Hyvät pahat naapurit

Naapureista oli puhetta tuolla Charkun palstalla, ja tulipa siitä mieleen muutama juttu omista naapureista.

Onkos teille koskaan käynyt mitään seuraavista:

1. Naapurit maksavat taksisi kotiin baarista.

2. Naapuri tarjoaa ylijäämäruokaa sillä ehdolla, että tuot oman lautasen mukaan.

3. Joskus rappuun mennessä pitää avata ulko-ovi varovasti, jos vaikka joku naapureista sattuu nukkumaan oven takana käytävässä. Mattoon rullattuna.

4. Huolestut, kun et ole herännyt neljältä aamuyöstä siihen että naapurisi tulee kotiin ja soittaa Finlandiaa. Huoli liittyi naapuriin ja siihen että onkohan se päässyt nyt turvallisesti kotiin (oli se).

5. Naapuri tulee kylään ja kyselee että ”tekiskö sun mieli kahvia”. Toiveikkaasti vastaat, että ”kyllä!” jolloin naapuri istuu sohvalla ja käskee sinun siirtyä sitten reippaasti keittiöön keittämään sitä sumppia.

6. Heräät yöllä vuvuzelan soittoon/rappukäytävän kaiteiden kolisteluun/naapurin hevin pauhuun/jatkojen siirtyessä omaan kämppääsi/naapurin ulvoessa rapussa kuin susi/naapurin riidellessä taksinmaksusta kuskin kanssa (ja käyt maksamassa taksin jotta naapuri saadaan sisälle ja kuski matkaansa)/siihen kun ovikellollasi soitetaan rappukäytävässä tapahtuvan jääkiekko-ottelun NHL-hengennostatusbiisejä.

7. Et hermostu mistään kohdassa kuusi mainitusta asiasta. Paitsi ehkä siitä vuvuzelasta.

8. Naapuri tarjolla talon grillillä sullekin makkaraa.

9. Naapurilla on tarjota leipäsi päälle voita ja makkaraa jos itseltä on loppu.

10. Sähkökatkon aikaan naapurit siirtyvät loogisesti rappuun, jossa onkin kiva sitten hengailla ja istuskella ja viettää aikaa yhdessä. Jos on todella tylsää, voidaan vain keksiä että on sähkökatko. Ja mennä sinne rappuun silti.

Meidän kaveripiirissä on käsite ”muut tutut” ja ”naapurit”. Sanoisin että noin 75% mun ystävistäni on mun vanhoja naapureita. Naapureiksi lasketaan melkeinpä nekin jotka nykyään Tupsulassa asuvat, vaikka en itse siellä enää majaani pidä. Olen hyvin iloinen että muutin tuohon opiskelijataloon, jossa yhden tai kahden kämppiksen sijaan kämppiksiä oli 41, kaikki asiani olivat naapureiden tiedossa ja minusta pidettiin hyvää huolta. Ikinä ei tarvinnut olla yksin. 

Ja hei, mun vanhat naapurit on mun nykyisiä ystäviä, vieläkin.

 

Kommentit (5)
  1. Siis kyseisessä talossa. Samaan aikaan.

  2. Olet 🙂 Ei tarvi asua samassa talossa samaan aikaan ollakseen naapuri!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *