Ite verhoilin, säästin

Kun kävi selväksi että tässä ollaan nyt muuttamassa taloon johon mahtuu ihan oikea keittiönpöytä, sellainen piti jostain hankkia. Pöydän piti olla pyöreä ja valkoinen. Helppo homma. Sopiva tarjokas löytyikin Ikeasta, joten jes. Paitsi että ainoa Ikea josta juuri niitä tiettyjä pöytiä sai, oli Kuopion Ikea. Verkkokaupastahan tietenkään pöytää ei saanut. Parin sadan euron pöydästä ei oikein huvittanut maksaa 150€ kotiinkuljetuskuluja, joten piti sitten alkaa etsiä uutta vaihtoehtoa. Selailin noin viikon verran Tori.fitä, tuloksetta. Sitten eräänä kauniina iltapäivänä vaari pisti tekstaria että heillä olisi kellarissa pöytä ja neljä tuolia, otetaanko. Pyöreä, jatkettava pöytä. Ai otetaanko? Otetaan. Pöydän maalasin äidin kanssa valkoiseksi ja tänään pääsin verhoilemaan tuoleja. Yksi tuoli valmis, kolme jäljellä…

tuolit.jpg

Tuolit päätin jättää alkuperäisvärisiksi muuten, koska nuo listatkin ovat sitten samaa värimaailmaa. Parempia kuvia ehkä sitten kun joku jaksaa verhoilla ne kolme muutakin tuolia ja siivota keittiön.

Kommentit (4)
  1. Itse yritän löytää pyöreää pöytää myöskin. Tältä suunnalta Torista on vain löytynyt ihan hirveän isoja ja rumia pyöreitä pöytiä, joita en usko edes saavani maalaamalla pelastettua. Ehkä meillekin käy vielä tuuri ja joltain kirpputorilta oma keittiönpöytä löytyy… Ihana verhoilu noissa sun tuoleissa! Kyllä joku osaa!!!

  2. Hienot tuolit!

    Meidän muutosta isompaan kämppään on nyt vuosi ja muistan vieläkin sen mahtavan tunteen, kun istuttiin miehen kanssa molemmat ruokapöydän ääressä, vaikka siinä päädyssä oli syöttötuolikin! Istuttiin ja päiviteltiin sitä, että tässä me vaan syödään kaikki porukalla.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *