Ihmeitä, niitä on

”Sä et näytä yhtään itseltäs”, oli kommentti, jonka sain tämän päiväisen parturin jälkeen. Niin, siis mun tukassa ei ole yhtään takkua ja se ei sojota joka suuntaan… (se on se otsakkeessa mainittu ihme. toinen on se, että en vonkunut etutukkaa vaikka vähän mieli teki.) Ekan lomapäivän (luulitteko tosissanne että en saa tuosta lomasta mainittua vähintään kerran per postaus?) kunniaksi kävin oikeen parturissa. Ja parturin jälkeen vetämässä sushiöverit. Kunnon bloggaajana olisi toki pitänyt ottaa kuva sushista, mutta kun se meni ääntä kohden ennen kuin ehti kameraa kaivaa kassista niin se sitten jäi. Mutta uudesta tukasta on kuva. Itseasiassa ihan gif-animaatio  vaan kuva, en ole suotta tietotekniikan DI. Suotta olen, tulipa nimittäin ihan scheisseanimaatio. 

photo_on_2012-06-29_at_21.06.jpg

 

 

photo_on_2012-06-29_at_21.06_3.jpg

Lomapäivä (2. maininta) jatkui Kahvila Valossa standupin parissa. Olipa muuten mahtavan vaivaantunut tunnelma siellä Valon terassilla, kyseessä oli nimittäin jämävitsien kaatopaikka, jossa koomikot kertoivat ne vitsit, joita normikeikalla ei syystä tai toisesta kehtaa kertoa. Ja jättivät jotain myös kertomatta. Kaksi rouvaa, jotka selvästi tulivat vaan kakun palaselle kivaan kahvilaan lähtivät aikalailla ääntänopeammin terassilta kun puhe lavalta kääntyi seksiasioihin.

photo_on_2012-06-29_at_21.05_2.jpg

 

Loppuun vielä ”mä olen lomalla ja mainitsin sen kolmannen kerran mutta voisitko kulta silti hakea mulle jätskiä niin voin kattoa sillä aikaa näitä yleisurheilijamiehiä trikoissa”-kuva.

Kommentit (1)
  1. Laitin ihan sillai semi-ironisesti kolme kuvaa, kun muotiblogeissa on aina se 100 kuvaa samasta paidasta. Mun tukka ei kuitenkaa oo taas sitten näin suora ennenko taas käyn Tuikun saksien alla, niin pitää leuhottaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *