Helsinkiseikkailu

Käytiin eilen tiitin kanssa Lilyn 1-vuotisjuhlissa oikeen pääkaupungissa asti. Ensin vietiin sinne mukanamme lumipyry (sori), ja sitten meinattiin eksyä matkalla lähimpään kahvilaan rautatieaseman ja Kiasman välimaastossa. Olkaapas hyvä.

img_6639p.jpg

img_6641p.jpg

img_6642p.jpg

img_6651p.jpg

Oli kyllä kiva reissu, ja kiva tavata kaikkia lilyläisiä livenä, niinkun Jenna ja Anna ja Tiina ja Roosa ja Hertta ja Kati ja Joanna ja muita joita en ehkä nyt muista. En oo juonut tarpeeksi aamukahvia. Vielä. Paitsi Vierasta miestä en tunnistanut, luulen nähneeni Pumpuin Lotan ja hämmenyin kun ihmiset tuli kehumaan mun valitus-ja-itsesääli-ja-mäkuolenyksin-juttuja oikeen urakalla. Mää aina hämäännyn ja pelästyn kun joku kiinnittää muhun huomiota, niin pistän tähän huomion kiinnittämiseksi hienon giffin siitä, miten tiiti syö kakkua.

cupcaketiiti_pieni.gif

Kiitos kivasta illasta siis vielä 🙂

Kommentit (10)
  1. Mua kyrsii että tää biletys sattui nyt tosi paskaan kohtaan enkä päässyt mukaan. Mut ei millään pysty venyyn kahteen Hesanreisuun saman viikon aikana 😀 No, pistän kalenteriin 2v-bileet. Silloin ois paras olla jotain hyvää tarjottavaa, hyvää viiniä ja joku hyvä ennakkoensi-ilta tarjolla 😀

  2. Vieras Mies
    15.2.2012, 21:07

    Niin, tulihan se tuolla toisella palstalla vahingossa paljastettua. Perkele.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *