Housunillittäjän muotikatsaus

Sukkahousunillittäjä kauhistelee edelleen ihmisiä, joiden mielestä on cool että sukkahousujen vahvikeosa näkyy sortsien/hameen alta. Ajattelin ensin että voisin etsiä hyviä housuvaihtoehtoja näille fashiondisastereille, mutta tää tais mennä vähän ojasta allikkoon.

Hei, salihousut on taas täällä! Nuo 90-luvun kauhut, joita bodarit käyttivät kun ei kai osattu tehdä muuten tarpeeksi isoja housuja (joihin ne bodareiden reidetkin mahtuisivat). Ei hätää, nyt taas mahtuu!

hmprod.jpg

Tosin nyt näitä myydään haaremihousuina, joissa on pirteä printtikuvio! Salihousut mitkä salihousut. Yäh.

Sitten kysymys. Mua on jonkun aikaa tässä hämmentänyt yksi asia housumaailmassa. Tai no montakin, mutta tämä yksi erityisesti. Nimittäin sellaset beigen/hiekan/eiminkäänväriset pinkeät housut. Niinkun tällaiset:

hmprod2.jpg

Toisilla naisihmisillä ne näyttävät siltä, että ne ovat housut. Rumahkot housut, mutta housut. Toiset naisihmiset taas näyttävät siltä, että ovat lähteneet liikkeelle täysin ilman housuja.  Niinkun näin:

3230.jpg

Mikä ihme siinä on? Mutta toisaalta, parempi tuokin kuin nämä Nellyn BIKER-leggingsit. Mä haluaisin nähdä sen BIKERIN joka noita pitää. Oon aatellut että niillä on yleensä nahkaliivit. Eikä näitä:

540576-0013_1.jpg

Minäkin yleensä pidän valkoisia pitsikalsareita niin että alla on mustat alushousut ja jalassa mustat korkkarit. Vai olenko ainoa?

Kuvat: H&M, Nelly, People of Walmart

Kommentit (21)
 1. Irenenenene
  23.6.2014, 09:11

  Hei! Mistä noita ysäri salihousuja saa? Oon yrittäny ettiä, mut en löydä ja haluan sellaset 😀

 2. Fashiondisaster
  27.5.2012, 07:12

  Luulen et noi Nellyn bikerleggarit on tarkotettu minishortsien alle niin et nää lahkeet vaan näkyy hiukan esim. tähän tyyliin:

  http://images3.chictopia.com/photos/cayleem/8066323712/8066323712_400.jpg

  Itse ainakin lähtisin niitä noin käyttämään, en ehkä ihan pelkästään 😀 Noi haaremhousut on ehkä jo vähän menneen talven lumia, pari vuotta sit niitähän tuli vastaan joka toisella vastaantulevalla. Miehetkin varmasti huokaa jo helpotuksesta kun haaremit jää ja naisilla alkaa taas sitä paljasta reittä näkyä. 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *