Ennen oli telkkarin katselu helpompaa

Kuulkaa ihan monestakin syystä oli. Pentuna katsottiin telkkaria yhdessä äidin kanssa. Ja käytännössä sitä mitä äiti halusi katsoa. (No usein se halusi katsoa sitä mitä minä halusin.)

tumblr_mhdpauttji1qexm93o1_500.jpg

Ja minä halusin katsoa Alffia, Blossomia, McGyveriä, Dallasia, Dynastiaa ja Napakymppiä. Ja Taotaon katsoin, ja sellaista piirrettyä karhusarjaa jossa sen toisen karhun nimi oli Nuka. Sitten katottiin Derrickiä ja Bergeracia. Sitä muisti ulkoa että koska mikäkin tuli. Nimittäin ennen oli ensinnäkin vähemmän kanavia. Oli ykkönen, kakkonen ja kolmonen. Vähemmän kanavia, vähemmän muistettavaa. Ala-asteella piti muistaa että milloin Beverly Hills 90210 tuli, ja yläasteella että koska tuli Kummeli. Mutta helpolla vielä pääsikin.

ustv_90210_original.jpg

No mutta sitten tuli lisää kanavia. Ja vähemmän aikaa olla kotona. Onneksi oli videot, ja sai nauhotettua ohjelmia. Mutta oli kyllä paha kun menit kouluun etkä ollutkaan katsonut viimeisintä jaksoa Melrose Placesta. Sitä oli ihan pihalla että mitä oli tapahtunut. Ja jos videoiden ajastus meni pieleen niin siinähän sitten jäi vaan näkemättä.

friends-tv-show-639-141111-1321286025.jpg

Mutta sitten tuli taas lisää kanavia, eikä enää oikeen pysynyt kärryillä että mikä sarja tuli milloinkin ja miltä kanavalta. Vaikeaa oli se. (Tosin nyt jos joku Frendien jakso on jäänyt välistä niin yhä pyörittävät kyseistä sarjaa. Ja yhä se on yhtä hyvä!.)

Nykyään televisio on enemmän taustameteliä. Enää ei varsinaisesti juosta kauhealla kiireellä kaupasta kotiin että ehtii katsomaan jonkun sarjan. Kun se sarja menee boksille. Tai vielä parempaa, sarjan voi katsoa jo netistä.

netflix-for-windows-8-app-review-0.jpg

Mutta se mikä on oikeasti parasta nykyään televisiossa on se, että sieltä tulee ihan järjettömiä tv-ohjelmia. Mä olin telkkariton noin viisi vuotta ja voi pojat sinä aikana on tapahtunut kehitystä. Ihan vain muutaman huippusarjan mainitakseni niin, Rakas sinusta on tullut pullukka, Suurin pudottaja, Alaskan poliisit, Poliisit, Viidakon tähtöset, Gordon Ramseyn kaikki ohjelmat, Anthony Bourdain ylipäätään, Hurja remontti, Hurja mikätahansa ja kaikki 4D ja 5D ja muut D-dokumentit. 

Siinä missä ennen katsoin oikeasti tv-sarjoja ja jännitin viikon että pussaakohan Brenda nyt sitten jo sitä Dylania vai mitä, nyt tuijotan vain kaikkea typerää ja turhanpäivästä. Ja jos rehellisiä ollaan, niin sitähän varten se telkkari on. Että voi maata sohvalla ja katsoa jotain ihan tyhjänpäiväistä. 

(Alf, Frendit, Netflix, 90210)

Kommentit (19)
  1. Näin ”aikuisena” sopii miettiä, että mistähän purkista Tohtori Sykerön luoja nappaili, kyseistä piirrettyä luodessaan 😀 Viihdyttävähän se on edelleen 🙂
    Onnenpyörä oli kans huikee.. eikä Teho-osaston alkukausiakaan voi unohtaa..

    1. Tohtorisykerö ♥ Niin, ja olipa kerran ihminen! Sen ohjelman ansiosta muistan edelleen kuinka hermot toimii: viestikapulalla :p

  2. Oi se ihana karhupiirretty! 

    Mä muistan, kun kolmoskanava tuli näkyviin ja äiti sanoi juhlallisesti aamupalan jälkeen, että no niin lapset, nyt voitte mennä katsomaan telkkaria, sieltä tulee Smurffit (tai joku muu, en ole ihan varma mikä ohjelma). Ja mehän kipitettiin katsomaan 🙂

    Just tein kauhean urakan taas, kun ajastin viikoksi eteenpäin sarjat, joita seurataan tai joita ehkä joskus seurataan. House, Rillit huurussa, Isänmaan puolesta, Greyn anatomia, Taivaan tulet, Kohde, Solsidan… huh mikä homma!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *