Hei sinä siellä vuonna 2004

Toimitus ja Trendi kyselivät, että millaisia terveisiä huutelisin 10 vuotta nuoremmalle itselleni (varmaan niiden pätevien osake- ja sijoitusvinkkien lisäksi). Ihan ensin suosittelisin vaihtamaan stylistiä. Kannattanee ehkä myös vinkata samaa kavereille.

juntit.jpg

Toisekseen suosittelisin miettimään, saatko tarpeeksi unta. On ergonomisesti epäilyttävää nukahtaa baaritiskille ankka kainalossa.

Kuva06.jpg

Mutta oikeastaan, niin ihan hyvin sä vedät. Oli hyvä idea lähteä ylioppilaskunnan hallitukseen, ja tulee vastaan vielä monta hyvää ideaa joihin lähteä mukaan. Ehkä voisit lähteä enemmänkin vielä mukaan kaikkeen, isolla sydämellä. Niistä hyvistä ideoista sitten yksikään ei varsinaisesti edesauta valmistumista saati nopeuta sitä, mutta voin luvata että valmistut maaliskuussa 2007 ja jokainen idea on toteuttamisen arvoinen. Kyllä, myös se kun päätätte kaverin kanssa organisoida pienet kotibileet kaverin vanhempien takapihalla. Tänä kesänä siellä oli keikalla Emma Salokoski, joten ei ollut yhtään huono idea lähteä mukaan ekalla kertaa.

Et ehkä saa sitä perhettä ihan niin aikaisin kuin halusit, mutta teet hienon reilin, tapaat tulevia sydänystäviä ja törmäät tulevaan aviomieheenkin. Ihan heti ei mitään vipinää tule, mutta esim. syksyllä 2009 kinastelette siitä voiko Batman-aiheisessa lavaspektaakkelissa kiinnittää Jokeri vaaleanpunaiseen Hello Kitty -krusifiksiin. Voisit suostua suorilta, se krusifiksi maalataan joka tapauksessa pinkiksi. Pääset helpommalla.

Ne terveiset? Älä tee oikeastaan mitään toisin. Paitsi hanki se stylisti. Ja nauti elämästä.

Kommentit (3)
  1. Hienostihan sun asu mätsää! 😉 Enemmän nukkuminen on kyllä ihan hyvä neuvo.

    1. Harmillisesti kuvassa ei näy mun pinkki puhvihihainen tuulitakki. Eikä kavaljeerin ruskeat toppahousut saa ihan täyttä oikeutta.

  2. Ihanan lempeästi puhut menneisyyden itsellesi. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *