Huonoja ideoita.

Huono idea 1: Voisin käydä vähän lenkillä. 

Seuraukset huonosta ideasta: Tämä juoksuhan sujuu. Jos juoksisi 10km noin tuntiin, pystyisköhän. Kas, pystyisi. Jaksaisinkohan mä juosta puolimaratonin. Helposti. Mähän ees tykkää juosta. Toisaalta, en mä tykkää tequilastakaan ja silti sitä joskus tulee juotua. 

Huono idea 2: Voisin juosta puolimaratonin.

Seuraukset: Mä tarviin uudet lenkkarit. Oih, tuolta intternetistä löytyisi pinkit lenkkarit. Ne on kyllä tyhmän näköset muuten ne juoksutrikoot. Varsinkin on on vähän pläski. Mut toisaalta, niitten kanssa olisi varmasti hyvä juosta. Ja jaksaisi pidempään (joo siis ei logiikkaa). Koskas niitä maratoneja olikaan…

*intternetin selausääntä*

Huono idea 3: Jos meniskin kahdelle puolimaratonille. 

Seuraukset: Jos menee kahdelle, niin tarvis varmaan oikeasti treenata. Sitten ei voi kyllä riekkua kovin paljoa. Tai voi, mutta pitää aikatauluttaa. Taidan kirjoittaa heti kalenteriin treenipäivät tästä päivästä kuukauden eteenpäin.

Luulen että en tänä(kään) kesänä löydä sitä omaa urheilijapoikaa. Ne juoksee kuitenkin mun ohi. Ehkä jossain kohtaa mun takapuoli on niin hyvännäköinen että jäävät hölkkäilemään taakse eivätkä pyyhällä ohi. Ehkä. Jyrkkä ehkä.

Kommentit (4)
  1. Vois ehdottaa jollekin Stadiumille että ottaisivat valikoimiinsa urheilijapoikia. Ehdottomasti hyvä idea 🙂

  2. No sen pitäis olla (täällä Brysselissä siis) lokakuussa, että jos siihen mennessä sais sen 10 km treenattua. Ja itse juoksutapahtumasta en tiedä onko siellä noita yllämainittuja mutta jos siellä lenkkipolulla vaikka tulis vastaan. Siis niitä urheilijapoikia… noi kaks muuta meinaan hakea ihan kaupasta 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *