Kaikkea sitä

Etkaisäänymuavarte

Kaikkea sitä ihminen tekee liikunnan nimissä. Nostelee painavia metallikiekkoja, hyppii ees sun taas steppilaudan päällä/yli/ympäri tai viuhtoo pimeässä menemään dementiahiihtoa.

Onneksi oli pimiää, niin ei naapuritkaan nauranut että "mihin sää jätit sun sukset ahahahaha". Olin aika varma että jokainen vastaantulija ainakin mietti sitä. Nythän tässä pitäisi vielä venytellä, mutta kun se on aina jotenkin niin vaivalloista. Pitäisi siirtyä lattialle ja äh.

Heiaheia kertoi mulle että mulla on kasassa 98% vuoden treeneistä. Yllättäen nyt on sitten kaksi päivää aekoo hoitaa tuo puuttuva tuntimäärä kasaan. Huolimatta siitä, että jo merkityt tunnit sisältävät kaikenmaailman hierontaakin ja sellaista. Kyllä on tyhmä pää. Ihan kun sillä olisi väliä että onko sitä liikkunut 359, 361 tai 365 tuntia vuoden aikana. (Mutta kun on sillä väliä, 100% on 100%.) Muita yhtä hölmöjä heiaheian käyttäjiä paikalla?

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Mä lopetin sen käytön, kun alkoi rasittaa ne automaattiset päivitykset feissariin ja olin liian laiska ruksatakseni ominaisuutta pois päältä. Oli helpompi lakata vaan käyttämästä :D itse asiassa käytän movescountia, joka toimii tuon mun Suunnon sykemittarin kanssa yhteen.

Jaana A (Ei varmistettu)

Kiitos palstastasi. Viime viikolla tänne jotain kautta päädyin ja onnekas sattuma oli se. Ensin lueskelin - varovasti - nykyhetkestä taaksepäin pienen matkaa, että onko kiinnostavaa luettevaa vaiko eikö. Olihan se. Sitten harppasin ihan alkuun ja aloin lukemaan. Kuin romaania. Joulun pyhinä olin jossain maaliskuun 2012 pakkeilla. Piti ottaa ihan lasi viiniä, hyvä asento sohvalla ja tyyny mukavasti niskan taakse kun tiesin, että kohta sen on jo pakko löytää se mies kun nykyhetkessä asuvat jo yhdessä. Jännittävää! Kutkuttavaa! Romanttista (kyllä, älä yhtään nyt mutise)! Ja tässä sitä nyt ollaan, kaikki tekstit ahmittu, olo kuin hyvän kirjan olisi juuri lopetellut. Että tuotteliasta kirjoitusvuotta 2013 vaan Sanumaria, pysyn kuulolla.

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

A.Sinivaara: voiko tota movescounttia käyttää salilla? Tai onko siitä mitään iloa siellä? Nimim. kaikki uudet appsit on kivoja.

Jaana A: Oh kiitos! Kiva että päädyit ja jäit! (Ja toivottavasti oli hyvvää viiniä huonojen juttujen seuraksi :) Romantiikan kiellän kyllä kokonaan (no ainakin vähän kiellän)...

FFFifi
Fitness Führer

Mä räplään ihan hulluna Heiaheiaa. Ja tietty on pakko saada hyvä luku (mitään vuosiasetusta mulla ei ole), nykyinen ei ole hyvä, kahden tunnin päästä on. Eli kaksi tuntia huomenna sitten vaikka väkisin. Tarvittaessa huijaan ja merkkaan "shoppailu".

Btw, ihana toi Jaana A.:n kommentti :D

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

FFFifi: määkin huijaan. Että saan sen viikkolukeman oikeaan. Tai sitten en merkkaa koko viikkona mitään, ja kiukuttelen ittelleni :D Tai rankaisen itseäni sillai. Pitäs varmaan lopettaa koko Heiaheia, kun siitä tulee niin kilpailuhenkiseksi :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.