sitten se uuden uusi Instagram löytyy täältä. Ja käyttäjänimihän on siis ihan etkaisaanymuavarte. Olis kiva jos seuraisitte sitä, ettei mun tarvis olla ainoo. Se on hieman noloa se jotenkin.

photo.PNG

Instassa spämmätään vähän vauvakuvilla ja vähän sellaisilla ehehehe-naurattaa-kuvilla.

Mitäs vielä. Ei varmaan muuta. Jos mulla olis nyt jotain arvottavaa niin voisin julistaa että arvon kaikkien tykänneiden kesken jotain. Mut ei oo arvottavaa. Paitsi voin luvata että jos FBssä menee 200 tykkääjää rikki ja Instagrammissa 100, kirjoitan runon. Tai järjestän epäonnisen kysykää-postauksen. Sellaisen missä kysyn että kysykää mitä vaan ja sitte kukaan ei kysy mitään! 

Oikeasti mulla on kyllä ihan postausideoita kasassa, mutta ennakkomainonnasta huolimatta ne liittyy aika pitkälti vauvoihin. Johtuen lähinnä siitä että en oikeen tee muuta kun hengaan kotona noitten tenavien kanssa. Mutta eiköhän tässä kun pääsee tonne ulos kunnolla niin ala asiat taas harmittaa!

Kommentit (4)
  1. Mäkin haluan lisää vauvajuttuja! Etenkin niitä missä sun piti satunnaistaa tenavat eri kasvatusmalleihin, kuten rinta vs pulloruokinta, perhepeti vs oma sänky, kiintymysvanhemmuus vs en tiedä mikä sen vastine on, normaali vanhemmuus (?)  ja sitten excelöit tulokset niin että saadaan vihdoin kovaa dataa pöytään näihin keskusteluihin! 😀

    1. Tosta saiskin hyvän juttusarjan. Voiskohan sen nimetä jotenkin ”Tästä se sota lähtee:” -alulla 😀

  2. Mää kannustan ja kiritän seuraajapottia täältä sivusta kun oon niin aikaani *krhöm* edellä etten kuulu kumpaankaan virtuaalivekottimeen.

    Sen vielä sanon, että vaikka olen lapseton ja vauvablogeille lähes letaalissa määrin allerginen, niin täällä on ollut vallan virkistävän omaperäinen ote tenava-asioihin. En ole tuntenut tarvetta paeta vuorille. 🙂

    1. Kiva kuulla! Lupaathan nostaa lippua pystyyn jos alkaa mennä lässytykseksi jutut blogissa? 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *