Hämmennys

photo 3.jpg

En tiennyt että fitnesselämäntyyliä noudattavat ihmiset erityisesti kaipaavat teollisesti puristettua lisäainetta sipsin muodossa. Mut hei mitä välii, tästä saa protskuu!

Syökö joku näitä oikeesti? Niinko joku oikea fitnessihminen? Sellainen joka kisaa ja maalaa itsensä ruskealla pinoteksilla kisoihin? Tietääkö kukaan?

Kommentit (10)
  1. Vähän aihetta sivuten… minusta oli hauska kun aikoinaan kaveri kehui löytäneensä laihduttajalle sopivan herkun kaupasta: Painonvartijoiden popcornit! Kysyin mikä niistä tekee niinku laihduttajalle sopivaa. Kuulemma se, että ne ovat terveellisempiä. Oli muuten hauska katsoa niiden poppareiden tuoteluetteloa verrattuna siihen että olis laittanut lusikkallisen öljyä kattilaan ja maissinjyvät päälle…

    1. Noissa on vähän sama kun ihmiset näkee kauheesti vaivaa keksiäkseen ”terveellisiä herkkuja” joilla voi korvata perinteiset herkut. Niinkon vaikka keksii juustokakulle korvikkeeksi version jossa ei ole juustoa eikä kakkua. Mutta kysymys kuuluukin, että jos normaalisti syö kerran kuussa juustokakun viipaleen, onko sitten järkevämpää tehdä terveellistä herkkua ja vetää sitä useammin?

  2. Mäkin olen joskus ihmetellyt näitä. 😀 Äkkiseltään laskettuna noissa on noin 20 eri ainesosaa, hyvissä sipseissä on perunaa, suolaa ja öljyä. Lähes kaikissa noissa ”huijausherkuissa” näyttää olevan mm. inuliinia ja/tai keinomakeutusaineita, jotka on tosi yleisiä vatsanväänteiden aiheuttajia.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *